Bit ce od njega nesto ako upise fakultet, cim prije to bolje !
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bas danas razmisljam kad ce vise treci dres, nisam jos nijedan uzeo cekam maksuz kad izadje i treci pa da se skontamJavierBosnia je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:26
Uoci derbija 200 ovakvih dresova je doslo na stampu, ali izgleda da su vraceni nazad Adidasu

Vala mi i nije nesto odabir boje, flesbekovi na lescon

90!
-
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Mali je veliki talenat, samo sto je nas brusenje doslo skuplje od samog dijamanta. Valjda nam se isplati u buducnosti.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa reci cemo mu, ako je Kosovo Srbija onda nije stranac
Ne mogu da nadjem nesto sluzbeno od NSBiH, ali po svim izjavama sto sam nasao i tekstovima u medijima navodi se da se ne smatraju strancima igraci iz: Srbije, Hrvatske, CG, Slovenije, Makedonije. Nigdje se Kosovo ne pominje. Mi ih nismo priznali kao drzavu uopste, pretpostavljam da postoje formalno-pravne prepreke. Dakle, stranac kako god okrenes.
Kovovo je bivsa exYu republika i ne vidim kako moze biti stranac , uz to ovi ih jos smatraju dijelom Srbije tako da nam i to ide u korist . Za golmana bih uzeo Eldina Lolica iz Tuzle . 19 godina za naseg sahu je golman . Ako nista visok i siguran u istrcavanju , dobar reflex a i u21.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Sta bi sa onim Karicem i on nesto kao spominjao da bi mogao doc.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Refleks se ne može naučiti, ostalo sve može uz PİSMENOG trenera golmana.
Muhamed će napraviti solidnu karijeru.
Muhamed će napraviti solidnu karijeru.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kosovo nije bila republika već autonomna pokrajina u sklopu Srbije kao što je bila i Vojvodina.mikimaus je napisao/la: ↑08 dec 2023, 07:18Kovovo je bivsa exYu republika i ne vidim kako moze biti stranac , uz to ovi ih jos smatraju dijelom Srbije tako da nam i to ide u korist . Za golmana bih uzeo Eldina Lolica iz Tuzle . 19 godina za naseg sahu je golman . Ako nista visok i siguran u istrcavanju , dobar reflex a i u21.
Bosna nije priznala Kosovo.
Ne bi bio stranac ako bi osoba imala pasoš Srbije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Tako je, cak mislim da Kosovari moraju vadit vizu za ulazak ovdje. Bio bi to jedinstven slucaj u svijetu da se vodis kao domaci igrac u drzavi u kojoj ti treba viza za ulazak.MortemHz je napisao/la: ↑08 dec 2023, 09:20Kosovo nije bila republika već autonomna pokrajina u sklopu Srbije kao što je bila i Vojvodina.mikimaus je napisao/la: ↑08 dec 2023, 07:18Kovovo je bivsa exYu republika i ne vidim kako moze biti stranac , uz to ovi ih jos smatraju dijelom Srbije tako da nam i to ide u korist . Za golmana bih uzeo Eldina Lolica iz Tuzle . 19 godina za naseg sahu je golman . Ako nista visok i siguran u istrcavanju , dobar reflex a i u21.
Bosna nije priznala Kosovo.
Ne bi bio stranac ako bi osoba imala pasoš Srbije.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Igraci s Kosova su stranci, smiješno da Makedonac i Slovenac ili Srbin kao domaci a s Kosova stranac to je samo još jedna u nizu pobjeda Vicka i Srba nad našim bezkičmenjacima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vico nikakve veze nema sa tim ali takav ti je ustav države, oni mogu blokirati odluke na nivou države i to je to. Za izdaju i prodaju naših interesa treba prije svega okriviti ratnog lidera koji je i potpisao sve to.bordobijeli je napisao/la: ↑08 dec 2023, 10:52Igraci s Kosova su stranci, smiješno da Makedonac i Slovenac ili Srbin kao domaci a s Kosova stranac to je samo još jedna u nizu pobjeda Vicka i Srba nad našim bezkičmenjacima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Znao sam da nikad od njega nece biti hljeba, isti ko i nedim hadzic, ko i onaj veladzic
NEMA NAZAD
- napoleon72
- Kontakt:
Djani je na nekom FMu bio wonderkid, nakon jedne sezone si ga mogao prodat u lige petice za 3-4 miliona eura. Na sta spade jbt...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sta je ono Martinovic vec zavrsio avanturu u izraelu
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Očekivano. Smiješan igrač, koji nije imao glavu, disciplinu i radnu etiku. Kad se sjetim kako je raja govorila da ga treba na desetku gurnuti i kako će tu biti novi De Bruyne, a on okretan kao doner. Nema snage, kilav, voli je peljati u prazno itd.
Uostalom, kod nekoliko trenera je bio zadnja opcija, to isto tako dovoljno govori.
Uostalom, kod nekoliko trenera je bio zadnja opcija, to isto tako dovoljno govori.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, stokastoka23 i 26 gostiju.