-14 na Grbavici u borbi za opstanak

-14 na Grbavici u borbi za opstanak
Ne, nemam. Pozzzsvrakino1921 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:51Hvala brate za infoAVNOJ je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:12Zvanočno je prodano 2943 ulaznice za utakmicu.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 09:19Prvenstvena Premijer liga BiH 23/24
FK ŽELJEZNIČAR - FK VELEŽ (0 : 0) 0 : 1
Datum: 08.12.2023 18:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 4500
Sudija: Bilbija Luka (Prijedor)
A1: Maksimović Davor (Doboj) | A2: Perić Marko (Mostar)
Delegat: Skoko Goran (Ljubuški)
Posmatrač suđenja: Ćavar Danko (Široki Brijeg)
Radni dan
Los termin
GOLEM SI ZELJO
Da možda nemas info po tribinama kako su prodane
Koševo prodano je 1749 ulaznica.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 19:07Prvenstvena Premijer liga BiH 23/24
FK ŽELJEZNIČAR - FK VELEŽ (0 : 0) 0 : 1
Datum: 08.12.2023 18:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 4500
Sudija: Bilbija Luka (Prijedor)
A1: Maksimović Davor (Doboj) | A2: Perić Marko (Mostar)
Delegat: Skoko Goran (Ljubuški)
Posmatrač suđenja: Ćavar Danko (Široki Brijeg)
Prvenstvena Premijer liga BiH 23/24
FK SARAJEVO - NK GOŠK (0 : 0) 3 : 0
Datum: 09.12.2023 16:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 2000
Sudija: Kazlagić Mirza (Cazin)
A1: Udovičić Sreten (Prijedor) | A2: Maglica Ivo (Livno)
Delegat: Čovčić Ferid (Goražde)
Posmatrač suđenja: Valjić Ognjen (Banja Luka)
FK ZVIJEZDA-09 - FK BORAC (0 : 1) 1 : 2
Datum: 09.12.2023 13:00
Stadion: 'Gradski stadion' Ugljevik - Ugljevik
Gledalaca: 250
Sudija: Topalović Sabrija (Zenica)
A1: Demir Mirza (Kakanj) | A2: Mulasmajić Tarik (Tešanj)
Delegat: Đajić Dragomir (Istočna Ilidža)
Posmatrač suđenja: Marić Željko (Doboj)
FK SLOGA DOBOJ - HŠK POSUŠJE (0 : 0) 1 : 0
Datum: 09.12.2023 13:00
Stadion: Dr Milan Jelić - Modriča
Gledalaca: 180
Sudija: Njegomirović Aleksandar (Prnjavor)
A1: Đozić Enes (Sarajevo) | A2: Zelenika Marko (Mostar)
Delegat: Martinović Lazar (Čapljina)
Posmatrač suđenja: Halilagić Ermin (Sarajevo)
Jel bilo hladno na tekmi?jurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:40Zakon velikih brojeva.
Posjeta Vicku.
Historijski momenat važan skoro kao popunjavanje uplatnice ili otvaranje šampanjca.
Gosk ekipa koja igra fudbal.
Karacic davna želja.
Borba za goli život.
Sve je spremno za spektakl.
Ne zanima ga to on prati sta ce u zelji bitiBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:55Jel bilo hladno na tekmi?jurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:40Zakon velikih brojeva.
Posjeta Vicku.
Historijski momenat važan skoro kao popunjavanje uplatnice ili otvaranje šampanjca.
Karacic davna želja.
Borba za goli život.
Hocete kao sto je vasih 100 milionera iz uprave haha. Onaj lik sa Mirvicem vrijedi kao svi u Mostaru a Tan moze pitat posto je Mostar komolet sa vasim milijarderima. Razmislicemo hocemol vam nekog uzet opet,mada nije tesko jedva svaki od njih ceka sami mali mig. To su ti fakti. Gdje ste vi do sad kupovaliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 dec 2023, 12:57Kupit cemo vam Mirvica i gradski stadion kosevomosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 12:54Sta ga ne zanima koliko kosta? Mozda potrosi 10 milja na neko pojacanja za obestecenje![]()
Jest na Kosevu je uvijek hladno. I ljetiBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:55Jel bilo hladno na tekmi?jurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:40Zakon velikih brojeva.
Posjeta Vicku.
Karacic davna želja.
Borba za goli život.
Ima da budete najbolja gupa u federalnoj ligi.stendardo je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:46
Ovo vise nije stvar zadavanja zadace drugima, odavno su Manijaci kao navijacka grupa svjetlosnim godinama ispred ostalih u Bosni i Hercegovini i to se pokazuje iz utakmice u utakmicu gdje konstantno podizu skalu na sve vece nivoe.
Ovaj put je to bila DUPLA KOREOGRAFIJA i 'DESETAK' BAKLJADA/DIMNIJADA/VATROMETA.![]()
Jednostavno najbolja, najjaca, najludja, najorganizovanija i najoriginalnija navijacka grupa u Bosni i Hercegovini.
Ko ne moze da se pomiri sa tom cinjenicom, neka obrise spermu Manijaka oko svojih usta.![]()
Bezveze se raspravljate isto djeca.Bezveze priča.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:11Hocete kao sto je vasih 100 milionera iz uprave haha. Onaj lik sa Mirvicem vrijedi kao svi u Mostaru a Tan moze pitat posto je Mostar komolet sa vasim milijarderima. Razmislicemo hocemol vam nekog uzet opet,mada nije tesko jedva svaki od njih ceka sami mali mig. To su ti fakti. Gdje ste vi do sad kupovaliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 dec 2023, 12:57Kupit cemo vam Mirvica i gradski stadion kosevomosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 12:54
Sta ga ne zanima koliko kosta? Mozda potrosi 10 milja na neko pojacanja za obestecenje![]()
nego kakvi ste mi sa prodajom? Mnigi vam ovdje cute i izbjegavaju vase podhebavanje,poslije kad vam se odgovori istom mjerom kukate i cudite se i psujete mrtve.
Kontam da ti napišem ne moraš pisati o temperaturnoj 'tabeli' ali znao sam da nisi bio na tekmi, bila ti mazija, odoše jajnici, ali ćeš to svakako napisati.jurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:16Jest na Kosevu je uvijek hladno. I ljetiBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:55Jel bilo hladno na tekmi?jurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:40Zakon velikih brojeva.
Posjeta Vicku.
Karacic davna želja.
Borba za goli život.
Sve je spremno za spektakl.a kamoli u decembru.
Na Kosevu gore bilo -2 krenem autom dole pored Grbavice kad -14 nagli pad temperature.
Mi smo napredovali u svakom segmentu,nekome je nista najvise playoffova meni je to i te kako mjerilo i za mnoge ce to ostati pojam na zalost. Ti od ovog svakako neces moci vise napredovati,Vico je tu i svaku fer igru i nadmetanje zaboravi. Gledam ja ovu ligu od nastanka mi smo uvijek u istoj u vrhu. Ne mrzim vas pojma nemam odkuda to,medjutim kad vidim ove neke vase sta pisu smuci mi se,vole nicim izazvane da se k bez razloga. Sto se mene tice dao Bog 10 puta vise da napredujete,medjutim politika je gadna stvar i prevrtilja. Meni i tebi nisu ista mjerila napredovanja sto je i logicno,jedna evropa i kup su tebi napredak meni je to iskreno nista kad je o mojoj ekipi rijec. Napredak mi je ovo sto je Zrinjski uradioEspiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:40Bezveze se raspravljate isto djeca.Bezveze priča.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:11Hocete kao sto je vasih 100 milionera iz uprave haha. Onaj lik sa Mirvicem vrijedi kao svi u Mostaru a Tan moze pitat posto je Mostar komolet sa vasim milijarderima. Razmislicemo hocemol vam nekog uzet opet,mada nije tesko jedva svaki od njih ceka sami mali mig. To su ti fakti. Gdje ste vi do sad kupovaliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 dec 2023, 12:57
Kupit cemo vam Mirvica i gradski stadion kosevo![]()
nego kakvi ste mi sa prodajom? Mnigi vam ovdje cute i izbjegavaju vase podhebavanje,poslije kad vam se odgovori istom mjerom kukate i cudite se i psujete mrtve.
A što se tiče uvijek pišeš to za naše ljude u upravi i prodaji igrača.
Pa ovako ti tu stoje stvari,do neke 2016 su nas pretežno vodili nesposobni ljudi koji su još i kupili pare u svoje dzepove.
Dovodili se svakakvi igrači,ugovori,raskidali a pare se talile.
Vi ste nam odveli Salčina iz omladinskog pogona za 50 hiljada km a na račun kluba uplaćeno samo 8.Ostalo sve otišlo u nečije dzepove.Vladavić isto tako.
Kada je nova uprava došla 2016 klub je bio pod tužbama, na pragu treće lige,milionskom dugu.
2023 godine isti taj klub gradi stadion Cat 4 kategorije,nikome nema marke duga,rezultatski 2 puta igrali europu,2 puta finale kupa i jednom osvojili.
U trenutnom rosteru svi igrači osim Hadzikica i Gulašvilija imaju ugovor do 2026 godine i niko ne može otići bez da se plati za njega.
Vi ste ljetos poslali ponudu od 150 k za Hadzikic koja je odbijena.
Tako da ti ta priča ne stoji.
Koliko god nas mrzili bilo ko u ovoj ligi, nek vrati film na 2016 i vidi gdje je njegov klub tada bio a gdje je danas.
Koliko je ko napredovao u tih 7 godina?
Svaku tekmu Sarajeva na zapadu. Bez izuzetka. Iza rata 5 ako sam fulio domaćih bilo je zbog rođenja djeteta , bolesti djeteta etc.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:42Kontam da ti napišem ne moraš pisati o temperaturnoj 'tabeli' ali znao sam da nisi bio na tekmi, bila ti mazija, odoše jajnici, ali ćeš to svakako napisati.jurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:16Jest na Kosevu je uvijek hladno. I ljetia kamoli u decembru.
Na Kosevu gore bilo -2 krenem autom dole pored Grbavice kad -14 nagli pad temperature.
I nece ovo Zrinjski vise nikad uradit i ne pisem ovo da ih prozivam jer smo kao neki susjedi i da ih bocam. Plasirat ce se opet u grupnu fazu nekad ali nece pobjedit Alkmara i nece se nosit do 90 minute sa Aston Villom, parafraziram. A i Sarajevo i Velez ce jos pure morati pojesti do grupne faze. Nas bi opet Elsfborg izbacio 1 razlike, a vas Atalanta dobila mozda 5-0, toliko smo napredovali i jedni i drugi odprilike.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:46Mi smo napredovali u svakom segmentu,nekome je nista najvise playoffova meni je to i te kako mjerilo i za mnoge ce to ostati pojam na zalost. Ti od ovog svakako neces moci vise napredovati,Vico je tu i svaku fer igru i nadmetanje zaboravi. Gledam ja ovu ligu od nastanka mi smo uvijek u istoj u vrhu. Ne mrzim vas pojma nemam odkuda to,medjutim kad vidim ove neke vase sta pisu smuci mi se,vole nicim izazvane da se k bez razloga. Sto se mene tice dao Bog 10 puta vise da napredujete,medjutim politika je gadna stvar i prevrtilja. Meni i tebi nisu ista mjerila napredovanja sto je i logicno,jedna evropa i kup su tebi napredak meni je to iskreno nista kad je o mojoj ekipi rijec. Napredak mi je ovo sto je Zrinjski uradioEspiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:40Bezveze se raspravljate isto djeca.Bezveze priča.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:11
Hocete kao sto je vasih 100 milionera iz uprave haha. Onaj lik sa Mirvicem vrijedi kao svi u Mostaru a Tan moze pitat posto je Mostar komolet sa vasim milijarderima. Razmislicemo hocemol vam nekog uzet opet,mada nije tesko jedva svaki od njih ceka sami mali mig. To su ti fakti. Gdje ste vi do sad kupovalinego kakvi ste mi sa prodajom? Mnigi vam ovdje cute i izbjegavaju vase podhebavanje,poslije kad vam se odgovori istom mjerom kukate i cudite se i psujete mrtve.
Pa ovako ti tu stoje stvari,do neke 2016 su nas pretežno vodili nesposobni ljudi koji su još i kupili pare u svoje dzepove.
Vi ste nam odveli Salčina iz omladinskog pogona za 50 hiljada km a na račun kluba uplaćeno samo 8.Ostalo sve otišlo u nečije dzepove.Vladavić isto tako.
Kada je nova uprava došla 2016 klub je bio pod tužbama, na pragu treće lige,milionskom dugu.
2023 godine isti taj klub gradi stadion Cat 4 kategorije,nikome nema marke duga,rezultatski 2 puta igrali europu,2 puta finale kupa i jednom osvojili.
U trenutnom rosteru svi igrači osim Hadzikica i Gulašvilija imaju ugovor do 2026 godine i niko ne može otići bez da se plati za njega.
Koliko god nas mrzili bilo ko u ovoj ligi, nek vrati film na 2016 i vidi gdje je njegov klub tada bio a gdje je danas.
Naravno da mi je napredak druže.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:46Mi smo napredovali u svakom segmentu,nekome je nista najvise playoffova meni je to i te kako mjerilo i za mnoge ce to ostati pojam na zalost. Ti od ovog svakako neces moci vise napredovati,Vico je tu i svaku fer igru i nadmetanje zaboravi. Gledam ja ovu ligu od nastanka mi smo uvijek u istoj u vrhu. Ne mrzim vas pojma nemam odkuda to,medjutim kad vidim ove neke vase sta pisu smuci mi se,vole nicim izazvane da se k bez razloga. Sto se mene tice dao Bog 10 puta vise da napredujete,medjutim politika je gadna stvar i prevrtilja. Meni i tebi nisu ista mjerila napredovanja sto je i logicno,jedna evropa i kup su tebi napredak meni je to iskreno nista kad je o mojoj ekipi rijec. Napredak mi je ovo sto je Zrinjski uradioEspiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:40Bezveze se raspravljate isto djeca.Bezveze priča.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:11
Hocete kao sto je vasih 100 milionera iz uprave haha. Onaj lik sa Mirvicem vrijedi kao svi u Mostaru a Tan moze pitat posto je Mostar komolet sa vasim milijarderima. Razmislicemo hocemol vam nekog uzet opet,mada nije tesko jedva svaki od njih ceka sami mali mig. To su ti fakti. Gdje ste vi do sad kupovalinego kakvi ste mi sa prodajom? Mnigi vam ovdje cute i izbjegavaju vase podhebavanje,poslije kad vam se odgovori istom mjerom kukate i cudite se i psujete mrtve.
Niko mu nije kući išao na kurcopuš osim predstavnika našeg Željkana.MocMahale444 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 20:52Onda zamisli koliko ste vi saugali za korona titulu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.