Ma kad nismo Santosa, nećemo ni njega.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Polusezonu odradio sad vidim, ne sjecam se uopste. Nije tad biou ozbiljnoj konkurenciji kod nas.napoleon72 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 15:44Bio je Vladan na posudbi u Slobodi Mrkonjic Grad, u sezoni 17/18.nokee je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:50Ti si malo nesta fulio izgleda? Ja se ne sjecam ni jedne Vladanove posudbe, kako znam stao je na gol poslije Pavlovicevog srednjaka istoku, sljedecu utakmicu u Tuzli branio Vladan i niko ga vise nije skinuo s gola 3 sezone. Nikakve posudbe nisu bile.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 dec 2023, 14:38
O tome i govorim okosnicu iz svog omladinskog pogona.Ne amnestiram Šahinovića ali je neuporedivo sa Vladanom.
Vladan je išao na posudbu pa je stekao kakvu takvu rutinu, osim toga ekipa u kojoj je igrao Vladan i ova su nebo i zemlja.
Nama se zadnja linija i vezni red mijenja gotovo na sedmičnoj bazi.Loše izbalansirana ekipa,niski stoperi,niski zadnji vezni...
Evo sad u Mostaru je golman bio na vjetrometini 90 minuta i da,napravio je grešku ali mojom logikom kola se lome na skupim igračima sa strane koji ne pravdaju uloženo,nikad na domćim,a pogotovo ne na juniorima.
A malo si pristrasan priznaj, ok nase je dijete Muhamed, ali tvoji ti argumenti su toliko smijesni i ne stoje da ne znam evo. Vlada stao na gol poslije 7 komada od Atalante pa momak ne napravi gresaka za 3 sezone koliko je ovaj za pola sezone. Jednostavno mozda se snadje u drugoj sredini i svu srecu mu zelim i zbog nas i buducih transfera ali stvarno je dobio sansu ko niko i po meni je nije iskoristio.