Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la alemsa » 10 dec 2023, 13:40

scholsey je napisao/la:
10 dec 2023, 13:39
Kod mene lagano ode kila suhog i po jedno po kile kulena i sudžuke mjesečno. Mada sam se zadnjih godina više prešaltao na sušenu ćuretinu (imam iz domaće proizvodnje).. baš beton stvar.

Malo pojačani treninzi da se ne gojim ko debil preko zime i to je to. Nek sam ja sit i sretan, a biće vremena za ozbiljnije dumanje o zdravlju.. valjda. :kafa:
Pa ti jedes ne mezis :rol: :mrgreen:

Jos sira poljutog dodaj kilu :mrgreen:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 10 dec 2023, 13:49

alemsa je napisao/la:
10 dec 2023, 13:40
scholsey je napisao/la:
Kod mene lagano ode kila suhog i po jedno po kile kulena i sudžuke mjesečno. Mada sam se zadnjih godina više prešaltao na sušenu ćuretinu (imam iz domaće proizvodnje).. baš beton stvar.

Malo pojačani treninzi da se ne gojim ko debil preko zime i to je to. Nek sam ja sit i sretan, a biće vremena za ozbiljnije dumanje o zdravlju.. valjda. :kafa:

Al đe neću, ono realno.. hladno, pada, samo lagano daska, nož i opleti. Nisam ništa uradio ako u toku noći ne popijem 2l vode. :mrgreen:

Žena je zadužena za sireve i ona peciva sa bijelim lukom (kakva je ono zaraza, ne vjerujem). Tako mi definišemo zimsku romantiku. :kafa:
The saddest thing in life is wasted talent.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 dec 2023, 13:52

alemsa je napisao/la:
10 dec 2023, 13:32
rio_Ferdy88 je napisao/la:
10 dec 2023, 08:58
Bez suhovine i janjetine mogu vala do kraja zivota, nisam ljubitelj, nikad ne kupujem, sudzuk kupim al ponekad :hmmmm:
Jebte ti k'o da si rodjen u Parizu :kafa: haj jagnjetina se i moze svariti, ali i suhovina, ides u krajnost :mrgreen:

Sudzuka kupovna je dobra, dok domaca zavisno kako potrefis, obicno se mrvi, dok suho meso je bolje domace, kupovno preslano u dosta navrata
Ko je navikao na kupovno suho meso, on ne moze ni jesti ovo domace, kaze ih dosta da im je prejako i na dim se osjeti.
Inace, meni je susena ovcetina nesto najjace, nije mi suho meso ako nema loja na sebi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 dec 2023, 13:55

scholsey je napisao/la:
10 dec 2023, 13:49
alemsa je napisao/la:
10 dec 2023, 13:40
scholsey je napisao/la:

Al đe neću, ono realno.. hladno, pada, samo lagano daska, nož i opleti. Nisam ništa uradio ako u toku noći ne popijem 2l vode. :mrgreen:

Žena je zadužena za sireve i ona peciva sa bijelim lukom (kakva je ono zaraza, ne vjerujem). Tako mi definišemo zimsku romantiku. :kafa:
:rol: daska, suho meso, sudzuka, sir dimjeni u vidu trapista, piva i kafansko vece onaj mix Jovan Perisic, ja sam covjek kafanski :urnebes: :rol: ali to pred fajront

Kud ce ti bolji ambijent :kafa:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 10 dec 2023, 14:05

alemsa je napisao/la:
10 dec 2023, 13:55

:rol: daska, suho meso, sudzuka, sir dimjeni u vidu trapista, piva i kafansko vece onaj mix Jovan Perisic, ja sam covjek kafanski :urnebes: :rol: ali to pred fajront

:rol: :rol:

OTV Valentino na repeat.. zagrlimo se i plačemo ko pravi dijasporci. Sve je super otkako smo prestali piti rakiju, raspravljati o vjeri i tući se kad nas počnu pogađati pjesme na fajrontu. :mrgreen: :mrgreen:

Svaka čast svima, al brate ne zna niko uživati kao mi. :kafa:

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 10 dec 2023, 15:39

Kako przi! :tokralju:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 dec 2023, 16:25

ovcija stelja je meni puno jaca od govedine i ne jedem je cesto.
a sta cemo sa glavusom? :D znaci, zimska idila u fullu. znam da je dobra kad mi se tlak digne/spusti jer nezz sta masnoca radi :lol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 10 dec 2023, 16:29

Mosa bosanski sudzuk. Visocki

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 dec 2023, 17:53

Jbt ovaj Tomo Spahović 6 metaka rasuo u glavu drugom homo sapiensu, malo odležao u hotelu i sad po yt skače sa Sremcom, a dole neko pod zemljom leži. **** te ova država.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 dec 2023, 18:09

scholsey je napisao/la:
10 dec 2023, 14:05
alemsa je napisao/la:
10 dec 2023, 13:55

:rol: :rol:

OTV Valentino na repeat.. zagrlimo se i plačemo ko pravi dijasporci. Sve je super otkako smo prestali piti rakiju, raspravljati o vjeri i tući se kad nas počnu pogađati pjesme na fajrontu. :mrgreen: :mrgreen:

Svaka čast svima, al brate ne zna niko uživati kao mi. :kafa:
Saso mange ima :rol:
slika
Jos narezak i da slika bude kompletna :rol:

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 10 dec 2023, 18:17

Arvid je napisao/la:
10 dec 2023, 17:53
Jbt ovaj Tomo Spahović 6 metaka rasuo u glavu drugom homo sapiensu, malo odležao u hotelu i sad po yt skače sa Sremcom, a dole neko pod zemljom leži. **** te ova država.
Balkan citav. Sline za **** kriminalncima i olosem.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 10 dec 2023, 18:19

A zašto je popularno svršavati na GTA VI, a istovremeno od istih je apsolutno neprihvatljivo ako se netko ne zgraža nad kriminalcima, mangupima na baterije, trash reality programom, instagramušama, Baka Prase i slično?

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 dec 2023, 18:26

Znam da su Asteriks i Marsal pisali ovdje o tome a ne mogu sada da nadjem, zanima me da li je uopste moguce da BiH ima koliko toliko razvijenu zeljeznicu za putnicki saobracaj? Jel to utopija jer nema nikakve ekonomske racunice ili samo nedostatak volje?

Citam ovo i nevjerovatno mi je da ne mogu ni Zivinice povezati s Tuzlom :crazy: da ne pricam o nekom daljem gradu.
Četiri su pune godine bez putničkog željezničkog saobraćaja na Tuzlanskom kantonu, a prema ovom Redu vožnje i peta godina bi mogla proći bez putničkih vozova. Vozovi Željeznica Republike Srpske od 14. decembra 2019. godine ne saobraćaju iz Doboja do Tuzle, već samo do Petrova. Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine, koje su još 2012. godine ugasile svoj putnički saobraćaj u najmnogoljudnijem kantonu Federacije BiH (Tuzlanski kanton), u saradnji sa Vladom Kantona Sarajevo uspostavile su funkcionalan putnički saobraćaj na relaciji Sarajevo-Visoko-Sarajevo i Sarajevo-Pazarić-Sarajevo. Uz podršku Vlade Federacije BiH i u vlastitoj režiji Sarajevo povezuju s Maglajem, Zenicom i Čapljinom, a ljeti voze i do Ploča. Zašto Vlada Tuzlanskog kantona i ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja ne poduzmu konkretne korake u dogovoru sa Željeznicama Federacije, Federalnim ministarstvom prometa i komunikacija i Vladom Federacije Bosne i Hercegovine? Tuzlanski kanton pune četiri godine nema putničkog željezničkog saobraćaja, nema elektrificirane pruge, sve manje ima ispravnih lokomotiva, starost lokomotiva prelazi 50-60. godina, pruga na području grada Tuzla zarasta u korov. | Preuzeto sa: https://****/carsija/novi-red-v ... lja-tuzlu/
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 10 dec 2023, 18:29

alemsa je napisao/la:
10 dec 2023, 18:09

Saso mange ima :rol:
slika
Jos narezak i da slika bude kompletna :rol:
:opaopa: :opaopa: :rol:

E još da ti je (nekim čudom) malo hladnijeg vremena i eventualno snijega.. da to sve još bolje sjedne. :ljepota: :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 dec 2023, 18:39

scholsey je napisao/la:
10 dec 2023, 18:29

E još da ti je (nekim čudom) malo hladnijeg vremena i eventualno snijega.. da to sve još bolje sjedne. :ljepota: :mrgreen:
Juce bilo taman 5 stepeni al sam but jagnjeci okreno
slika
Pa onda samaro mezu, holasterol 480mg :rol: sve sto brat @rio izbjegava :mrgreen:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 10 dec 2023, 18:55

alemsa je napisao/la:
10 dec 2023, 18:39
scholsey je napisao/la:
10 dec 2023, 18:29

Juce bilo taman 5 stepeni al sam but jagnjeci okreno
slika
Pa onda samaro mezu, holasterol 480mg :rol: sve sto brat @rio izbjegava :mrgreen:
Znači, patnja. :zviz: :mrgreen:

Ma samo kiselih salata i ponešto alkoholno da se to izjednači. :rol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 dec 2023, 19:03

scholsey je napisao/la:
10 dec 2023, 18:55

Znači, patnja. :zviz: :mrgreen:

Ma samo kiselih salata i ponešto alkoholno da se to izjednači. :rol:
Kiseli kupus/krastavci je top meza uz mezu, razumijes se moram ti priznati :kafa: Ide to s godinama :)

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 dec 2023, 19:09

I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 10 dec 2023, 19:11

Felixians4 je napisao/la:
10 dec 2023, 18:19
A zašto je popularno svršavati na GTA VI, a istovremeno od istih je apsolutno neprihvatljivo ako se netko ne zgraža nad kriminalcima, mangupima na baterije, trash reality programom, instagramušama, Baka Prase i slično?
Igra, brate. I ja svrsavam na Skyrim, pa nisam macka ili vilenjak.

Problem je sto neki ne mogu odvojiti fikciju i realnost.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 10 dec 2023, 20:07

Arvid je napisao/la:
10 dec 2023, 17:53
Pet metaka je opalio prema autu , jedan je pogodio u glavu . Šta znam , nije ga bezveze pucao , koliko se sjećam ubijeni je isto bio u kriminalnim vodama .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 127 gostiju.