FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Meni nije jasno od čega ovi u klubu očekuju prihode,neces u Evropu,loši rezultati,posjeta će ti pasti oko 2,3k ljudi će maksimalno biti,još ovaj trener najavljuje mijenjanje igračkog kadra,od čega od kojih para druže.Sve u i oko kluba je na takvom nivou amaterizma,nevjerovatno.Evo završiće se i ova sezona i šta dalje,sljedeća kako od čega kojih sredstava dovesti pojačanja,opet će biti priča Stabilizacije kluba,dokle li,kome se više vraćaju ti dugovi.Jedino rješenje je dolazak investitora!
-
- Kontakt:
Dugo smo i bojkotovaliavalPacidoroP je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:37I jedino što me raduje je ova današnja najava Manijaka da bi ovo mogla biti posljednja utakmica na starom Jugu. I, vjerujte mi, jedini razlog dolaska na utakmicu je taj... Ne bih sebi halalio da to propustim..dvije decenije na toj tribini, a da na eventualno posljednju ne odem.
A bio sam siguran 100% poslije TC da nema nikakve šanse da odem, da gledam 11. najvećih bruka u poslijeratnoj historiji Želje.

Ali sta uradise od onakvog kluba, svukli su ga u ravan.
Sa ovakvom politikom i opstanak ce biti upitan.
Da mi je neko prije 10ak godina rekao da ce se Zeljo boriti za opstanak rekao bih mu da je lud..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:53Dugo smo i bojkotovaliavalPacidoroP je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:37I jedino što me raduje je ova današnja najava Manijaka da bi ovo mogla biti posljednja utakmica na starom Jugu. I, vjerujte mi, jedini razlog dolaska na utakmicu je taj... Ne bih sebi halalio da to propustim..dvije decenije na toj tribini, a da na eventualno posljednju ne odem.
A bio sam siguran 100% poslije TC da nema nikakve šanse da odem, da gledam 11. najvećih bruka u poslijeratnoj historiji Želje.![]()
Ali sta uradise od onakvog kluba, svukli su ga u ravan.
Sa ovakvom politikom i opstanak ce biti upitan.
Da mi je neko prije 10ak godina rekao da ce se Zeljo boriti za opstanak rekao bih mu da je lud..
Ovaj put sam fakat bio odlučio da ne dođem, a da pritom nisam spriječen poslom. Ali džaba, nakon objave grupe, jednostavno moram

Što se tiče drugog dijela posta, tješi me što ima dovoljno vremena u drugoj polusezoni da se ustabilimo. Gore igrače i gore igre od trenutnih, teško da možemo dovesti i pružiti.
Ma ja sam siguran da kad bi skupili 15 momaka sa sarajevskog kantona da bi inali bolje rezultate od ovih. Bas su mi mrski postali, barbike debilne.
Daj Boze da imamo snage bar 70% ih bukvalno otjerat.
Daj Boze da imamo snage bar 70% ih bukvalno otjerat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Dokle je došlo da sami igrači odlaze. Rustemović ode, svojom voljom. A što se tiče ostatka igračkog kadra, metla će raditi, čistka će velika biti.
Samo ove glavne mahalce da je otjeratimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:32Dokle je došlo da sami igrači odlaze. Rustemović ode, svojom voljom. A što se tiče ostatka igračkog kadra, metla će raditi, čistka će velika biti.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Pitanje je kakve ce zamjene biti.
Ako ce nam rijesenja biti Musa i slicni.
Zavrsi sezonu sa juniorima jer ce rezultat biti isti.
- MocMahale444
A libo ga racku on ce radije zakucati Zelju na dno, nego otici iz Zelje.
Vidis da guras tim u drugu ligu svojim poslom Bekrija.
Nazadujemo rumeni druze, batali nas idi dalje. Povedi sa sobom okretalo Mekica i borbenog Krpica, Acu i Drinu.
Vidis da guras tim u drugu ligu svojim poslom Bekrija.
Nazadujemo rumeni druze, batali nas idi dalje. Povedi sa sobom okretalo Mekica i borbenog Krpica, Acu i Drinu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Objasni mi samo jel to Musa los igrac? Imao si ga priliku gledati ili? Bosnjo nikad pameti nece doci,sjedi u stolixu i uzivaj ne moze losiji igrac biti od trenutnih. U formi je trenirao je sa ekipama.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:47Pitanje je kakve ce zamjene biti.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Musa je igrac koji nema angazman godinu+ dana, covjek koji ce sljedece sezone imati 34 godine.Pablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:39Objasni mi samo jel to Musa los igrac? Imao si ga priliku gledati ili? Bosnjo nikad pameti nece doci,sjedi u stolixu i uzivaj ne moze losiji igrac biti od trenutnih. U formi je trenirao je sa ekipama.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:47Pitanje je kakve ce zamjene biti.
O kakvoj ti covjece dragi formi pricas, na osnovu cega si dosao do tog zakljucka?
Koji ce nam djavo? Eventualna zarada nema sanse..
Sta je cilj njegovog dovodjenja? Zadnji klub mu nije Dinamo nego nekakav slovenski prosjek.
Koje su sanse da covjek sa 34 godine sljedece jer ovu sezonu otpisujemo moze Zeljeznicaru pomoci?
To za "bosnju" si sebe opisao. Vi kojima svako valja ste nas i doveli do ovog. Samo gledajte cistog razuma.
Samo mi jos reci da je karakteran i da igra za platu kao kasirke u Bingu.
Uopste necu da sudim covjeku kojeg ni pogledao nisam jer nisam toliko glup da prostis,nije jos ni potpisao. Godine u ovoj ligi su najmanji problem, cekam prve komentare i za garu kako garant nista ne valja i uzasan je. De bruyne da potpise bili bi komentari kako je staklenih nogica i brzo se povredi.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:53Musa je igrac koji nema angazman godinu+ dana, covjek koji ce sljedece sezone imati 34 godine.Pablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:39Objasni mi samo jel to Musa los igrac? Imao si ga priliku gledati ili? Bosnjo nikad pameti nece doci,sjedi u stolixu i uzivaj ne moze losiji igrac biti od trenutnih. U formi je trenirao je sa ekipama.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:47Pitanje je kakve ce zamjene biti.
O kakvoj ti covjece dragi formi pricas, na osnovu cega si dosao do tog zakljucka?
Koji ce nam djavo? Eventualna zarada nema sanse..
Sta je cilj njegovog dovodjenja? Zadnji klub mu nije Dinamo nego nekakav slovenski prosjek.
Koje su sanse da covjek sa 34 godine sljedece jer ovu sezonu otpisujemo moze Zeljeznicaru pomoci?
To za "bosnju" si sebe opisao. Vi kojima svako valja ste nas i doveli do ovog. Samo gledajte cistog razuma.
Samo mi jos reci da je karakteran i da igra za platu kao kasirke u Bingu.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑04 dec 2023, 18:24U kolko sati toPablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 15:27Jesam napisao dolazi neko? Napisao sam zanimljiv dan moze se odnositi na vise stvari.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:39
Ne pisite gluposti, raja nesto ocekuje, najavljujete neke gluposti mi ispadosmo iz lige, ljudi na probe dolaze, treba neko da te proba da igras ispred ovih invalida sto sad igraju.
Sta te zanima?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:21?
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ne ocekujem ja sad nekog top igraca da dovedu, ali stvarno ne vidim ni logiku dovesti igraca koji takmicarsku utakmicu nije igrao vec godinu dana, i onda do aprila idu izjave kako ga cekaju da uhvati formu i bude sposoban odigrati 90 minuta.Pablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:11Samo me zanima kakve igrace evo ocekujes? Da dodje macalister ili neko u formi iz top kluba u Želju ili? I samo nemojte one suplje bolje Zeljina djeca bla bla.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:01Frajer zadnju utakmicu odigrao u oktobru prosle godine...ovo je novi Ara Hodzic u najavimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑04 dec 2023, 18:56Nije Odinaka, u pitanju je veznjak, Kundai Benyu.
Da je on stvarno neki potencijalan igrac, pa da ga mozes prodati kasnije, pa hajde, ali lik ce potpisati jednogodisnji ugovor, i na kraju prepisipamo iz supljeg u prazno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Onda nemojte najvaljivati bombe i lazne nade na koje Zeljovci padaju po 100ti putPablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:11Samo me zanima kakve igrace evo ocekujes? Da dodje macalister ili neko u formi iz top kluba u Želju ili? I samo nemojte one suplje bolje Zeljina djeca bla bla.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:01Frajer zadnju utakmicu odigrao u oktobru prosle godine...ovo je novi Ara Hodzic u najavimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑04 dec 2023, 18:56Nije Odinaka, u pitanju je veznjak, Kundai Benyu.
Kad se samo sjetimnupisa nakon dolaska trenera
Eto arapa,eto investitora,eto para
I sta bi?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Fakat ne znamo da li je los. Kako bi i znali kad lik nije odigrao utakmice u dvije godine. Mora da je bio predobar, pa zbog toga nije igrao.Pablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:39Objasni mi samo jel to Musa los igrac? Imao si ga priliku gledati ili? Bosnjo nikad pameti nece doci,sjedi u stolixu i uzivaj ne moze losiji igrac biti od trenutnih. U formi je trenirao je sa ekipama.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:47Pitanje je kakve ce zamjene biti.
Pročepit će negdje.
Nadji mi post gdje sam ista najavio slicnog tipa,danas sam rekao mogao bi biti zanimljiv dan, nece niko potpisati dva kola prije kraja sigurno,par igraca vec odlazi(vecina),novi na probi vec. Zanimljiv dan poprilicno. Najbitnije od svega da se pojavimo u sto vecem broju u petak ispostujmo grupu i svi na Grbavicu. Znam da je malo onih ovdje kojima je samo Željo u interesu ali nema veze.GIBRA je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:31Onda nemojte najvaljivati bombe i lazne nade na koje Zeljovci padaju po 100ti putPablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:11Samo me zanima kakve igrace evo ocekujes? Da dodje macalister ili neko u formi iz top kluba u Želju ili? I samo nemojte one suplje bolje Zeljina djeca bla bla.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:01
Frajer zadnju utakmicu odigrao u oktobru prosle godine...ovo je novi Ara Hodzic u najavi
Kad se samo sjetimnupisa nakon dolaska trenera
Eto arapa,eto investitora,eto para
I sta bi?
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Šta je sa Sadikovićem,nije u konkurenciji za utakmice Napredka već neko vrijeme,da li zbog povrede ili odluka trenera,treba njega pokušati vratiti
Može taman novom veznom redu kad bude da donosi vode ili šta već treba.Sportsfans1921 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:44Šta je sa Sadikovićem,nije u konkurenciji za utakmice Napredka već neko vrijeme,da li zbog povrede ili odluka trenera,treba njega pokušati vratiti
Fk Željezničar.
Ne najavljujem jaPablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:46Može taman novom veznom redu kad bude da donosi vode ili šta već treba.Sportsfans1921 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:44Šta je sa Sadikovićem,nije u konkurenciji za utakmice Napredka već neko vrijeme,da li zbog povrede ili odluka trenera,treba njega pokušati vratiti

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡