Ma kad nismo Santosa, nećemo ni njega.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Polusezonu odradio sad vidim, ne sjecam se uopste. Nije tad biou ozbiljnoj konkurenciji kod nas.napoleon72 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 15:44Bio je Vladan na posudbi u Slobodi Mrkonjic Grad, u sezoni 17/18.nokee je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:50Ti si malo nesta fulio izgleda? Ja se ne sjecam ni jedne Vladanove posudbe, kako znam stao je na gol poslije Pavlovicevog srednjaka istoku, sljedecu utakmicu u Tuzli branio Vladan i niko ga vise nije skinuo s gola 3 sezone. Nikakve posudbe nisu bile.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:38
O tome i govorim okosnicu iz svog omladinskog pogona.Ne amnestiram Šahinovića ali je neuporedivo sa Vladanom.
Vladan je išao na posudbu pa je stekao kakvu takvu rutinu, osim toga ekipa u kojoj je igrao Vladan i ova su nebo i zemlja.
Nama se zadnja linija i vezni red mijenja gotovo na sedmičnoj bazi.Loše izbalansirana ekipa,niski stoperi,niski zadnji vezni...
Evo sad u Mostaru je golman bio na vjetrometini 90 minuta i da,napravio je grešku ali mojom logikom kola se lome na skupim igračima sa strane koji ne pravdaju uloženo,nikad na domćim,a pogotovo ne na juniorima.
A malo si pristrasan priznaj, ok nase je dijete Muhamed, ali tvoji ti argumenti su toliko smijesni i ne stoje da ne znam evo. Vlada stao na gol poslije 7 komada od Atalante pa momak ne napravi gresaka za 3 sezone koliko je ovaj za pola sezone. Jednostavno mozda se snadje u drugoj sredini i svu srecu mu zelim i zbog nas i buducih transfera ali stvarno je dobio sansu ko niko i po meni je nije iskoristio.
-
Sanchez87hz
- Kontakt:
Nemojte svasta pisat ovdje protiv Bojca,moze Vico uletiti na forum da procita sta pisemo pa ce nas poceti jos vise prcat,,,samo sutiti i cekaj da istekme mandat 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kapetanović - Guliashvili 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Guliiii
Treba ga sada vratiti i sigurno mozes sada dobiti za njega 500.000 €.
-
Uinatsvima
- Kontakt:
Stvarno Guliša odličan, ne znam ima li Velež pravo otkupa?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Uinatsvima
- Kontakt:
Gulija je samo trebalo staviti na poziciju kao sto igra u reprezentaciji, a to je desno krilo. Nikakvi eksperimenti na beku čak se i na lijevom krilu slabo snalazi jer nije igrač koji ulazi u sredinu toliko
NO FEAR
Vraćaj Gulišu u Januaru
Lagano 4-ti na polusezoni
Na kraju ćemo se boriti za evropu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- skullcrusher
- Kontakt:
I onda je okej **** velez se ne trazi mi se trazimo, ako zavrsimo 4. Na polusezoni uzas je bas uzas
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Bitno je sta ce biti na kraju ne sada. Velez nece 100% biti u top 3.
Jos 13 kola do kraja oni vec poceli kmecati hahahahaaha, oj **** ti, a sutra ako gosku uvalimo tricu, ide napad na titulu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Joj kakvih komentara ima 
Nije završila ni ova polusezona priča se o četvrtom mjestu. Može li četvrto mjesto sa osvojenim kupom?
Nije završila ni ova polusezona priča se o četvrtom mjestu. Može li četvrto mjesto sa osvojenim kupom?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, napoleon72, Venom i 54 gosta.