Ma idu oni inace nego su trenutno na moru
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Rodjeni komentarisu navijace i bakljade? E Boze sacuvaj .. rekord postavili ljudi, oni govore da treba redovnije palit? Hahahaha
Rođeni81 odličnu si temu otvorio s obzirom da malo malo štrumfovi nađu nešto u čemu su naj mislim da je jasno da i najmanje pale baklje na gostovanjima
Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Pa ok ako ti mislis da ne treba redovnije i da treba samo kuci paliti sto vise.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:32Rodjeni komentarisu navijace i bakljade? E Boze sacuvaj .. rekord postavili ljudi, oni govore da treba redovnije palit? Hahahaha
Debil.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- napoleon72
- Kontakt:
Sve na stranu, al oni vjeruju da ce Al Tuwairi bit selektor Saudijske Arabije i da se za to obucava u Zeljkanu.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Može li neko fakat naći sliku Manijaka u Banja Luci da je upaljena bar jedna baklja ?
Hahaha, ali fakat oni vjeruju u to. Strasno Boga mi.napoleon72 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:44Sve na stranu, al oni vjeruju da ce Al Tuwairi bit selektor Saudijske Arabije i da se za to obucava u Zeljkanu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
since 1973
A ugovor do kraja sezone.napoleon72 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:44Sve na stranu, al oni vjeruju da ce Al Tuwairi bit selektor Saudijske Arabije i da se za to obucava u Zeljkanu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jedini je saudijac trener u Europi sto je moracete priznati veliko.onako je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:49Hahaha, ali fakat oni vjeruju u to. Strasno Boga mi.napoleon72 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:44Sve na stranu, al oni vjeruju da ce Al Tuwairi bit selektor Saudijske Arabije i da se za to obucava u Zeljkanu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo da se zarove shvatili bi da u njihovoj ligi nema ni jedan menadžer saudijac, da je ovo nekakav lik koji je zalutao u fudbal. Stavlja ba lik stopera na spica dvije tekme zaredom kad gubi.
Radujte se plava nacijo idu još dva Al Jabera da igraju. Nametnuto u prvih 11.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 dec 2023, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ma šta ćeš njih istraživati ugašeni prije rata. Napravili novi trans.
Po mitovima sve su bliži Srbima. Kaže stara legenda da je onih 300 spartanaca bilo njihove krvi. Prejaka je to grupa, trče za autobusima, kad ih prebiješ i oni u svom tom degeneku traže pauzu, naprave zastavu ratoborni.

Po mitovima sve su bliži Srbima. Kaže stara legenda da je onih 300 spartanaca bilo njihove krvi. Prejaka je to grupa, trče za autobusima, kad ih prebiješ i oni u svom tom degeneku traže pauzu, naprave zastavu ratoborni.
🇵🇸
-
jurisicduska
- Kontakt:
Trenutno menadžer Saudijske Arabije je Roberto Mancini ali to je samo dok ovaj njihov ne stekne iskustvo u Zelji. Čim stekne ide tamo umjesto Mancinija a Mancinija šalju u Želju.
Bas sam gledao podcast Marjana Mijajlovica Dribler i onaj novinar sa BH sporta Dzelil je odusevljen igrom Borca i time kakvu Borac ima ekipu? On nije javnost?jasta je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:37Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Sto rece Marko, a cija sam ja javnost?
01:50
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 10 dec 2023, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Kad smo kod paljenja na gostovanjima, tu lesevi najmanje pale.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma to su debili.... kakav marjan i njegov podkast. Eto nek ti bude. Ne reče mi za Posušje, kakav je dogovor?Suvorov je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:00Bas sam gledao podcast Marjana Mijajlovica Dribler i onaj novinar sa BH sporta Dzelil je odusevljen igrom Borca i time kakvu Borac ima ekipu? On nije javnost?jasta je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:37Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Sto rece Marko, a cija sam ja javnost?![]()
Valjda znaš da vam duguju?
Ne vjerujem, namucili su nas u Banjaluci.jasta je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:03Ma to su debili.... kakav marjan i njegov podkast. Eto nek ti bude. Ne reče mi za Posušje, kakav je dogovor?Suvorov je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:00Bas sam gledao podcast Marjana Mijajlovica Dribler i onaj novinar sa BH sporta Dzelil je odusevljen igrom Borca i time kakvu Borac ima ekipu? On nije javnost?jasta je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:37
Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Sto rece Marko, a cija sam ja javnost?![]()
Valjda znaš da vam duguju?
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], jurisicduska, Zaboljesutra i 28 gostiju.