I Jakirović kad je tek došao nije mogao kile s Zrinjskim, nisu se ni kvalifikovali u evropu pa sad gdje su.Lavcina je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:59Ima ovdje dosta istine u Adinom postu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:56Mršado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:54Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Ko god je rekao da treba vratiti Anđusica taj je fudbalska neznalica.
Ko god kaze da imamo dobre bekove taj pojma nema o fudbalu.
Mi imamo 3(tri) pravo dobra igraca Renan, Hasic i Buljubasic ostale koje imamo ima svaka ekipa u ovoj kukuruz ligi.
I za kraj Rozman je dobar trener za neki manji klub sa kojim ce da iznenadi na tabeli i bude 3 ili 4.
Covjek ubijedio navijace da je dobro 3-ce mjesto na tabeli.
Rozmana branite ko da vam je najrodjeniji. Niko ga netjera, ali lik je jaci na rjecima nego na djelu. Pa mi ove sezone pod njegovim vodstvom ne znam jesmo li 3 utakmice dobili onako bas momacki kako se to od ove ekipe očekuje. Il je bilo na guzove ili smo zijanili.
I nemojte price, kako je tek dosao. Lik ima uz Zrinjski najjaci igracki kadar u ligi. Ove amatere bi trebao rjesiti u pola sata.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako nije mogao kile Jakirovic? Dosao lik na polusezoni gdje su bili 6 ili 7. Odmah u nastavku je nas dobio na Kosevu. Kasnije je imamo par tekmi gdje je zijanio ali su to bili derbiji. Da bi koliko se sjecam u zadnjem kolu ostali brez Evrope nakon poraza od Širokog. Ali vidjela se je igra i ideja koju prenosi na teren.kleja je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:05I Jakirović kad je tek došao nije mogao kile s Zrinjskim, nisu se ni kvalifikovali u evropu pa sad gdje su.Lavcina je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:59Ima ovdje dosta istine u Adinom postu.
Rozmana branite ko da vam je najrodjeniji. Niko ga netjera, ali lik je jaci na rjecima nego na djelu. Pa mi ove sezone pod njegovim vodstvom ne znam jesmo li 3 utakmice dobili onako bas momacki kako se to od ove ekipe očekuje. Il je bilo na guzove ili smo zijanili.
I nemojte price, kako je tek dosao. Lik ima uz Zrinjski najjaci igracki kadar u ligi. Ove amatere bi trebao rjesiti u pola sata.
Kod Rozmana ala malo jaca verzija od zalizanog na terenu.
Pusti ovog čoravog debila. Njemu je svaki igrac dobar i svaki trener dok ne dobije nogu. Onda pocne da pljuje po tom igracu ili treneru. Niko ne tjera Rozmana niti ga neko od nas sa foruma moze otjerati. Ja ono sto do sad vidim da nema nekog napretka u igri i da covjek voli filozofirati.Lavcina je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:59Ima ovdje dosta istine u Adinom postu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:56Mršado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:54Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Ko god je rekao da treba vratiti Anđusica taj je fudbalska neznalica.
Ko god kaze da imamo dobre bekove taj pojma nema o fudbalu.
Mi imamo 3(tri) pravo dobra igraca Renan, Hasic i Buljubasic ostale koje imamo ima svaka ekipa u ovoj kukuruz ligi.
I za kraj Rozman je dobar trener za neki manji klub sa kojim ce da iznenadi na tabeli i bude 3 ili 4.
Covjek ubijedio navijace da je dobro 3-ce mjesto na tabeli.
Koga god dovedemo taj je najbolji niko nema takvog igraca. Dovedes Đuričkovica ma nema taj jede malu djecu a nista losiji igrac npr nije Čelic onaj plavi stoper ili Borca. Dovedes Julardžiju najbolji igrac lige a imas Bozu Vukoju koji je isti kao ovaj nas . I tako iz godine u godinu svrsavanje na nase igrace dok ne dodje do losih rezultata onda ide pljuvanje.
Anicic covjek nije vise za ozbiljnog fudbala zbog povreda al jok najbolji stoper lige.
Ponavljam imamo 3 top igraca Renan, Hasic, Buljubasic ostalo je isti qurac koji ima i svaka ekipa u ligi.
Imal link kakav..
Ako ko ima ono direktno link samo da pritisnem..
Gosk posusje uski = 27
Sloza zvezda + vicko =27
IGMAN velez zeljo === bodevi na kvalitet
Ako ko ima ono direktno link samo da pritisnem..
Gosk posusje uski = 27
Sloza zvezda + vicko =27
IGMAN velez zeljo === bodevi na kvalitet
-
- Kontakt:
Nama ako danas ne pomogne cazinski ljepotan kazlagić nema nam bodova.
Bekovi su nam za zatvora. Dodaj jos na to nerelano lose kretanje u sredini i imas situaciju da neznas kako doci hebenom Gosku do sesnesterca. Nevjerovatno!
U novi boj ...
Na DMu i treba Buljubašića forsirati, veći je problem ACM
Peneranda kriv što je pao i povrijedio se, sad Rožman ne valja a kad je Zrinjski, Želju, TC dobio odličan. Uozbiljte se ljudi dragi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Prelose, pretanko
Ovo su utakmice gdje moras uvaliti dva u prvom pol, u drugom dati jos jedan i privesti utakmicu kraju. Al ne, kod nas vazda patnja
Ovo su utakmice gdje moras uvaliti dva u prvom pol, u drugom dati jos jedan i privesti utakmicu kraju. Al ne, kod nas vazda patnja
1946-1987
Nadam se danam vise nikad nece jelen pivo bit sponzor, i arena nesport ..
FACE TV bht hayat bn i nekat katulicka televizija
FACE TV bht hayat bn i nekat katulicka televizija
Da nam Rožman nije trener, Juraldžija ne bi Sarajeva očima vidio. Da je ostao u Domžalama, u januaru bi ga stavili na transfer listu.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:58Frajer konstantno gubi svaki duel. Nikad ga nisam vidio da je iscackao ničiju loptu. Protivnik ga čita ko da je dijete. La kako je moguće da mu je protivnik uvijek na pasu. Rustemovic je za njega ModrićLucas je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:55Nismo mu slucajno mi šesti klub u zadnje tri godine, nigdje se ranije nije nametnuo.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:51Rogić klaun.
Furundzija nakon one jedne dobre tekme nastavio po starom. Greška za greškom. Nazad loš i naprijed užasan.
Niđe vezeLavcina je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:07Kako nije mogao kile Jakirovic? Dosao lik na polusezoni gdje su bili 6 ili 7. Odmah u nastavku je nas dobio na Kosevu. Kasnije je imamo par tekmi gdje je zijanio ali su to bili derbiji. Da bi koliko se sjecam u zadnjem kolu ostali brez Evrope nakon poraza od Širokog. Ali vidjela se je igra i ideja koju prenosi na teren.kleja je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:05I Jakirović kad je tek došao nije mogao kile s Zrinjskim, nisu se ni kvalifikovali u evropu pa sad gdje su.Lavcina je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:59
Ima ovdje dosta istine u Adinom postu.
Kod Rozmana ala malo jaca verzija od zalizanog na terenu.
Rozman i IBRICIC (smetam kod njeg jel pusi k u r a c DZEKI I amri silajdzic, al sto se tice spirtsje strane vidi se da ljudi rade posteno, ako se to upored sa vinkecom i randulucem to da nekaze jagodim sabljom klaunom to je nivo iznad ..
ROZMANA TREBA PODRZAT PO CJENU DA NE IZBORIMO EVROPU..
ROZMANA TREBA PODRZAT PO CJENU DA NE IZBORIMO EVROPU..
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Pomirite se s tim, nece ga Husref na Kosevo. Zipče i njegova botovska armija treba da se pomiri s tim.
1946
Nemanjaaaaaaaaaaaaaa
Elhamdulillah
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Tooooooooooooo
Jel opet Sahinovic kriv?
Ono Sarajevo iz proljetnog dijela, satralo bi ovo sad. Toliko o nekakvom napredku.
Zali boze ljudi koji su otisli i smrzli se danas.
Neka frljoka i da se desi do kraja utakmice, ne moze sprati gorak ukus.
Za nadati se da imaju neki plan i da znaju sta rade i da ce na proljece sve biti dijametralno drugacije i bolje. Ovo unazad 2 mjeseca, zivi uzas.
Ono Sarajevo iz proljetnog dijela, satralo bi ovo sad. Toliko o nekakvom napredku.
Zali boze ljudi koji su otisli i smrzli se danas.
Neka frljoka i da se desi do kraja utakmice, ne moze sprati gorak ukus.
Za nadati se da imaju neki plan i da znaju sta rade i da ce na proljece sve biti dijametralno drugacije i bolje. Ovo unazad 2 mjeseca, zivi uzas.
Hocu link brate
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordospartanac, Burberry46, Dave, JavierBosnia, kanarinac, Pantelija, rimljanin90, Varijantas8 i 76 gostiju.