Ma idu oni inace nego su trenutno na moru

Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Pa ok ako ti mislis da ne treba redovnije i da treba samo kuci paliti sto vise.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:32Rodjeni komentarisu navijace i bakljade? E Boze sacuvaj .. rekord postavili ljudi, oni govore da treba redovnije palit? Hahahaha
Debil.
Hahaha, ali fakat oni vjeruju u to. Strasno Boga mi.napoleon72 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:44Sve na stranu, al oni vjeruju da ce Al Tuwairi bit selektor Saudijske Arabije i da se za to obucava u Zeljkanu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ugovor do kraja sezone.napoleon72 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:44Sve na stranu, al oni vjeruju da ce Al Tuwairi bit selektor Saudijske Arabije i da se za to obucava u Zeljkanu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedini je saudijac trener u Europi sto je moracete priznati veliko.onako je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:49Hahaha, ali fakat oni vjeruju u to. Strasno Boga mi.napoleon72 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:44Sve na stranu, al oni vjeruju da ce Al Tuwairi bit selektor Saudijske Arabije i da se za to obucava u Zeljkanu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bas sam gledao podcast Marjana Mijajlovica Dribler i onaj novinar sa BH sporta Dzelil je odusevljen igrom Borca i time kakvu Borac ima ekipu? On nije javnost?jasta je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:37Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Ma to su debili.... kakav marjan i njegov podkast. Eto nek ti bude. Ne reče mi za Posušje, kakav je dogovor?Suvorov je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:00Bas sam gledao podcast Marjana Mijajlovica Dribler i onaj novinar sa BH sporta Dzelil je odusevljen igrom Borca i time kakvu Borac ima ekipu? On nije javnost?jasta je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:37Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Sto rece Marko, a cija sam ja javnost?![]()
01:50
Ne vjerujem, namucili su nas u Banjaluci.jasta je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:03Ma to su debili.... kakav marjan i njegov podkast. Eto nek ti bude. Ne reče mi za Posušje, kakav je dogovor?Suvorov je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:00Bas sam gledao podcast Marjana Mijajlovica Dribler i onaj novinar sa BH sporta Dzelil je odusevljen igrom Borca i time kakvu Borac ima ekipu? On nije javnost?jasta je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:37
Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Sto rece Marko, a cija sam ja javnost?![]()
01:50
Valjda znaš da vam duguju?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.