Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bolje po vas da vas zaobiđe u širokom luku. Odigrate sezonu iz snova proda 2 utakmice da vrati pare ne osvojite titulu. Takav debil moraš bit. A to je javna tajna da je prodao te dvije najnormalnije a mogli ste bit prvaci glat. A i iskreno ta Sloboda je igrala prelijep fudbal i ponižavala redom koga stigne.Sky9 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:03Sve si napisao, to je to. Ali da je SDP opcija, ne bi sišao sa mjesta predsjednika sve dok on ne bi tako odlučio...jurisicduska je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:52Azmir je seljak. Nema veze sto je izbjeglica nego sto je malograđanin. I kao takav ne uklapa se u suštinu kluba iz Tuzle koji naginje nekim drugim vrijednostima od osnivanja.
Frajer pokazuje IPhone u emisiji i govori vidite ja ovdje imam vrijeme. On misli u Bosni ljudi veze nemaju. Taj tip osobe ti donese čarape iz Amerike jer u Bosni nema. To je ujedno i najgori tip osobe.
Šta treba da im cvijet Srebrenice stavi na grb. Budala klasična. Populista i debil.
Frajer guzio ženu od amidzica / zamisli kakva moralna gromada moraš biti![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Cuj favoriti ?mujoisuljo je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:01Nisam nešto primjetio da naši prijete, pogotovo iz kluba.Vrlo je moguće da nas Željo dobije, imaju skor 6-1-1 kući i puno su zajebaniji nego u gostima, a i mi smo slični, puno smo bolji kući.Po meni su blagi favoriti u petak.

Radi se o ubjedljivo najslabijoj ekipi lige,sa ubjedljivo najslabijim trenerom. Jos su im se inace labilni poluamaterski igraci uzhebali oko promjena.
Ne treba zavarati njihov odlican rezultat iz Tuzle. To je bi samo los dan Pantelica i dobar dan Patuljka na golu,pa je rezultat izasao nerealno dobar za zeljA ! Ako ih ne pregazite 3-4 razlike,onda stvarno ne zasluzujete trece mjesto !!!

- MocMahale444
#biftek #nemojpsovatiboga#**botebogblentava #kucniprag
#tekbirrrrbracooo
Mi smo Fukare iz grada soli kúraç nas boli Tuzla nas voli.
Kakav aza kamikaza.
#tekbirrrrbracooo
Mi smo Fukare iz grada soli kúraç nas boli Tuzla nas voli.
Kakav aza kamikaza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Meni nije jasna njihova uprava...najavljuju na zimu pola tima da ce biti out , a imaju jos igrat dvije utakmice. Ako je bilo imalo motiva unistavas ga.Antikloc je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:15Cuj favoriti ?mujoisuljo je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:01Nisam nešto primjetio da naši prijete, pogotovo iz kluba.Vrlo je moguće da nas Željo dobije, imaju skor 6-1-1 kući i puno su zajebaniji nego u gostima, a i mi smo slični, puno smo bolji kući.Po meni su blagi favoriti u petak.![]()
Radi se o ubjedljivo najslabijoj ekipi lige,sa ubjedljivo najslabijim trenerom. Jos su im se inace labilni poluamaterski igraci uzhebali oko promjena.
Ne treba zavarati njihov odlican rezultat iz Tuzle. To je bi samo los dan Pantelica i dobar dan Patuljka na golu,pa je rezultat izasao nerealno dobar za zeljA ! Ako ih ne pregazite 3-4 razlike,onda stvarno ne zasluzujete trece mjesto !!!![]()
A onda opet mi nije jasno sta misle postici sa zamjenom pola ekipe. Taman da dovedu i kvalitetne igrace dok se to sve uigra ode sezona.
Mislim da Zeljeznicar trenutno vode totalni debili i debelokozci koji gledaju samo svoje interese.
Mi smo tu skolu s Velezom prosli utvrdjujujuci gradivo godinama.
I da, u pravu si. Trebamo iskoristiti taj nered unutar kluba i uzet 3 boda.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Slažem se, daleko mu kuća od naše bila. To za prodaju ima raznih verzija, ali nijedna nije 100% jasna. Možda je prodao, možda nije. Samo znam da hdz zrinjski je imao osiguranu titulu te godine.jurisicduska je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:11Bolje po vas da vas zaobiđe u širokom luku. Odigrate sezonu iz snova proda 2 utakmice da vrati pare ne osvojite titulu. Takav debil moraš bit. A to je javna tajna da je prodao te dvije najnormalnije a mogli ste bit prvaci glat. A i iskreno ta Sloboda je igrala prelijep fudbal i ponižavala redom koga stigne.Sky9 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:03Sve si napisao, to je to. Ali da je SDP opcija, ne bi sišao sa mjesta predsjednika sve dok on ne bi tako odlučio...jurisicduska je napisao/la: ↑06 dec 2023, 21:52Azmir je seljak. Nema veze sto je izbjeglica nego sto je malograđanin. I kao takav ne uklapa se u suštinu kluba iz Tuzle koji naginje nekim drugim vrijednostima od osnivanja.
Frajer pokazuje IPhone u emisiji i govori vidite ja ovdje imam vrijeme. On misli u Bosni ljudi veze nemaju. Taj tip osobe ti donese čarape iz Amerike jer u Bosni nema. To je ujedno i najgori tip osobe.
Šta treba da im cvijet Srebrenice stavi na grb. Budala klasična. Populista i debil.
Frajer guzio ženu od amidzica / zamisli kakva moralna gromada moraš biti![]()
I jesmo igrali top fudbal, da je bilo sve po ps-u osvojili bismo više tu pišljivu titulu, ali...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Dok ne zasluzite ulazak razguli sa teme, necu da te vidim do sledece godine ovdje
Elvir Baljic
Slažem se
Ne kvari temu hairy midget iz Tuzle

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Pa zamisli da im kažu istinu, zapalili bi Grbavicu. Moraju im nešto lagati, zavlačiti, obećavati. Tako evo 10 godina. Stvari su kod njih vrlo jasne.mostar_mo je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:53Meni nije jasna njihova uprava...najavljuju na zimu pola tima da ce biti out , a imaju jos igrat dvije utakmice. Ako je bilo imalo motiva unistavas ga.Antikloc je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:15Cuj favoriti ?mujoisuljo je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:01
Nisam nešto primjetio da naši prijete, pogotovo iz kluba.Vrlo je moguće da nas Željo dobije, imaju skor 6-1-1 kući i puno su zajebaniji nego u gostima, a i mi smo slični, puno smo bolji kući.Po meni su blagi favoriti u petak.![]()
Ne treba zavarati njihov odlican rezultat iz Tuzle. To je bi samo los dan Pantelica i dobar dan Patuljka na golu,pa je rezultat izasao nerealno dobar za zeljA ! Ako ih ne pregazite 3-4 razlike,onda stvarno ne zasluzujete trece mjesto !!!![]()
A onda opet mi nije jasno sta misle postici sa zamjenom pola ekipe. Taman da dovedu i kvalitetne igrace dok se to sve uigra ode sezona.
Mislim da Zeljeznicar trenutno vode totalni debili i debelokozci koji gledaju samo svoje interese.
Mi smo tu skolu s Velezom prosli utvrdjujujuci gradivo godinama.
I da, u pravu si. Trebamo iskoristiti taj nered unutar kluba i uzet 3 boda.
Vodi ih isti tip ljudi Ko sto nam i državu vode. Uhljebi bez marke privatnog kapitala stečenog na pošten način.
Po oprobanom receptu zadeveras ih ispadanjem , neimaštinom , ovim onim a iza kulisa napraviš platformu za svoje interese. Tako svijet funkcionise , nisu oni ništa novo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
X na Grbavici sutra.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Antipolitika3
- Kontakt:
Aston Villa : Man City 1:0
Aston Villa : HSK Zrinjski Mostar 1:0
Premijer liga BiH
Aston Villa : HSK Zrinjski Mostar 1:0
Premijer liga BiH

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 06:50Aston Villa : Man City 1:0
Aston Villa : la sqadra degli ustascia 1:0
Premijer liga BiH![]()
Elvir Baljic
- TurkishAirlines
Da su se komsije gurale ko velez, malo sda malo sdp, oni otisli pod ruke zajedno sa sirokim, da budu bratski klubovi.
Zeljo ko Fazlija.
Zeljo ko Fazlija.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Joj sutra u ova doba nas već hvata ona euforija pred tekmu! Opet igra Željkan! Al ga Towari, Al Jabber, Drljo, Mrljo, Frljo! Sav raskoš i moć ove ekipe će opet biti demonstrirani za nas koji pratimo i uživamo! 08.12.2023. godine, 18:00h! Stadion Grbavica! Naš Željkan sa osme pozicije i sa svega 19 bodova ulazi u ovaj meč i traži olakšanje u borbi za opstanak! Prošli vikend nas je filijala nasekirala, vakat je da sad urade nešto dobro u tekmi sa Željkanom.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Molim navijace FK Sarajevo, da sutra se utople na stadionu, ali ne sa salEvima i kapama FK Sarajeva, nego nadjite nesto prikladnije.
Svi ste vi pitari, ali se mora komsija pomoci. Svi ko jedan. Kospice zaduzite i podrzite plave.
Bez jakog zelje nema ni jakog Sarajeva
Svi ste vi pitari, ali se mora komsija pomoci. Svi ko jedan. Kospice zaduzite i podrzite plave.
Bez jakog zelje nema ni jakog Sarajeva

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/santos-ispadanje/464146
Vec vidim dejavu na kraju sezone premijer lige paljenje kontejnera po Rogatici Ustikolini Tutinu i Sjenici
Vec vidim dejavu na kraju sezone premijer lige paljenje kontejnera po Rogatici Ustikolini Tutinu i Sjenici