Bio je malo povrijedjen i Tomiyasu u medjuvremenu u svakoj tekmi bio medju najboljim. Samo su Saliba i Gabriel sigurni u pocetnoj
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
S obzirom na igru, mi trebamo bit i vise nego zadovoljni brojem bodova i stanjem na tabeli. Kad bi dosli makar blizu proslogodisnjoj fluidnosti iz prvog dijela sezone u drugom dijelu ove, onda imamo ozbiljne sanse za titulu. Nadam se da su ove godine zamijenili raspored, te da cemo fakat u drugoj polovini pokazat vise. Timber bi se mogao vratit vec krajem januara sto su odlicne vijesti. Uz povratak Parteya i dovodjenje zamjene Nketiahu, mislim da bi u ovoj zavrsnici imali bolje karte.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Partey je kljuc. Sa likom je Arsenal level jaci. Upariti ga sa Riceom, napred Odegard, Zinichenko bek da pomaze u ofenzivi.AshburtonG je napisao/la: ↑03 dec 2023, 13:27S obzirom na igru, mi trebamo bit i vise nego zadovoljni brojem bodova i stanjem na tabeli. Kad bi dosli makar blizu proslogodisnjoj fluidnosti iz prvog dijela sezone u drugom dijelu ove, onda imamo ozbiljne sanse za titulu. Nadam se da su ove godine zamijenili raspored, te da cemo fakat u drugoj polovini pokazat vise. Timber bi se mogao vratit vec krajem januara sto su odlicne vijesti. Uz povratak Parteya i dovodjenje zamjene Nketiahu, mislim da bi u ovoj zavrsnici imali bolje karte.
Arsenal od titule dijeli dobar napadac.
Bas sam malo gledao raspored kroz ovaj mjesec nas, Poola i Citya da imam te sve sheme u glavi
Mi imamo zahtjevan raspored, al ne da se bas rade drame. Pozitivno je to da oko Nove godine igramo u Londonu sa West Hamom i Fulhamom dok prije i poslije tih dvoboja nas ceka Pool sto nije bas lijepo jel.
Pool ima najtezi raspored tamo krajem 12. i pocetkom 1. mjeseca gdje unutar 2,3 tjedna igraju dva kupa, a u ligi imaju United(kakvi god da jesu opet je derbi), tekmu sa nama i Castleom.
City ima relativno lagan raspored i odlicno je sto su uzeli samo po bod iz ovih zadnjih derbija. Medjutim pred njima je sada Villa koja igra jako dobro i mogu im pomrsiti planove, takodje i nama za vikend.
Mi imamo zahtjevan raspored, al ne da se bas rade drame. Pozitivno je to da oko Nove godine igramo u Londonu sa West Hamom i Fulhamom dok prije i poslije tih dvoboja nas ceka Pool sto nije bas lijepo jel.
Pool ima najtezi raspored tamo krajem 12. i pocetkom 1. mjeseca gdje unutar 2,3 tjedna igraju dva kupa, a u ligi imaju United(kakvi god da jesu opet je derbi), tekmu sa nama i Castleom.
City ima relativno lagan raspored i odlicno je sto su uzeli samo po bod iz ovih zadnjih derbija. Medjutim pred njima je sada Villa koja igra jako dobro i mogu im pomrsiti planove, takodje i nama za vikend.
ARSENAL4ever
- feniksptica
- Kontakt:
Nikad Luton nismo dobili u gostima lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bravo bravo
Koliko lose postavljen korner covjeku pade lopta na glavu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovi su bas divljaci, u svaki duel ulaze nenormalno, daj Boze da prođe bez povreda.
Kiwior nije profesionalni fudbaler
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko je Tomy bolji defanzivno toliko je White bolji ofanzivno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Havertz je amater
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mesari mrtvibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 21:49Ovi su bas divljaci, u svaki duel ulaze nenormalno, daj Boze da prođe bez povreda.
imamo previse igraca koji ne mogu ovaj tip fudbala
maksimalno isforsirati njihovu lijevu stranu
jedan sut imali i dali gol
Dobri smo, jos kad ne bi primali gol iz prvog suta na isti svaki put, bilo bi odlicno
ja ne znam ko je gori od ove dvojice, ramsdale ili raya
- feniksptica
- Kontakt:
E yebote pa dosad smo barem na prekidima bili Tito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Idi ba u pm i korner i golmani nesposobni
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko nam konkurencijia ima bolje golmane jos se i dobro borimo s njima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nista gore za jedan tim od golmana kiksera. Bolje i mrtvi prosjek nego kiksare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.