ABD vraćamo se za pola godine.
Poželite nam sreću braćo.

Imaju ovi iz Olova je.bali majku
Ja bi volio da se vratite, ali mi je nejasno sta se uopste desava kod vas. Nekad malo prelistam vasu temu i nista mi nije jasno. Nekakvi Ace i Seceri valjda tjeraju ovog Senada i hoce da otmu klub? Iako su oni isti sprijecili Azmira da udje, a doveli Senada? Nesto tako. Ne zamjeri ako grijesim, nisam upucen. Kakve su sanse da udjete u PLBiH i postanete normalan klub? Ono, da se ne borite za opstanak vec da normalno funkcionisete i igrate ligu.
Male su šanse, mi smo Bodaslo Zlatu, poremećena sredina koja sabotira bilo kakav napredak...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:01Ja bi volio da se vratite, ali mi je nejasno sta se uopste desava kod vas. Nekad malo prelistam vasu temu i nista mi nije jasno. Nekakvi Ace i Seceri valjda tjeraju ovog Senada i hoce da otmu klub? Iako su oni isti sprijecili Azmira da udje, a doveli Senada? Nesto tako. Ne zamjeri ako grijesim, nisam upucen. Kakve su sanse da udjete u PLBiH i postanete normalan klub? Ono, da se ne borite za opstanak vec da normalno funkcionisete i igrate ligu.
Po prijetnjama našem željkanu.
Pa Zelji sad da prijeti Fojnica nije bez osnove, nema Basica vise na klupi da trpa po sedam komada, a kamo li Velez...
Jos da vam je neretvu i stari most
Tuzlacima je problem Azmir jer je izbjeglica. Ukratko i jedina istina.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:01Ja bi volio da se vratite, ali mi je nejasno sta se uopste desava kod vas. Nekad malo prelistam vasu temu i nista mi nije jasno. Nekakvi Ace i Seceri valjda tjeraju ovog Senada i hoce da otmu klub? Iako su oni isti sprijecili Azmira da udje, a doveli Senada? Nesto tako. Ne zamjeri ako grijesim, nisam upucen. Kakve su sanse da udjete u PLBiH i postanete normalan klub? Ono, da se ne borite za opstanak vec da normalno funkcionisete i igrate ligu.
Je li ovo pronađi uljeza?
Ma nije ni to čak, da je SDP izbjeglica, sad bismo pričali o barem jednoj tituli prvaka BiH u našim vitrinama, od 2014. do danas. Politika je sve ovdjeholyman je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:31Tuzlacima je problem Azmir jer je izbjeglica. Ukratko i jedina istina.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:01Ja bi volio da se vratite, ali mi je nejasno sta se uopste desava kod vas. Nekad malo prelistam vasu temu i nista mi nije jasno. Nekakvi Ace i Seceri valjda tjeraju ovog Senada i hoce da otmu klub? Iako su oni isti sprijecili Azmira da udje, a doveli Senada? Nesto tako. Ne zamjeri ako grijesim, nisam upucen. Kakve su sanse da udjete u PLBiH i postanete normalan klub? Ono, da se ne borite za opstanak vec da normalno funkcionisete i igrate ligu.
Samo ovom bratu da napišem za Dudića da sad prokomentarise. Kakav on i trener. **** običnijurisicduska je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:37Kakav rezultat ?mma_hz je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:32Dudic pravi rezultat neki u Srbiji pa ti vidi...uopste nije los trener kojem se potrefilo da mu u jednom trenutku odbranu cine;jurisicduska je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:30Ma pustite ba budalastinje. Poveo Borac 2:0 psuju im majke traže smjene ostavke pljuju psuju. Daju 1 go iz prvog šuta na go normala sve daju drugi go slučajno 1/1000000 šansa za takav gol , pa nismo ni loše igrali.
Prije je bio penal za Borac nego faul nad Mufticem.
Luzeri moraju primit go u 90 pravdaju to nedostatkom sreće ko onaj Dudic , ja sam uvijek govorio da je to trener za njih.
Objektivan rezultat kad uzmeš 90 minuta je trebao bit 5:1.
Ramic Djokanovic Trako Tomasevic.
Dobio Pančevo, Napredak, Mladost, Spartak i Voždovac. To su ekipe da te Bog sačuva. Pobjeda protiv Mladoati je za pohvale ovo ostalo ima duplo bolju ekipu od njih.
Ima sad par tekmi neće uzet boda.
Evo i ja cu ostalim forumasima yebat znanje sto ce morati da listaju stranicu duze nego inace
Nisam nešto primjetio da naši prijete, pogotovo iz kluba.Vrlo je moguće da nas Željo dobije, imaju skor 6-1-1 kući i puno su zajebaniji nego u gostima, a i mi smo slični, puno smo bolji kući.Po meni su blagi favoriti u petak.
Sve si napisao, to je to. Ali da je SDP opcija, ne bi sišao sa mjesta predsjednika sve dok on ne bi tako odlučio...jurisicduska je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:52Azmir je seljak. Nema veze sto je izbjeglica nego sto je malograđanin. I kao takav ne uklapa se u suštinu kluba iz Tuzle koji naginje nekim drugim vrijednostima od osnivanja.
Frajer pokazuje IPhone u emisiji i govori vidite ja ovdje imam vrijeme. On misli u Bosni ljudi veze nemaju. Taj tip osobe ti donese čarape iz Amerike jer u Bosni nema. To je ujedno i najgori tip osobe.
Šta treba da im cvijet Srebrenice stavi na grb. Budala klasična. Populista i debil.
Frajer guzio ženu od amidzica / zamisli kakva moralna gromada moraš biti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.