Nadovezao sam se na ovog sto pise da ce kupit ovaj Mirvica i Kosevo pa sam uzvratio istom mjerom,meni nije bitno vec ovom iz tvojih redova. Naravno da nismo sredina za bilo sta,dodje onda Hasic ili Mirvic ili ovi iz Zrinjskog i onda spodoba Vico ti zabrani da se takmicis i nadmeces posteno. Zivim za dan kad ce bosnjo neki doc na celo,kad ce uraditi sve ovo kao Vico,gurat bilo koji nas klub al bezobrazno i ofirno da ga guraa njihove ubijat u pojam. Nema potrebe bit posten u ovom sistemu,samo kradja i to zestoka i mito.Direktorcic je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:53I nece ovo Zrinjski vise nikad uradit i ne pisem ovo da ih prozivam jer smo kao neki susjedi i da ih bocam. Plasirat ce se opet u grupnu fazu nekad ali nece pobjedit Alkmara i nece se nosit do 90 minute sa Aston Villom, parafraziram. A i Sarajevo i Velez ce jos pure morati pojesti do grupne faze. Nas bi opet Elsfborg izbacio 1 razlike, a vas Atalanta dobila mozda 5-0, toliko smo napredovali i jedni i drugi odprilike.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:46Mi smo napredovali u svakom segmentu,nekome je nista najvise playoffova meni je to i te kako mjerilo i za mnoge ce to ostati pojam na zalost. Ti od ovog svakako neces moci vise napredovati,Vico je tu i svaku fer igru i nadmetanje zaboravi. Gledam ja ovu ligu od nastanka mi smo uvijek u istoj u vrhu. Ne mrzim vas pojma nemam odkuda to,medjutim kad vidim ove neke vase sta pisu smuci mi se,vole nicim izazvane da se k bez razloga. Sto se mene tice dao Bog 10 puta vise da napredujete,medjutim politika je gadna stvar i prevrtilja. Meni i tebi nisu ista mjerila napredovanja sto je i logicno,jedna evropa i kup su tebi napredak meni je to iskreno nista kad je o mojoj ekipi rijec. Napredak mi je ovo sto je Zrinjski uradioEspiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:40
Bezveze se raspravljate isto djeca.Bezveze priča.
A što se tiče uvijek pišeš to za naše ljude u upravi i prodaji igrača.
Pa ovako ti tu stoje stvari,do neke 2016 su nas pretežno vodili nesposobni ljudi koji su još i kupili pare u svoje dzepove.
Dovodili se svakakvi igrači,ugovori,raskidali a pare se talile.
Vi ste nam odveli Salčina iz omladinskog pogona za 50 hiljada km a na račun kluba uplaćeno samo 8.Ostalo sve otišlo u nečije dzepove.Vladavić isto tako.
Kada je nova uprava došla 2016 klub je bio pod tužbama, na pragu treće lige,milionskom dugu.
2023 godine isti taj klub gradi stadion Cat 4 kategorije,nikome nema marke duga,rezultatski 2 puta igrali europu,2 puta finale kupa i jednom osvojili.
U trenutnom rosteru svi igrači osim Hadzikica i Gulašvilija imaju ugovor do 2026 godine i niko ne može otići bez da se plati za njega.
Vi ste ljetos poslali ponudu od 150 k za Hadzikic koja je odbijena.
Tako da ti ta priča ne stoji.
Koliko god nas mrzili bilo ko u ovoj ligi, nek vrati film na 2016 i vidi gdje je njegov klub tada bio a gdje je danas.
Koliko je ko napredovao u tih 7 godina?
Sto bi Tan pitao koliko kosta Mostar? Sto je uopste bitno ko koliko ima para. Najlakse spucat platu 15k eura, vezat na 2 godine igraca i da on nakon 3 kola pocne zicat curice, pusit nargile i da mu bude dobro u zivotu. Jednostavno mi nismo sredina za napredak. Ulozis crno ispod nokta da osvojis kup i savez te nagradi sa 20 hiljada maraka, a ti ulozio vec milion u plate i milion u stadion.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
2000 divova na Koševu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prosječnu posjetu su vam nakucali Manijaci na derbiju.
Znači bore se za titulu i dođe ih 2000.

Znači bore se za titulu i dođe ih 2000.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Opet cemo biti najgledanija ekipa na kraju sezone, nema svrhe raspravljati na ovu temu.
Vašu priču možete mačku o rep, a mislim da ti to dobro znaš, nego se zajebavaš.

Najbolji prosjek.
Precizniji da budem, najbolji prosjek UBJEDLJIVO. Niste vi iza nas za 500-1000, nego puno više.
-
- Kontakt:
@mosarjvosa evo da ti napišem i o politici a nek stoji i za ostale.Uvijek se to piše o Veležu i potencira a niko neće da kaže ko su ti ljudi koji su u klubu.
Kevelj -čovjek koji ima tri firme.
Rahimić i Preißler -ljudi koji u BiH trenutno imaju dvije firme, trenutno je u izgradnji vjetropark vrijednosti 130 miliona.
U Njemačkoj već imaju isti takav vjetropark.
Porodica Svenson -vlasnici dvije fabrike jedna u BiH,jedna u Švedskoj.Glavni investitori u klubu koji igra švedsku premijer ligu.
Marić -direktor firme čiji su vlasnici iz Dubaija.
Mirza Teletović -Vitalis
Husnić -vlasnik dva hotela i građevinske firme.
Frenjo -generalni uvoznik Citroen Peugeot/tržni centar/benzinske pumpe.
Badzak -čovjek čija firma sve velike tržne centre u BiH opskrbljuje sa voćem i povrćem.
Tu dodaj još Hifu,Asu osiguranje,As grupaciju, Unicredit,Telemah.
Od državnih firmi jedino Bh telekom i Igman su nam sponzori.
Znači sve realni sektor i privatne pare.To što mnogi ne mogu sebi naći sponzore pa onda pričaju politika to je njihov problem.
Kevelj -čovjek koji ima tri firme.
Rahimić i Preißler -ljudi koji u BiH trenutno imaju dvije firme, trenutno je u izgradnji vjetropark vrijednosti 130 miliona.
U Njemačkoj već imaju isti takav vjetropark.
Porodica Svenson -vlasnici dvije fabrike jedna u BiH,jedna u Švedskoj.Glavni investitori u klubu koji igra švedsku premijer ligu.
Marić -direktor firme čiji su vlasnici iz Dubaija.
Mirza Teletović -Vitalis
Husnić -vlasnik dva hotela i građevinske firme.
Frenjo -generalni uvoznik Citroen Peugeot/tržni centar/benzinske pumpe.
Badzak -čovjek čija firma sve velike tržne centre u BiH opskrbljuje sa voćem i povrćem.
Tu dodaj još Hifu,Asu osiguranje,As grupaciju, Unicredit,Telemah.
Od državnih firmi jedino Bh telekom i Igman su nam sponzori.
Znači sve realni sektor i privatne pare.To što mnogi ne mogu sebi naći sponzore pa onda pričaju politika to je njihov problem.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Sve privatne pare, a iz državne kase se puni 70% budžeta Veleža. Zanimljivo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prozivaju največe legende kluba Cocalić Štilić zašto nisu otišli pred južnu tribinu da im GS jjebe mater a podržavaju nastavnika fizičkog koji kaže da su sramota.
Pa koliko jadan i bjedan moraš biti da te Juka za stoju kupi.
Pa koliko jadan i bjedan moraš biti da te Juka za stoju kupi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Baš tako a ti nastavi i dalje pisati Željinim navijačima kako im dolaze arapski milioneri, Ronaldo na posudbu a skupljate po frizerskim salonima donacije.
Još stavi bit će zanimljivo i jedno tridesetak

I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Ako se vec pozivas na tu prosjecnu posjetu koja se formira na osnovu tih izvestaja, onda ne mozes dovoditi u pitanje tacnost tih izvestaja, ili vjerujes u to ili ne, znaci 2000. Borba za titulu, 2000. Pozdrav.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 09 dec 2023, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eto neka je 2000, ali je najbolja prosječna posjeta, što je najbitnije. I to smo ubjedljivo prvi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:24Ako se vec pozivas na tu prosjecnu posjetu koja se formira na osnovu tih izvestaja, onda ne mozes dovoditi u pitanje tacnost tih izvestaja, ili vjerujes u to ili ne, znaci 2000. Borba za titulu, 2000. Pozdrav.
Gdje i kad sam napisao da dolaze arapski milioni?Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:24Baš tako a ti nastavi i dalje pisati Željinim navijačima kako im dolaze arapski milioneri, Ronaldo na posudbu a skupljate po frizerskim salonima donacije.
Ne poklapa mi se nešto u tvojoj priči, nabroja nekih desetak multimilionera i jakih privrednika, a budžet kluba u potpunosti zavisi od para sa lokalnog, kantonalnog i federalnog nivoa.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa što tako veliki dopuštaju da im se piša po klubu ko stigne, nije ga yebo samo ko nije htio a niz se nastavlja ko zna do kad,veliki ste nema šta samo ovako nastaviteVirtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:25Veliki, veliki Manijaci.![]()
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
-
- Kontakt:
Pa sta?Virtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:28Gdje i kad sam napisao da dolaze arapski milioni?Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:24Baš tako a ti nastavi i dalje pisati Željinim navijačima kako im dolaze arapski milioneri, Ronaldo na posudbu a skupljate po frizerskim salonima donacije.
Ne poklapa mi se nešto u tvojoj priči, nabroja nekih desetak multimilionera i jakih privrednika, a budžet kluba u potpunosti zavisi od para sa lokalnog, kantonalnog i federalnog nivoa.
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
Virtuala sto posto žena zaključa u spajz i onda se ovako raskalasi po forumu gradi ego.
Priča o budžetu krenuli u projekat juga bez marke vlastitih sredstava. - pokazali ozbiljnost.
Priča o budžetu krenuli u projekat juga bez marke vlastitih sredstava. - pokazali ozbiljnost.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: Argentina, AvantiBL, BeYaZ, bhfanatic14, CentarsutNaClanak921, Fudbalmozak2, Guest1945, Hrammm1921 i 103 gosta.