Čelik ima princip-moralne obaveze Zeljo je davno dozivio ono što je dozivio Celik, al' ga je politika uvijek spašavala i ubrizgavala pare u klub.
Joj ovog Amoaha
Čelik ima princip-moralne obaveze Zeljo je davno dozivio ono što je dozivio Celik, al' ga je politika uvijek spašavala i ubrizgavala pare u klub.
Daj mi samo jedan primjer kad je nas politika spasilaDevedesetka je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:18Čelik ima princip-moralne obaveze Zeljo je davno dozivio ono što je dozivio Celik, al' ga je politika uvijek spašavala i ubrizgavala pare u klub.
Joj ovog Amoaha![]()
De ba Nodi ne seri brate lik he profesor fiskulture neki ba,nikad nikoga nije vodio.Dosao na vama da se uci.Jbt tito ko da ste Radnik Hadzici.I jeste mislio na tribine kad je davao intervju pa je kasnije kad su mu rekli jok to ba govoriti poceo da ga glaba navijacima.NoDi80 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 20:14Sta je covjek pogresno rekao
Sramota je sve ovo
On je s vana dosao tamo je nezamislivo
Da se boris za opstanak i da imas na mecu dominaciju
I tvoji navijaci prekinu utakmicu s dimnim
Nije do trenera
Jednostavno nemas para
Nemas igraca i tjt
Kakav trener
U BiH vazda po treneru, a sustinu problema
Pod tepih!
A ovi sto psuju napusite se kurca svi redom
Ih primjera je milijarda pa znaš i sam koliko su puta ubrizgavali pare u klub zadnjih 5 godina...Bukvalno u zadnjim trenucima više puta pred bankrot ih spašavali.Bistriksg je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:20Daj mi samo jedan primjer kad je nas politika spasilaDevedesetka je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:18Čelik ima princip-moralne obaveze Zeljo je davno dozivio ono što je dozivio Celik, al' ga je politika uvijek spašavala i ubrizgavala pare u klub.
Joj ovog Amoaha![]()
Navedi jedan moze i u pp. Do sad se moglo sa tobom diskutovati bio si donekle realan.Devedesetka je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:24Ih primjera je milijarda pa znaš i sam koliko su puta ubrizgavali pare u klub zadnjih 5 godina...Bukvalno u zadnjim trenucima više puta pred bankrot ih spašavali.Bistriksg je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:20Daj mi samo jedan primjer kad je nas politika spasilaDevedesetka je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:18
Joj ovog Amoaha![]()
Dobra fora, samo niti Amoah ima 300 400 eura za kopačke, niti mogu spavati u hotelu sa 5 zvjezdica, niti mogu zdravo da se hrane (as). Jedino što ku*ve mogu ganjati, to im ostaje, mada nije ni to loše u neku ruku.
I dont understand you1921ljoze je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:30Jao jao samo im Zeljo tema
Polako ljudi
Nije bas ni kod vas ostalih med
Borac je dodikova prcija
Velez toplo hladno
Pitari su do juce tjerali i mirvica
8 mjeseci tjerali Mirzu i Ajlu
Sad pozivate kao da je trener uvrijedio navijace
A sta je vas Mirvic onda radio
Ispalio horde za sastanak? Drzao ovo dvoje u klubu a oni direktno udarali po vama
Polako kazem
Cistite svoje prvo
Cujemo se u januaru a nekima ce cirevi pucati
Outragesholyman je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:30I dont understand you1921ljoze je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:30Jao jao samo im Zeljo tema
Polako ljudi
Nije bas ni kod vas ostalih med
Borac je dodikova prcija
Velez toplo hladno
Pitari su do juce tjerali i mirvica
8 mjeseci tjerali Mirzu i Ajlu
Sad pozivate kao da je trener uvrijedio navijace
A sta je vas Mirvic onda radio
Ispalio horde za sastanak? Drzao ovo dvoje u klubu a oni direktno udarali po vama
Polako kazem
Cistite svoje prvo
Cujemo se u januaru a nekima ce cirevi pucati
This is shame
Morao sam napraviti prije nego Penaranda promaši nešto slično.
Evo momak je našao jedan primjer, a znam da ih ima još u zadnjih 5 godina.Bistriksg je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:30Navedi jedan moze i u pp. Do sad se moglo sa tobom diskutovati bio si donekle realan.Devedesetka je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:24Ih primjera je milijarda pa znaš i sam koliko su puta ubrizgavali pare u klub zadnjih 5 godina...Bukvalno u zadnjim trenucima više puta pred bankrot ih spašavali.
Ako mislis na otpis kamate prilikom uplate poreznog duga, moras znati da tako poreski sistem funkcionise. Ako mislis na novac koji smo dobili od kantona, a koji smo mi iskoristili da uplatimo dug prema PUFBIH, onda moras znati da ste i vi dobili. (I ako sam misljenja da i Zeljo i Sarajevo i KK Bosna i RK Bosna zasluzuju vecu pomoc od Kantona). Daj primjer gdje je nas politika spasavala
Od njih će onda bit onaj meksikanac što se smijeHordasOdMalena je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:35Morao sam napraviti prije nego Penaranda promaši nešto slično.![]()
O sudbini malog želje sa šugavog Golubarnika sa dvije tribine i poljskim WC unutar stadiona odlucuje GOŠK tako da miran budi.