o kakvim promjenama na sedmicnoj bazi govoris, izvini? Neko je drugi "izbalansirao" ovu ekipuSamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:38O tome i govorim okosnicu iz svog omladinskog pogona.Ne amnestiram Šahinovića ali je neuporedivo sa Vladanom.nokee je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:27Mozes istrpiti nekoga kao sto je Buljubasic, pa nek i pogrijesi ponekad, ali Muhamedova svaka greska je gol u nasoj mrezi. Osim toga i previse mu se dalo sanse, stvarno je usro i sefa i stanicu milion puta. Samo da napravis kompilaciju gresaka jedno 3 minute bi bio klip bar. Kad se sjetim gola protiv Borca kroz ruke, u sred njega pa opet protiv Borca u gostima onaj ofsajd kroz noge, pa protiv Zrinjakog, pa nekakva izletanja u prazno itd itd.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:20Šahu ne bih prodavao jer je perspektivniji i bolji od ovih koji su nama dostupni.Da ima grešaka,ima ali tako je sa mladim igračima.
Slično je bilo i sa Dalom,pljuvali, vrijeđali i eto sad Avramovski dolazi do izražaja.
Dinamo je pravio okosnicu tima od svojih igrača, tome i mi moramo težiti u nekim našim okvirima i ne maštati o nekom super timu jer ga neće nikad biti.
Polovnjaci uzimaju pare pa kad odu u druge klubove lige se smiju koliko su levatima uzeli na Koševu.
Recimo Vladan nije ni petinu gresaka pravio a eto mlad je golman bio kod nas.
Dinamo je okosnicu napravio od igraca koje je uglavnom dovodio u svoje omladinske pogone, malo koji je bio bas njihov igrac. A evo to i mi uglavnom radimo.
Vladan je išao na posudbu pa je stekao kakvu takvu rutinu, osim toga ekipa u kojoj je igrao Vladan i ova su nebo i zemlja.
Nama se zadnja linija i vezni red mijenja gotovo na sedmičnoj bazi.Loše izbalansirana ekipa,niski stoperi,niski zadnji vezni...
Evo sad u Mostaru je golman bio na vjetrometini 90 minuta i da,napravio je grešku ali mojom logikom kola se lome na skupim igračima sa strane koji ne pravdaju uloženo,nikad na domćim,a pogotovo ne na juniorima.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Ne znam sto se toliko negoduje za ovog makedonca... Priziva se delac godinama, a tu su negdje obojica u pet deka
Ti si malo nesta fulio izgleda? Ja se ne sjecam ni jedne Vladanove posudbe, kako znam stao je na gol poslije Pavlovicevog srednjaka istoku, sljedecu utakmicu u Tuzli branio Vladan i niko ga vise nije skinuo s gola 3 sezone. Nikakve posudbe nisu bile.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:38O tome i govorim okosnicu iz svog omladinskog pogona.Ne amnestiram Šahinovića ali je neuporedivo sa Vladanom.nokee je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:27Mozes istrpiti nekoga kao sto je Buljubasic, pa nek i pogrijesi ponekad, ali Muhamedova svaka greska je gol u nasoj mrezi. Osim toga i previse mu se dalo sanse, stvarno je usro i sefa i stanicu milion puta. Samo da napravis kompilaciju gresaka jedno 3 minute bi bio klip bar. Kad se sjetim gola protiv Borca kroz ruke, u sred njega pa opet protiv Borca u gostima onaj ofsajd kroz noge, pa protiv Zrinjakog, pa nekakva izletanja u prazno itd itd.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:20Šahu ne bih prodavao jer je perspektivniji i bolji od ovih koji su nama dostupni.Da ima grešaka,ima ali tako je sa mladim igračima.
Slično je bilo i sa Dalom,pljuvali, vrijeđali i eto sad Avramovski dolazi do izražaja.
Dinamo je pravio okosnicu tima od svojih igrača, tome i mi moramo težiti u nekim našim okvirima i ne maštati o nekom super timu jer ga neće nikad biti.
Polovnjaci uzimaju pare pa kad odu u druge klubove lige se smiju koliko su levatima uzeli na Koševu.
Dinamo je okosnicu napravio od igraca koje je uglavnom dovodio u svoje omladinske pogone, malo koji je bio bas njihov igrac. A evo to i mi uglavnom radimo.
Vladan je išao na posudbu pa je stekao kakvu takvu rutinu, osim toga ekipa u kojoj je igrao Vladan i ova su nebo i zemlja.
Nama se zadnja linija i vezni red mijenja gotovo na sedmičnoj bazi.Loše izbalansirana ekipa,niski stoperi,niski zadnji vezni...
Evo sad u Mostaru je golman bio na vjetrometini 90 minuta i da,napravio je grešku ali mojom logikom kola se lome na skupim igračima sa strane koji ne pravdaju uloženo,nikad na domćim,a pogotovo ne na juniorima.
A malo si pristrasan priznaj, ok nase je dijete Muhamed, ali tvoji ti argumenti su toliko smijesni i ne stoje da ne znam evo. Vlada stao na gol poslije 7 komada od Atalante pa momak ne napravi gresaka za 3 sezone koliko je ovaj za pola sezone. Jednostavno mozda se snadje u drugoj sredini i svu srecu mu zelim i zbog nas i buducih transfera ali stvarno je dobio sansu ko niko i po meni je nije iskoristio.
Ma tebra samo nek se negoduje ko god je dosao a da su ga prije toga isprozivali i ispljuvali pokazao se kao pojacanje poslijeJuricaSpindl je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:48Ne znam sto se toliko negoduje za ovog makedonca... Priziva se delac godinama, a tu su negdje obojica u pet deka
U21 igraci koji su dobijali prilike/bili u rosteru
Sutkovic, Trako, Mulalic, Ploco, Alisah, Nurkovic, Celik, Ljukovac + Kapetanovic
90!
- TurkishAirlines
Šahinović je najlosiji golman Sarajeva. Necu reci ikad, ali je u uzoj konkurenciji za najgoreg golmana IKAD.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:20Šahu ne bih prodavao jer je perspektivniji i bolji od ovih koji su nama dostupni.Da ima grešaka,ima ali tako je sa mladim igračima.
Imao je prilika, ko malo ko. Al covjek zvani tamoga-vamoga
korak naprije nazad dva
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trako, Alisah, i Mulalic realno nisu za prvi tim najbolje bi bilo da daju sansu Celiku/Kapetanovic/Nurkovic
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Preliminarni termin
Zrinjski - Sarajevo, 18.12, ponedjeljak u 13:00
Zrinjski - Sarajevo, 18.12, ponedjeljak u 13:00
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
odmah poslije jutarnjeg programa na bhtu idemo mi.. 09:30h, pa teletabisi imaju bolji i udarniji termin.
mada u ponedjeljak u 13h, igramo u gostima.. vise nama odgovara
mada u ponedjeljak u 13h, igramo u gostima.. vise nama odgovara
- 1 9 4 6 -
- napoleon72
- Kontakt:
Bio je Vladan na posudbi u Slobodi Mrkonjic Grad, u sezoni 17/18.nokee je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:50Ti si malo nesta fulio izgleda? Ja se ne sjecam ni jedne Vladanove posudbe, kako znam stao je na gol poslije Pavlovicevog srednjaka istoku, sljedecu utakmicu u Tuzli branio Vladan i niko ga vise nije skinuo s gola 3 sezone. Nikakve posudbe nisu bile.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:38O tome i govorim okosnicu iz svog omladinskog pogona.Ne amnestiram Šahinovića ali je neuporedivo sa Vladanom.nokee je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:27
Mozes istrpiti nekoga kao sto je Buljubasic, pa nek i pogrijesi ponekad, ali Muhamedova svaka greska je gol u nasoj mrezi. Osim toga i previse mu se dalo sanse, stvarno je usro i sefa i stanicu milion puta. Samo da napravis kompilaciju gresaka jedno 3 minute bi bio klip bar. Kad se sjetim gola protiv Borca kroz ruke, u sred njega pa opet protiv Borca u gostima onaj ofsajd kroz noge, pa protiv Zrinjakog, pa nekakva izletanja u prazno itd itd.
A malo si pristrasan priznaj, ok nase je dijete Muhamed, ali tvoji ti argumenti su toliko smijesni i ne stoje da ne znam evo. Vlada stao na gol poslije 7 komada od Atalante pa momak ne napravi gresaka za 3 sezone koliko je ovaj za pola sezone. Jednostavno mozda se snadje u drugoj sredini i svu srecu mu zelim i zbog nas i buducih transfera ali stvarno je dobio sansu ko niko i po meni je nije iskoristio.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako niski stoperi? Aničić 192, Miomir 191.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:38O tome i govorim okosnicu iz svog omladinskog pogona.Ne amnestiram Šahinovića ali je neuporedivo sa Vladanom.nokee je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:27Mozes istrpiti nekoga kao sto je Buljubasic, pa nek i pogrijesi ponekad, ali Muhamedova svaka greska je gol u nasoj mrezi. Osim toga i previse mu se dalo sanse, stvarno je usro i sefa i stanicu milion puta. Samo da napravis kompilaciju gresaka jedno 3 minute bi bio klip bar. Kad se sjetim gola protiv Borca kroz ruke, u sred njega pa opet protiv Borca u gostima onaj ofsajd kroz noge, pa protiv Zrinjakog, pa nekakva izletanja u prazno itd itd.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:20Šahu ne bih prodavao jer je perspektivniji i bolji od ovih koji su nama dostupni.Da ima grešaka,ima ali tako je sa mladim igračima.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 dec 2023, 15:42odmah poslije jutarnjeg programa na bhtu idemo mi.. 09:30h, pa teletabisi imaju bolji i udarniji termin.
mada u ponedjeljak u 13h, igramo u gostima.. vise nama odgovara![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Na sve nacine nas unistavaju bukvalno. Igral Borac ponedeljkom i petkom kuci?
Ja mislim da je Bandovic gori od svih pobrojanihnapoleon72 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:24Ostrakovic, Kanuric, Plakalo i Dzafic su bili puno gori od Sahinovica. Al nikom se nije ovoliko vjerovalo i niko se nije ovoliko gurao kao on. Tako da s obzirom na broj minuta, tesko da ima ko gori.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
M:tel sponzor Borca gdje će njih u te termine.....
Yebla ih AS i svi koji su ljetos nju prizivali a ne SK
A da dovedemo Muftića kao drugog golmana 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.