Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prozivaju največe legende kluba Cocalić Štilić zašto nisu otišli pred južnu tribinu da im GS jjebe mater a podržavaju nastavnika fizičkog koji kaže da su sramota.
Pa koliko jadan i bjedan moraš biti da te Juka za stoju kupi.
Pa koliko jadan i bjedan moraš biti da te Juka za stoju kupi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Baš tako a ti nastavi i dalje pisati Željinim navijačima kako im dolaze arapski milioneri, Ronaldo na posudbu a skupljate po frizerskim salonima donacije.
Još stavi bit će zanimljivo i jedno tridesetak
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Ako se vec pozivas na tu prosjecnu posjetu koja se formira na osnovu tih izvestaja, onda ne mozes dovoditi u pitanje tacnost tih izvestaja, ili vjerujes u to ili ne, znaci 2000. Borba za titulu, 2000. Pozdrav.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 09 dec 2023, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Eto neka je 2000, ali je najbolja prosječna posjeta, što je najbitnije. I to smo ubjedljivo prvi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:24Ako se vec pozivas na tu prosjecnu posjetu koja se formira na osnovu tih izvestaja, onda ne mozes dovoditi u pitanje tacnost tih izvestaja, ili vjerujes u to ili ne, znaci 2000. Borba za titulu, 2000. Pozdrav.
Gdje i kad sam napisao da dolaze arapski milioni?Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:24Baš tako a ti nastavi i dalje pisati Željinim navijačima kako im dolaze arapski milioneri, Ronaldo na posudbu a skupljate po frizerskim salonima donacije.
Ne poklapa mi se nešto u tvojoj priči, nabroja nekih desetak multimilionera i jakih privrednika, a budžet kluba u potpunosti zavisi od para sa lokalnog, kantonalnog i federalnog nivoa.
Pa što tako veliki dopuštaju da im se piša po klubu ko stigne, nije ga yebo samo ko nije htio a niz se nastavlja ko zna do kad,veliki ste nema šta samo ovako nastaviteVirtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:25Veliki, veliki Manijaci.![]()
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
-
Direktorcic
- Kontakt:
Pa sta?Virtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:28Gdje i kad sam napisao da dolaze arapski milioni?Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:24Baš tako a ti nastavi i dalje pisati Željinim navijačima kako im dolaze arapski milioneri, Ronaldo na posudbu a skupljate po frizerskim salonima donacije.
Ne poklapa mi se nešto u tvojoj priči, nabroja nekih desetak multimilionera i jakih privrednika, a budžet kluba u potpunosti zavisi od para sa lokalnog, kantonalnog i federalnog nivoa.
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- jurisicduska
- Kontakt:
Virtuala sto posto žena zaključa u spajz i onda se ovako raskalasi po forumu gradi ego.
Priča o budžetu krenuli u projekat juga bez marke vlastitih sredstava. - pokazali ozbiljnost.
Priča o budžetu krenuli u projekat juga bez marke vlastitih sredstava. - pokazali ozbiljnost.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Vidim manijaci na svom pdf najavljuju furiozan proljetni dio i zaokret za 360° zbog kojeg mi pjenimo. Sretno vam bilo u tom zaokretu. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Ovo je ono kad si najavljivao Gredića za predsjednika, kako imate neograničen budžet...
A svrakino govorio Golemo i lijepio slike Meke i Medine i nekog šeika
Znači izmišljaš. Šta je Švrakino lijepio to me ne zanima.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:49Ovo je ono kad si najavljivao Gredića za predsjednika, kako imate neograničen budžet...
![]()
Maymune jedan ti ne znas ni sta je 360 stepeni idiote jedan prestani provocirati u kolibu idi
Crni Cerak 🐦⬛
Ovo je zaokret taj od 360 stepeni koji se najavljuje.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Ne to si ti napisao a jadni čovjek se naložio.Virtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:53Znači izmišljaš. Šta je Švrakino lijepio to me ne zanima.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:49Ovo je ono kad si najavljivao Gredića za predsjednika, kako imate neograničen budžet...
![]()
Nemoj im to bolan radit, ljudi se nadaju i ofiraju bezveze.
Virtu4l je napisao/la: ↑Recimo ova saradnja sa Romeom Jozakom bi mogla biti nešto najbolje što nam se desilo u posljednjih deset godina. Taj čovjek ima u malom prstu sve što nama nedostaje. Ima moćan savez iza sebe, ima ogroman budžet i iskustvo kakvo ima malo ko u Evropi, ne samo kod nas. Učio je od najboljeg, bio mu desna ruka godinama, napravio na desetine igrača i prodao ih za cifre o kojima mi ne možemo ni sanjati.
Drago mi je da su u klubu prepoznali moje pisanje na forumu.
Zadnja izmjena: Espiritosanto, dana/u 10 dec 2023, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
- TurkishAirlines
Virtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:53Znači izmišljaš. Šta je Švrakino lijepio to me ne zanima.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:49Ovo je ono kad si najavljivao Gredića za predsjednika, kako imate neograničen budžet...
![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ako je tako onda svaka ti čast, nemam ti šta na to dodatijurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:48Svaku tekmu Sarajeva na zapadu. Bez izuzetka. Iza rata 5 ako sam fulio domaćih bilo je zbog rođenja djeteta , bolesti djeteta etc.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:42Kontam da ti napišem ne moraš pisati o temperaturnoj 'tabeli' ali znao sam da nisi bio na tekmi, bila ti mazija, odoše jajnici, ali ćeš to svakako napisati.jurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:16
Jest na Kosevu je uvijek hladno. I ljetia kamoli u decembru.
Na Kosevu gore bilo -2 krenem autom dole pored Grbavice kad -14 nagli pad temperature.
Bujrum , možemo i na pivu poslije![]()
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Vanja8 i 21 gost.