FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kome je posvecena parola "tarik uz tebe smo" ???nisam u toku...
- AmanijakzO
- Kontakt:
Gledalaca: 3.000
Pa vise bilo protiv travnika

Pa vise bilo protiv travnika

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Jel ja imam nesto od toga ako kazem da ne bi bilo bolje ni sa Lazarom...I ovo nije provokacija, vec pokusaj zdrave rasprave...koji sa seljacinama, prostacima, malograđanima nije moguc...!sajo10 je napisao/la:Pa **** ivi provokatori lozite vatru a vi zeljovci sto reagujete na ta sranja ste jos gori!
TM87
bunker tesko probije solidna ekipa, a ovakva igra nikad nece moci probiti bunker samo ga jos moze primiti iz kontreFIFA/UEFA je napisao/la:ma garant se nisu htjeli forsirati u toj utakmici jer im je kup zadnji voz da se plasiraju u evropu (doduse ionako su losi ali eto) ili im je uslov da zeljo osvoji kup, a oni da ostanu na 4 mjestuzlaya_tm87 je napisao/la:treba ovog sirokog sada ubiti, ovo sto sam gledao na tv-u je smijesno u najmanju ruku...
ocajna utakmica nema sta...
treba nam jos igraca iz BiH
- vodena_glava
- Kontakt:
razočaran sam posjetom, došao tramvaj manijaka 

- Capt_Billy
- Kontakt:
Ama ovo je katastrofa. Ovako loseg Zelju pod vodstvom Amara nisam jos vidio. Jbg, zao mi je, ali jednostavno dno!!!
Danas nasi igraci uopste nisu imali volje!! Ja ne znam sta se dogada. Meni sve ovo smrdi na politiku, jer ovako los Zeljo kuci, i bez volje, nikada nije bio!!! Cak je i ono finale protiv Borca gdje je bilo 2:2 odigrao u pravom ritmu. Ovo danas, ne razumijem. Ali ubijeden sam da je POLITIKA!!!
A za publiku, ocekivano 3.000!!! Mi od utakmice sa Hapoelom, jedva smo presli 5.000 po tekmi!!
Jbg.. Ovo nije jos gotovo, ali mi pravo smrdi na politicki ispoh!!!!
Danas nasi igraci uopste nisu imali volje!! Ja ne znam sta se dogada. Meni sve ovo smrdi na politiku, jer ovako los Zeljo kuci, i bez volje, nikada nije bio!!! Cak je i ono finale protiv Borca gdje je bilo 2:2 odigrao u pravom ritmu. Ovo danas, ne razumijem. Ali ubijeden sam da je POLITIKA!!!
A za publiku, ocekivano 3.000!!! Mi od utakmice sa Hapoelom, jedva smo presli 5.000 po tekmi!!
Jbg.. Ovo nije jos gotovo, ali mi pravo smrdi na politicki ispoh!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Igra loša. Ne treba tražiti alibi u sudijama, ali je Zeba dva puta srušen - udaren u šesnaestercu i jednom je igrač Širokog izblokirao udarac rukom u kaznenom prostoru. Objektivno tri sumnjive situacije. Sudija ko gluho krme - ništa ne svira. Bešliji je trebao dodjeliti najmanje žuti karton za start sa dvije noge, a potom i crveni karton. Pred kraj prvog poluvremena seljački udarac prima Višća kada je prošao igrača. Sudija nijem. Ukoliko je ovo dobro suđenje. Onda sve OK. Glavni sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada (Duvno).
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Isto tako Širokom svirano nepostojeće zaleđe,te udaranje lakotom bešlije,a pritom nije dobio opomenuavlami97 je napisao/la:Igra loša. Ne treba tražiti alibi u sudijama, ali je Zeba dva puta srušen - udaren u šesnaestercu i jednom je igrač Širokog izblokirao udarac rukom u kaznenom prostoru. Objektivno tri sumnjive situacije. Sudija ko gluho krme - ništa ne svira. Bešliji je trebao dodjeliti najmanje žuti karton za start sa dvije noge, a potom i crveni karton. Pred kraj prvog poluvremena seljački udarac prima Višća kada je prošao igrača. Sudija nijem. Ukoliko je ovo dobro suđenje. Onda sve OK. Glavni sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada (Duvno).
Tačno. Pa u cijelom postu govorim da je suđenje bilo katastrofalno.Dabar je napisao/la:Isto tako Širokom svirano nepostojeće zaleđe,te udaranje lakotom bešlije,a pritom nije dobio opomenuavlami97 je napisao/la:Igra loša. Ne treba tražiti alibi u sudijama, ali je Zeba dva puta srušen - udaren u šesnaestercu i jednom je igrač Širokog izblokirao udarac rukom u kaznenom prostoru. Objektivno tri sumnjive situacije. Sudija ko gluho krme - ništa ne svira. Bešliji je trebao dodjeliti najmanje žuti karton za start sa dvije noge, a potom i crveni karton. Pred kraj prvog poluvremena seljački udarac prima Višća kada je prošao igrača. Sudija nijem. Ukoliko je ovo dobro suđenje. Onda sve OK. Glavni sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada (Duvno).
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma kako ne bi bilo bolje druze sa Lazom. TO NEKI OCIGLENO NE VIDE!!! LAZO SE BORI, DVOJICU NA SEBE STAVLJA, A STA RADI BAJRO DRUZE MOJ, CUVA TERITORIJ NA NJIHOVOM DJELU TERENA!!! Lazo jeste spor, slab u zavrsnici, ali je jak i to Amar vidi. Upravo zbog toga ga gura da igra. Bajro jeste odigrao za 10 protiv Travnika, skidam kapu, ali ispostavilo se kao sto je netko napisao ranije, odigra covjek jednu za 10 tekmu, pa se onda vrati svojim stalnim navikama. Sve u svemu, nebi nikoga posebno izvdajao od igraca, jer ni Amar sam nije imao puno izbora, tu je sto je bilo, ali stvarno sam misljenja da je POLITIKA upetljala svoje prste.tm-ovac iz mase je napisao/la:Jel ja imam nesto od toga ako kazem da ne bi bilo bolje ni sa Lazarom...I ovo nije provokacija, vec pokusaj zdrave rasprave...koji sa seljacinama, prostacima, malograđanima nije moguc...!sajo10 je napisao/la:Pa **** ivi provokatori lozite vatru a vi zeljovci sto reagujete na ta sranja ste jos gori!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prošlogodišnje finale kupa protiv Borca je bila sigurno jedna od najboljih utakmica koje pogledah kada su ogledi između dvaju naših timova u pitanju. Ovo danas je totalna suprotnost tome. Danas smo mogli naučiti lekciju kakav fudbal ne bi treb'o biti. Primanje lopte, vođenje i predaja iste je nuklearna fizika za ove momke na terenu. Ulog jeste veliki(ulazak u finale kupa), al' ne može to biti alibi za današnju neigru. Nadam se da ćemo u revanšu gledati bolji fudbal.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Igra je bila preloša, blago receno i još su nam mogli zabiti na kraju gol iz kontre...ali igrali smo onoliko koliko nam je protivnik dozvolio...šta sad serete na one iste igrace koji su pobjedili Olimpic i Travnik, izgleda da su po vama preko noci zaboravili igrati fudbala...ako je išta dobro u ovom ocaju od igre jeste to da imamo najbolji moguci remi.
-
- Kontakt:
Odlicno smo prosli kako je moglo biti, lose smo usli u mec i priprema je bila losa.
Medjutim nije sve gotovo i ne trebamos e predavati, mozemo proci dalje.
Medjutim nije sve gotovo i ne trebamos e predavati, mozemo proci dalje.
Cuva Bog Zelju svog!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Jednom od likova koji vode navijanje mislim da je u muriji zavrsiopastore je napisao/la:kome je posvecena parola "tarik uz tebe smo" ???nisam u toku...

svoj ti pos'o !
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Capt_Billy je napisao/la:Ma kako ne bi bilo bolje druze sa Lazom. TO NEKI OCIGLENO NE VIDE!!! LAZO SE BORI, DVOJICU NA SEBE STAVLJA, A STA RADI BAJRO DRUZE MOJ, CUVA TERITORIJ NA NJIHOVOM DJELU TERENA!!! Lazo jeste spor, slab u zavrsnici, ali je jak i to Amar vidi. Upravo zbog toga ga gura da igra. Bajro jeste odigrao za 10 protiv Travnika, skidam kapu, ali ispostavilo se kao sto je netko napisao ranije, odigra covjek jednu za 10 tekmu, pa se onda vrati svojim stalnim navikama. Sve u svemu, nebi nikoga posebno izvdajao od igraca, jer ni Amar sam nije imao puno izbora, tu je sto je bilo, ali stvarno sam misljenja da je POLITIKA upetljala svoje prste.tm-ovac iz mase je napisao/la:Jel ja imam nesto od toga ako kazem da ne bi bilo bolje ni sa Lazarom...I ovo nije provokacija, vec pokusaj zdrave rasprave...koji sa seljacinama, prostacima, malograđanima nije moguc...!sajo10 je napisao/la:Pa **** ivi provokatori lozite vatru a vi zeljovci sto reagujete na ta sranja ste jos gori!
![]()
![]()
Ako cemo ovako raspravljat, ajmo raspravljat cijeli dan...Zdrave kritike i normalni komentari pa makar isli i protiv mog misljenja su uredu...Moguce da bi neke stvari isle drugacije s Lazarom, s naglaskom na "drugacije", mozda ne bolje...Široki je igrao previše povučeno...Mislim da ni Lazar ne bi donio mnogo na prostoru, a pogotovo ne na brzini, protoku lopte...U prekidima bi bili za nijansu opasniji, ali sa današnjim ubacivanjima Zebe i Bešije, opet Lazar ne bi mogao puno...Bajro je dobro odigrao dobro protiv Travnika, a ako je danas bio na svom nivou, onda nije nista bolji od Lazara ! POZDRAV !

TM87
utakmica loša do bola.da se do zore igralo ne bi bilo golova.jednostavno nema ko da ga uvalja.malo vam je supljkak ova teorija zavjere koju pojedinci potenciraju lafo politika ovo,ono.bešlija koji je uvijek bio idiot na terenu to dokazuje po 100 put.e sad ako neko zeli moze i na pp da mi kaze da li je istina da ste pjevali neke naci-pjesme.vi koji se kunete u multietničnost i suživot.nije provokacija.iskreno nisam čuo na tv,a ovde se tako piše.hvala
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Tarik jedan od vodja navijaca koji je dobio 5 mjeseci zatvoraGrbavica moj zivot je napisao/la:Jednom od likova koji vode navijanje mislim da je u muriji zavrsiopastore je napisao/la:kome je posvecena parola "tarik uz tebe smo" ???nisam u toku...

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
nisu svi mutavi, neki i rade.. ti vjerovatno crncis nocu u vlakovuvodena_glava je napisao/la:razočaran sam posjetom, došao tramvaj manijaka
- nookey
- Kontakt:
lech je napisao/la:nisu svi mutavi, neki i rade.. ti vjerovatno crncis nocu u vlakovuvodena_glava je napisao/la:razočaran sam posjetom, došao tramvaj manijaka

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, nedimmmm1337, Tatamata1946 i 88 gostiju.