FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
za koga li je ovo sef rekao da ga pratimo?
Joj ljepote, nas dvije hiljade bolesnika. Tek sam se ugrijao. Pobjeda je pobjeda, prestanite tražiti manu svake sekunde.
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
Obrisi se oko usta jedes puno govana smraduado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:54Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Ko god je rekao da treba vratiti Anđusica taj je fudbalska neznalica.
Ko god kaze da imamo dobre bekove taj pojma nema o fudbalu.
Mi imamo 3(tri) pravo dobra igraca Renan, Hasic i Buljubasic ostale koje imamo ima svaka ekipa u ovoj kukuruz ligi.
I za kraj Rozman je dobar trener za neki manji klub sa kojim ce da iznenadi na tabeli i bude 3 ili 4.
Covjek ubijedio navijace da je dobro 3-ce mjesto na tabeli.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ako ostane u ovoj formi a ne mognemo završit Hasića da ostane, ne bih se ljutio da on bude prvi izbor.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Pozdrav za Rogu, dobro je branio.
Sad svi opet pametni. A realno da je igra slaba i da se nonstop patimo. Da nismo pobjedili prvi vi bi tjerali Rozmana.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nije, ovo je standardna ekipa psovača prema sjeveru.guadalupe je napisao/la: ↑09 dec 2023, 19:07E hvala Bogu da se i to napokon desilo, ako je onaj standarni psovac prema semaforu ruke im se jos vise pozlatile.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 dec 2023, 18:08Svaka čast momcima na istoku što ušutiše onog papka, nije prošlo 20 minuta, on psuje našim igračima. Nakon toga se lajavac vratio na svoje mjesto. Uvijek par istih pojedinaca psuje.
Roga.![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Završit ćemo ga hladno.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Znaci
Hasicu hvala na svemu i sretno dalje !
Hasicu hvala na svemu i sretno dalje !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Rogic brat prelud, trci izlazi, ševa loptu. Na svaki go je dotrčao na suprotnu stranu. Renan ljubi grb kad je izlazio
Ploco i Celik dobili minute

Ploco i Celik dobili minute

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Hahhaa kakvih jazavaca ovdje ima koji iskacu samo kad je lose i pisu po 10 strana kad kiksamo a kad pobjedimo nigdje nikog od njih.
Tvrdo prvo poluvrijeme ali razumljivo jer se gosk branio sa 11 igraca ali poslije smo ih razbili. Odigrat hrabro u mostaru i mlatnut i zrinjski pa na pauzi se jos bolje pripremit za nastavak sezone i za europu.
Tvrdo prvo poluvrijeme ali razumljivo jer se gosk branio sa 11 igraca ali poslije smo ih razbili. Odigrat hrabro u mostaru i mlatnut i zrinjski pa na pauzi se jos bolje pripremit za nastavak sezone i za europu.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme tanko, drugo uzivancija za gledat. Cestitke momcima !
roga>sahinovic
roga>sahinovic
-
- Kontakt:
Isto
Ne znam sto se ovdje momak pljuje.Od kad se vratio odlicno igra.
Zato da ga je uzeo Borac i da je zabio 4-5 golova tamo yebala bi se nasima majka majcina sto ga nisu vratili.Lija je top igrac.
Na ovu ekipu treba stoper i 10ka ili jos jedan CM kreativac.Kao i golman pa nek se bori sa Rogicem.Penarandi bi se zahvalio jos veceras i reko Menalu nek napise koliko hoce.Kada to rijesimo fokus broj 1 otkupa ugovora Hasica
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 dec 2023, 20:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čuj levata, Aničić nije neki igrač, Đuričković prosjek, u rangu onog iz Borca. 

- skullcrusher
- Kontakt:
Neki intelektualac na istoku 3 min prije orvog gola psuje Rozmanu i svima majku i tjera ih u Sloveniju, bas bas odvratno za slusat kakvih sve pacijenata ima
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Čestitke momcima na pobjedi. 

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Kda je mahala odlućila da je Lelić bolji od njega, otkačili ga. Nego gdje je sada i šta radi LelićNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 dec 2023, 20:54Isto
Ne znam sto se ovdje momak pljuje.Od kad se vratio odlicno igra.
Zato da ga je uzeo Borac i da je zabio 4-5 golova tamo yebala bi se nasima majka majcina sto ga nisu vratili.Lija je top igrac.
Na ovu ekipu treba stoper i 10ka ili jos jedan CM kreativac.Kao i golman pa nek se bori sa Rogicem.Penarandi bi se zahvalio jos veceras i reko Menalu nek napise koliko hoce.Kada to rijesimo fokus broj 1 otkupa ugovora Hasica
Trenutno korisnika/ca: Beli98, crnehorde, guadalupe, Hajdeee, mnon46, Napapijri, NazorUso, PeppermintSA, perodeformero, rimljanin90, Seipronto, tuitamo, Varijantas8 i 90 gostiju.