FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bilino polje
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
'ta ce seljak,ebo mu mamu ovaj olos s tribine a on se raspravlja sa sudijomskituljac je napisao/la:Kako je lijepo sto je sav svijet vidio ovaj ciganluk na kraju.Protestuju ljudi,nevalja sudjenje.
Besliji treba dati crveni na pocetku svake utakmice

-
- Kontakt:
Necu da uvrijedim nase kosmije sa Grbavice fakat, ali ovo je ocajno. Prvi Bešlija koji je morao dobiti crveni karton i to davno. Ova nasa liga je cirkus samo takav. Mali Višća za simuliranje bar zuti...cirkus fakat!
sta je ironija? to je kada pitar dodje i on glumi nekog gradanina,sljegli u grad neki dan vidili ime grada ma ja cu navijat za ove jer se isto zovu I TI MI PRICAJU O SELJAKLUKU
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Sta ti znas ko je "sljegaoarapinho1 je napisao/la:sta je ironija? to je kada pitar dodje i on glumi nekog gradanina,sljegli u grad neki dan vidili ime grada ma ja cu navijat za ove jer se isto zovu I TI MI PRICAJU O SELJAKLUKU

Loši ste do bola, da je šilić bio prisebniji mogli ste i izgubiti, ovako ste još u igri, mada je Široki favorit za prolaz na osnovu rezultata. A Bešlija je najveći seljak ove lige ikada, toliko je prgav i antipatičan, samo nešto protestvuje kod sudije, zaslužio je davno drugi žuti i isključenje! Sa ovakvom igrom nećete ni Slobodu dobiti kući.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
hebem ti ja svu familiju hebem ti dijete ja!bilino polje je napisao/la:salala zeljeznicar salalal ispada ...
-
- Kontakt:
gdje su sad oni sto su pricali protiv laze?????
-
- Kontakt:
ne znam kakve su pripreme bile i na sta se najvise baziralo na pripremama, ali su djelovali kao da ih nisu ni imali...u svakom smislu i fizickom i taktickom jer je igra bila kriminalna, momci za prikazanu igru u ovoj utakmici sramota
M.Beslija-najstariji igrac ekipe, najiskusniji igrac ekipe, kapiten ekipe...onakvo ponasanje, galama i protesti kod sudija, zatim natezanje kod faulova ne prilice nijednom igracu, a kamoli kapitenu koji nosi sveti dres, a jos je MORAO dobiti direktni crveni karton zbog starta na Bartosu (cini mi se), ako ne to onda zuti ili zbog faula ili zbog verbalnog napada na pomocnog sudija te lakta u sesneastercu Sirokog, sto opet znaci crveni karton...sramota
Na njegovom mjestu MORA igrati S.Stanic, a na beku Krale (nadimak E.Colica dok je sa mnom isao u osnovnu skolu, koji je tu poziciju i igrao u Velezu i za reprezentaciju novinara)
Z.Zeba-za prikazano u ovom meču,javite mi kad mu bude rođendan, da mu kupim loptu, sramota
Za navijace i simpatizere koji su skandirali hu, hu, hu...Diogu, za fasisticke ispade, treba nas kazniti novcano ili jos neko strozijom kaznom, sramota
ovu sam utakmicu zaboravio za vrijeme pisanja ovog posta...
M.Beslija-najstariji igrac ekipe, najiskusniji igrac ekipe, kapiten ekipe...onakvo ponasanje, galama i protesti kod sudija, zatim natezanje kod faulova ne prilice nijednom igracu, a kamoli kapitenu koji nosi sveti dres, a jos je MORAO dobiti direktni crveni karton zbog starta na Bartosu (cini mi se), ako ne to onda zuti ili zbog faula ili zbog verbalnog napada na pomocnog sudija te lakta u sesneastercu Sirokog, sto opet znaci crveni karton...sramota
Na njegovom mjestu MORA igrati S.Stanic, a na beku Krale (nadimak E.Colica dok je sa mnom isao u osnovnu skolu, koji je tu poziciju i igrao u Velezu i za reprezentaciju novinara)
Z.Zeba-za prikazano u ovom meču,javite mi kad mu bude rođendan, da mu kupim loptu, sramota
Za navijace i simpatizere koji su skandirali hu, hu, hu...Diogu, za fasisticke ispade, treba nas kazniti novcano ili jos neko strozijom kaznom, sramota
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
igrali smo ko qrčevi!
tečnije ja igram sa svojom ekipom na terminu
tečnije ja igram sa svojom ekipom na terminu
Nil Satis Nisi Optimum
Admine i Globali, uvodite reda na temu.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
daleko je boracza stici sa ovakvom igrom 

-
- Kontakt:
...iako sam se pribojavao ove utakmice, ipak sam se nadao nakakvoj pobjedi, ali...sve u svemu, losa utakmica; siroki dosta defanzivno ( za njih ), mi dosta oprezno i bez plaho ideje; sad bih ja mogao reci da smo osteceni za penal ( u 1. poluvrmenu, nad zebom ), ali mislim da na kraju je ovo mozda i najposteniji rezultat...
...mislim da nista nije gotovo, i da ovo nije plaho lose rezultat ( iako bi pobjeda bila bolja ), ali je bolji nego bilo koji drugi remi ili ti poraz...besliji kao kapitenu zelje i ne treba bas ono p...aranje na kraju; sudija nije bio najbolji,a li nije ni najgori; podrska timu i vjera u prolaz
...mislim da nista nije gotovo, i da ovo nije plaho lose rezultat ( iako bi pobjeda bila bolja ), ali je bolji nego bilo koji drugi remi ili ti poraz...besliji kao kapitenu zelje i ne treba bas ono p...aranje na kraju; sudija nije bio najbolji,a li nije ni najgori; podrska timu i vjera u prolaz
Mnogo tanko!
Navijači još tanji prespavali pola utakmice, Široki pustio niz vodu prvenstvo ide na kup i stojim pri ranijim predviđanjima da će ga i osvojiti jer je najbolji od preostalih ekipa u tom takmičenju.
Navijači još tanji prespavali pola utakmice, Široki pustio niz vodu prvenstvo ide na kup i stojim pri ranijim predviđanjima da će ga i osvojiti jer je najbolji od preostalih ekipa u tom takmičenju.
lemi_kitao je napisao/la:ne znam kakve su pripreme bile i na sta se najvise baziralo na pripremama, ali su djelovali kao da ih nisu ni imali...u svakom smislu i fizickom i taktickom jer je igra bila kriminalna, momci za prikazanu igru u ovoj utakmici sramota
vala sve si rekao kako treba razocarali su u svakom pogledu,jos sreca nasa pa ni oni ne znaju nista bolje mogli smo primit 2 gola minimalno,nikad losije nismo odigrali.....
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 16 mar 2011, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Evo me...Nesto bi Lazar bolje odigrao od Spahica ?Amar TM'87 je napisao/la:gdje su sad oni sto su pricali protiv laze?????
TM87
al_akhisari je napisao/la:...iako sam se pribojavao ove utakmice, ipak sam se nadao nakakvoj pobjedi, ali...sve u svemu, losa utakmica; siroki dosta defanzivno ( za njih ), mi dosta oprezno i bez plaho ideje; sad bih ja mogao reci da smo osteceni za penal ( u 1. poluvrmenu, nad zebom ), ali mislim da na kraju je ovo mozda i najposteniji rezultat...
siroki je odlicno odigro, mi katastrofa i to je sve, ne mozes izdvojit najgoreg igraca jer svih 11 ukljucujuci i zamjene su katastrofa... meni je nekako svraka najgori bio... blaga katastrofa jbg idemo dalje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
sta reci nego full seljak!shkembe je napisao/la:hebo ti lazar mater et nek me sad banuju i mamu vam hebem svima koji su ovdje dosli da provociraju hebem vam ja sve u usta krmad jedna mamu vam hebem i robijasima i pitarima i ustasama i svima vam mamu hebemtm-ovac iz mase je napisao/la:Evo me...Nesto bi Lazar bolje odigrao od Spahica ?Amar TM'87 je napisao/la:gdje su sad oni sto su pricali protiv laze?????
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Haj seljacino smiri dozivljaj...Kuci pa psuj...Spahić je po meni ako nista bar u rangu Lazara, a za ove seljake, nemam nista drugo osim...ODAKLE SI ŠLJEGO ???shkembe je napisao/la:hebo ti lazar mater et nek me sad banuju i mamu vam hebem svima koji su ovdje dosli da provociraju hebem vam ja sve u usta krmad jedna mamu vam hebem i robijasima i pitarima i ustasama i svima vam mamu hebemtm-ovac iz mase je napisao/la:Evo me...Nesto bi Lazar bolje odigrao od Spahica ?Amar TM'87 je napisao/la:gdje su sad oni sto su pricali protiv laze?????
TM87
Pa **** ivi provokatori lozite vatru a vi zeljovci sto reagujete na ta sranja ste jos gori!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.