Imaju ovi iz Olova je.bali majku
A ovaj odred El Željalli bi mogao u federalku da se malo presaberu, kao i mi što smo.
Imaju ovi iz Olova je.bali majku
Ja bi volio da se vratite, ali mi je nejasno sta se uopste desava kod vas. Nekad malo prelistam vasu temu i nista mi nije jasno. Nekakvi Ace i Seceri valjda tjeraju ovog Senada i hoce da otmu klub? Iako su oni isti sprijecili Azmira da udje, a doveli Senada? Nesto tako. Ne zamjeri ako grijesim, nisam upucen. Kakve su sanse da udjete u PLBiH i postanete normalan klub? Ono, da se ne borite za opstanak vec da normalno funkcionisete i igrate ligu.
Male su šanse, mi smo Bodaslo Zlatu, poremećena sredina koja sabotira bilo kakav napredak...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:01Ja bi volio da se vratite, ali mi je nejasno sta se uopste desava kod vas. Nekad malo prelistam vasu temu i nista mi nije jasno. Nekakvi Ace i Seceri valjda tjeraju ovog Senada i hoce da otmu klub? Iako su oni isti sprijecili Azmira da udje, a doveli Senada? Nesto tako. Ne zamjeri ako grijesim, nisam upucen. Kakve su sanse da udjete u PLBiH i postanete normalan klub? Ono, da se ne borite za opstanak vec da normalno funkcionisete i igrate ligu.
Po prijetnjama našem željkanu.
Pa Zelji sad da prijeti Fojnica nije bez osnove, nema Basica vise na klupi da trpa po sedam komada, a kamo li Velez...
Jos da vam je neretvu i stari most
Tuzlacima je problem Azmir jer je izbjeglica. Ukratko i jedina istina.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:01Ja bi volio da se vratite, ali mi je nejasno sta se uopste desava kod vas. Nekad malo prelistam vasu temu i nista mi nije jasno. Nekakvi Ace i Seceri valjda tjeraju ovog Senada i hoce da otmu klub? Iako su oni isti sprijecili Azmira da udje, a doveli Senada? Nesto tako. Ne zamjeri ako grijesim, nisam upucen. Kakve su sanse da udjete u PLBiH i postanete normalan klub? Ono, da se ne borite za opstanak vec da normalno funkcionisete i igrate ligu.
Je li ovo pronađi uljeza?
Ma nije ni to čak, da je SDP izbjeglica, sad bismo pričali o barem jednoj tituli prvaka BiH u našim vitrinama, od 2014. do danas. Politika je sve ovdjeholyman je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:31Tuzlacima je problem Azmir jer je izbjeglica. Ukratko i jedina istina.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:01Ja bi volio da se vratite, ali mi je nejasno sta se uopste desava kod vas. Nekad malo prelistam vasu temu i nista mi nije jasno. Nekakvi Ace i Seceri valjda tjeraju ovog Senada i hoce da otmu klub? Iako su oni isti sprijecili Azmira da udje, a doveli Senada? Nesto tako. Ne zamjeri ako grijesim, nisam upucen. Kakve su sanse da udjete u PLBiH i postanete normalan klub? Ono, da se ne borite za opstanak vec da normalno funkcionisete i igrate ligu.
Samo ovom bratu da napišem za Dudića da sad prokomentarise. Kakav on i trener. **** običnijurisicduska je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:37Kakav rezultat ?mma_hz je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:32Dudic pravi rezultat neki u Srbiji pa ti vidi...uopste nije los trener kojem se potrefilo da mu u jednom trenutku odbranu cine;jurisicduska je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:30Ma pustite ba budalastinje. Poveo Borac 2:0 psuju im majke traže smjene ostavke pljuju psuju. Daju 1 go iz prvog šuta na go normala sve daju drugi go slučajno 1/1000000 šansa za takav gol , pa nismo ni loše igrali.
Prije je bio penal za Borac nego faul nad Mufticem.
Luzeri moraju primit go u 90 pravdaju to nedostatkom sreće ko onaj Dudic , ja sam uvijek govorio da je to trener za njih.
Objektivan rezultat kad uzmeš 90 minuta je trebao bit 5:1.
Ramic Djokanovic Trako Tomasevic.
Dobio Pančevo, Napredak, Mladost, Spartak i Voždovac. To su ekipe da te Bog sačuva. Pobjeda protiv Mladoati je za pohvale ovo ostalo ima duplo bolju ekipu od njih.
Ima sad par tekmi neće uzet boda.
Evo i ja cu ostalim forumasima yebat znanje sto ce morati da listaju stranicu duze nego inace
Nisam nešto primjetio da naši prijete, pogotovo iz kluba.Vrlo je moguće da nas Željo dobije, imaju skor 6-1-1 kući i puno su zajebaniji nego u gostima, a i mi smo slični, puno smo bolji kući.Po meni su blagi favoriti u petak.
Sve si napisao, to je to. Ali da je SDP opcija, ne bi sišao sa mjesta predsjednika sve dok on ne bi tako odlučio...jurisicduska je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:52Azmir je seljak. Nema veze sto je izbjeglica nego sto je malograđanin. I kao takav ne uklapa se u suštinu kluba iz Tuzle koji naginje nekim drugim vrijednostima od osnivanja.
Frajer pokazuje IPhone u emisiji i govori vidite ja ovdje imam vrijeme. On misli u Bosni ljudi veze nemaju. Taj tip osobe ti donese čarape iz Amerike jer u Bosni nema. To je ujedno i najgori tip osobe.
Šta treba da im cvijet Srebrenice stavi na grb. Budala klasična. Populista i debil.
Frajer guzio ženu od amidzica / zamisli kakva moralna gromada moraš biti![]()
Bolje po vas da vas zaobiđe u širokom luku. Odigrate sezonu iz snova proda 2 utakmice da vrati pare ne osvojite titulu. Takav debil moraš bit. A to je javna tajna da je prodao te dvije najnormalnije a mogli ste bit prvaci glat. A i iskreno ta Sloboda je igrala prelijep fudbal i ponižavala redom koga stigne.Sky9 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:03Sve si napisao, to je to. Ali da je SDP opcija, ne bi sišao sa mjesta predsjednika sve dok on ne bi tako odlučio...jurisicduska je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:52Azmir je seljak. Nema veze sto je izbjeglica nego sto je malograđanin. I kao takav ne uklapa se u suštinu kluba iz Tuzle koji naginje nekim drugim vrijednostima od osnivanja.
Frajer pokazuje IPhone u emisiji i govori vidite ja ovdje imam vrijeme. On misli u Bosni ljudi veze nemaju. Taj tip osobe ti donese čarape iz Amerike jer u Bosni nema. To je ujedno i najgori tip osobe.
Šta treba da im cvijet Srebrenice stavi na grb. Budala klasična. Populista i debil.
Frajer guzio ženu od amidzica / zamisli kakva moralna gromada moraš biti![]()
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Dilajla1946, Uprava i 15 gostiju.