Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 dec 2023, 14:33

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
05 dec 2023, 11:14
nastrojeni21 je napisao/la:
05 dec 2023, 10:58
killafrommanilla je napisao/la:
05 dec 2023, 10:53

:rol:
Drug moras shvatiti da se stvari mjenjaju, tek kad je krenuo nas los niz nasi u upravi su skontali da moraju nekog ozbiljnijeg dovest i da ga moraju malo vise platiti, suprotno od onoga sto su radili na ljeto, i tako je sad situacija da Boljevic ima najvecu platu, a on je dosao sredinom oktobra tek.
Nije vama niko kriv sto ste na pocetku sezone popusili Bekricevu suplju da igraci igraju za stan i 900KM jer vole ZeljA. Onda dodje neki Boljevic iz Hapoela koji je igrao u Standardu, Eupenu, pa se vi ibretite otkud pare. Jednostavno vas je slagao lik da opravda fule s igracima i lose rezultate, kako ne mozete to da shvatite?
Nedo Turkovic je na svom kanalu rekao da je to za plate suplja,da zeljo ov vecine klubova ima vise novca za plate i veci budzet. Cisto sumnjam da nije upucen jer su mu drugovi vecina iz ekipe. Fore koje im Bekrija prosipa nogu kod njih proci,lakse se oprat kad dovedes kloceve i boris se za opstanak pa kazes igraju za 900 kermi nego da kazes da si dosta ulozio. Koga ce sad prodat da ih izvuce malo nakon ovih raskida?

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 05 dec 2023, 14:35

IsmirMirvic je napisao/la:
05 dec 2023, 14:04
Prema informacijama kojima ja raspolazem (a sjeticete se da sam uvijek dijelo samo tacne), situacija je sljedeca.

Zeljeznicar ce kroz saradnju sa ministarstvom sporta Saudijske Arabije (koje placa gospodina Abdulhakeem Al-Tuwaijria i njegov iznimno skupi strucni stab) isfiniansirati raskide sa vecinom trenutnih igraca, te dovesti zamjene.

Odvojeno od toga, postoje neka dva modela za dolazak partnera i to najvjerovatnije sa podneblja Saudijske Arabije. Ne bi se mijenjao statut FK Zeljeznicar, vec bi se nasao jedan atipican nacin da se otvore vrata capitalu.

U svakom slucaju, nase komsije se mogu radovati kvantnom skoku u finansijama vec sada na zimu, a to ce se intenzivirati poslije toga. Kako god, nece moci parirati FK Sarajevu po tom pitanju, jer jedan je Gospodin Ismir Mirvic.

Moje personalno misljenje je da je ovo dobro za Premier League BiH, kao i za nas sport opcenito. Vrijeme je da prevzidjemo staromodne nacine poslovanja i priblizimo se europskim i svjetskim standardima. Hajde da jedni druge cinimo boljima kroz zdravu konkurenciju.

Nadam se da ce i ostali klubovi uskoro putem Sarajeva, Zeljeznicara, Zrinjskog, Tuzla Citya. Moze se i bez tzv. zakona o sportu, samo treba pronaci nacin.

Sto se konkretno Sarajeva tice, nema stajanja i nema nazad. Ocekujte veoma aktivan prelazni rok i dodatne aktivnosti u vezi investiranja gospodina Mirvica i njegovih partnera.

Srdacan sportski pozdrav za sve koji citaju ❤️
Gospodine Predsjednice, moje postovanje. Dobro ste informisani. Hvala vam sto, pored silnih obaveza, nerijetko pronadjete vremena da svoja saznanja podijelite sa forumskim pucanstvom.

Ako ste u kontaktu sa bratom, molim vas da ga pozdravite. Recite da nam je zao sto ono nije uspjelo, ali jednostavno nije bilo sudjeno.

P.S. Nedavno sam preko Glova narucio nekoliko Bash burgera, XL pomfit i Coca Colu (0.5l). Iako je nazalost stigla mlaka, hrana je bila veoma ukusna. Sve pohvale.
1921

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 dec 2023, 14:38

Virtu4l je napisao/la:
05 dec 2023, 14:13
mosarajvosa83 je napisao/la:
05 dec 2023, 14:00
Nema kluba u RS da je posjeta barem solidna. Sve se raspada,ljudi bjeze glavom bez obzira,te bajke isto politicari sto pricaju evo 30 godina,prati slijepo Dodika i zavrsices kao sad. Sve go kriminalac i kriminal,jedino mjesto gdje se to slijepo podrzava,ovi nasi barem nekad sebi dodju ali kod vas nikad. Bas je ljudima do fudbala,bore se za kiflu hljeba i da dodju da gledaju kriminal Vice i Dodika,gledaju ga uzivo 30 godina.
Tako ti je svugdje gdje se Srbi nešto pitaju, isto se polako dešava i sa Crnom Gorom. Ja tim ljudima skidam kapu, nije lako zavesti tolike mase da su stalno ugroženi, da će se ako ne bude ovoga ili onoga (Dodika/Vučića) nacija raspasti i da će ih strašni Englezi i Amerikanci ugasiti. To je fenomen jer ja mislim da ne postoji narod na planeti koji toliko predano radi u korist svoje štete.

Ja to nikada neću shvatiti, da jedan narod koji ima toliko velikana i koji je toliko uspješan na svim poljima, kultura, sport, muzika, film, nauka... da umjesto tih ljudi svjesno bira da veliča popove, ratne zločince i opskurne likove i pokrete iz prošlosti.

Ono što je Slobodan Milošević dobio ratovima, ovi su postigli u miru što je za svaki respekt.

Republici Srpskoj će trebati decenije da se ekonomski oporavi od Dodika i SNSD-a, ali on će tamo vladati dok bude mogao stajati na nogama. Ruanda i Kongo lakše dolaze do kredita nego RS.
Nema politika nista s tim. Da Srbi politicki djeluju probosanski,procrnogorski,da masu ljiljanima ,da nas vode Srbi u EU i budu najbolji na svijetu i dalje bi navijali za Zvezdu i lokalni klubovi ih ne bi zanimali. Posebno ovaj istocni dio RS ,Doboj,Bijeljina,Zvornik ljudi imaju specijalne voznje autobuse,za utakmice Zvezde ,Partizana.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 05 dec 2023, 14:46

Prema informacijama kojima ja raspolazem (a sjeticete se da sam uvijek dijelo samo tacne), situacija je sljedeca.

Zeljeznicar ce kroz saradnju sa ministarstvom sporta Saudijske Arabije (koje placa gospodina Abdulhakeem Al-Tuwaijria i njegov iznimno skupi strucni stab) isfiniansirati raskide sa vecinom trenutnih igraca, te dovesti zamjene.

Odvojeno od toga, postoje neka dva modela za dolazak partnera i to najvjerovatnije sa podneblja Saudijske Arabije. Ne bi se mijenjao statut FK Zeljeznicar, vec bi se nasao jedan atipican nacin da se otvore vrata capitalu.

U svakom slucaju, nase komsije se mogu radovati kvantnom skoku u finansijama vec sada na zimu, a to ce se intenzivirati poslije toga. Kako god, nece moci parirati FK Sarajevu po tom pitanju, jer jedan je Gospodin Ismir Mirvic.

Moje personalno misljenje je da je ovo dobro za Premier League BiH, kao i za nas sport opcenito. Vrijeme je da prevzidjemo staromodne nacine poslovanja i priblizimo se europskim i svjetskim standardima. Hajde da jedni druge cinimo boljima kroz zdravu konkurenciju.

Nadam se da ce i ostali klubovi uskoro putem Sarajeva, Zeljeznicara, Zrinjskog, Tuzla Citya. Moze se i bez tzv. zakona o sportu, samo treba pronaci nacin.

Sto se konkretno Sarajeva tice, nema stajanja i nema nazad. Ocekujte veoma aktivan prelazni rok i dodatne aktivnosti u vezi investiranja gospodina Mirvica i njegovih partnera.

Postovanje predsjednice, da nam jos dugo vladate, i da vam Allah dz.s. da dobro zdravlje i nafaku

Dvije su opcije ulaska kapitala kod nasih dragih komsija.
Osnovno je da sav interes saudijaca je iskljucivo vezan za zemljiste tj pomocni teren, oni ne investiraju u klubove u sirotinjskim zemljama, niti ih zanima puno. Ko god da je imao posla sa arapima koji posluju po sirotinjskim zemljama kao sto je nasa, zna kako to ide, nisu to isti arapi koji kupuju po zapadu

Prva opcija je direktna prodaja zemljista, gdje bi se preko noci obogatili, i to bi privuklo raznorazne lesinare i doslo do opasnog rastaljivanja. Neugodna opcija za nase podneblje
Druga opcija, mislim i najrealnija je dugotrajna koncesija na zemljiste, gdje bi investitor placao odredjenu naknadu za koristenje iste. Prednosti su dugorocni, redovni prilivi, mane su sto su to dosta manji iznosi.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 dec 2023, 14:49

Kakav kapita) To je jedna suplja,dovesce par igraca od kojih zeljkan nece imati nista,ako ih utale nekom nece marke vidjeti jer su pod ugovorima sa Sapinom i ekipom. Poslali su saudijci i nastavnika fizickog i u Zeleznicar Pancevo isti fazon kao u zeljkana,samo sto nasi mitomani prave od tog spektakl i sami sebe lazu. Guglaj eto Zeleznicar Pancevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2023, 14:53

Aduka87 je napisao/la:
05 dec 2023, 14:10
Prosinecki kandidat za novog trenera Zrinjskog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 dec 2023, 15:02

mosarajvosa83 je napisao/la:
05 dec 2023, 14:49

Kakav kapita) To je jedna suplja,dovesce par igraca od kojih zeljkan nece imati nista,ako ih utale nekom nece marke vidjeti jer su pod ugovorima sa Sapinom i ekipom. Poslali su saudijci i nastavnika fizickog i u Zeleznicar Pancevo isti fazon kao u zeljkana,samo sto nasi mitomani prave od tog spektakl i sami sebe lazu. Guglaj eto Zeleznicar Pancevo.
Da,bas sam htio pisati da i u Srbiji ,idu sa istom projektom ,cini mi se ministarstva sporta. Skromne zemlje,skromni klubovi,skromna ulaganja. Cilj Saudijaca je profilisanja par trenera i nesto svojih omladinaca. U svakom od tih klubova ce dovesti po 4-5 saudijskih omladinaca tipa laganog Dzabera,koji ce morati igrati,jer jednostavno placaju da igraju. Placaju i oni se pitaju. Bice to novi level cirkusa jos nevidjen u Bosnjaka,jos od odlaska Cirkusa Colorado :mrgreen:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 05 dec 2023, 15:40

05 dec 2023, 13:21
Orec zavrsen izgleda od zime u FKS
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 05 dec 2023, 15:46

02 dec 2023, 19:07
slika
Predsjednice sira iz mjeha morao sam vam malo editovati post

slika

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 05 dec 2023, 15:50

CampobelloDiMazara je napisao/la:
05 dec 2023, 15:46
02 dec 2023, 19:07
slika
Predsjednice sira iz mjeha morao sam vam malo editovati post

slika
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 05 dec 2023, 15:51

Forumski predsjednik se najeo pokvarenih hamburgera iz Basha, pa pisao gluposti - desi se, nemojte uzeti za zlo :D
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 dec 2023, 15:52

MortemHz je napisao/la:
05 dec 2023, 14:53
Aduka87 je napisao/la:
05 dec 2023, 14:10
Prosinecki kandidat za novog trenera Zrinjskog.
Kad jaganjci utihnu :mrgreen:

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 05 dec 2023, 15:57

Samo da pozdravim onog nijeIsmir koji je jučer ubjedjivao forumski puk da će uzet Oreca na zimu. Možeš ga uzet al za khitu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 05 dec 2023, 16:08

A sto nam uzese Antisu naseg,hajde jos Gulija predsjednice cekamo objavu

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 dec 2023, 16:09

killafrommanilla je napisao/la:
05 dec 2023, 15:40
05 dec 2023, 13:21
Orec zavrsen izgleda od zime u FKS
Pa nije Ronaldo taj Oreč. Ovdje se svi hvataju za dječije provale. :tokralju:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 05 dec 2023, 16:11

Nije Ronaldo, ali je Gascoigne za Penerandu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 05 dec 2023, 16:13

Njemačka €,Hercegovina ☀️,vjetar.
Puši,puši vjetre!
Sjaji,sjaji sunce!
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 05 dec 2023, 16:16

Mijesate me sa @IsmirMirvic. Nisam ja rekao da dovodimo Oreca, nego on. 😂 Jesam rekao da mozemo probrati igraca, ima ih par sto bi nam valjali.

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 05 dec 2023, 16:19

05 dec 2023, 16:16
Mijesate me sa @IsmirMirvic. Nisam ja rekao da dovodimo Oreca, nego on. 😂 Jesam rekao da mozemo probrati igraca, ima ih par sto bi nam valjali.
Proberi te Oreca sad za milion.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 05 dec 2023, 16:22

StarmoCity je napisao/la:
05 dec 2023, 16:19
05 dec 2023, 16:16
Proberi te Oreca sad za milion.
Do govoreno.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Giuseppe1, MostarReds22 i 24 gosta.