Hoce brat neke zgrade da gradi, pa gleda potencijalno zemljiste.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Rijesi rebus (part 2)?

= 2000
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Prolazi još jedan mjesec u kojem FK Sarajevo i Ismir Mirvić idu u debeli minus. U titulu više ne vjeruju ni oni najzagriženiji, a podmeće im se alibi u vidu Borca i Komiteta za sudije i suđenje NFSBiH.
Pitanje je da li će rekordna ulaganja biti dovoljna i za treće mjesto, kad kažem rekordna, mislim na najskuplji roster u istoriji ove lige. Ne smiju da talasaju jer znaju da ako ode Ismir Mirvić slijedi im sudbina Petržalke ili Zete.
Preplaćeni igrači su vezani debelim ugovorima do 2025/26 godine, kao i najskuplji stručni štab u istoriji lige.
Vlasniku sigurno nije svejedno jer tu ima mnogo tuđeg novca u igri, novca koji su uložili partneri iz Amerike i Malezije i koji su do sada vratili tačno 0 (slovima: nula) maraka investicije. Trenutno ni plasman u grupe lige šampiona ne može vratiti uloženo.
Ipak, sa radošću ćemo se prisjetiti još jednih odličnih priprema gdje su dokazali da su šampioni pripremnih utakmica. Redom su padali Petrolul, Škendija, pa Domžale, a onda je na red došao imenjak iz Gruzije. Ostalo znate.
Pitanje je da li će rekordna ulaganja biti dovoljna i za treće mjesto, kad kažem rekordna, mislim na najskuplji roster u istoriji ove lige. Ne smiju da talasaju jer znaju da ako ode Ismir Mirvić slijedi im sudbina Petržalke ili Zete.
Preplaćeni igrači su vezani debelim ugovorima do 2025/26 godine, kao i najskuplji stručni štab u istoriji lige.
Vlasniku sigurno nije svejedno jer tu ima mnogo tuđeg novca u igri, novca koji su uložili partneri iz Amerike i Malezije i koji su do sada vratili tačno 0 (slovima: nula) maraka investicije. Trenutno ni plasman u grupe lige šampiona ne može vratiti uloženo.
Ipak, sa radošću ćemo se prisjetiti još jednih odličnih priprema gdje su dokazali da su šampioni pripremnih utakmica. Redom su padali Petrolul, Škendija, pa Domžale, a onda je na red došao imenjak iz Gruzije. Ostalo znate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- napoleon72
- Kontakt:
Spavas li mirno Roberto Mancini?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pomahnitali skretničar.
- svrakino1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:58Prolazi još jedan mjesec u kojem FK Sarajevo i Ismir Mirvić idu u debeli minus. U titulu više ne vjeruju ni oni najzagriženiji, a podmeće im se alibi u vidu Borca i Komiteta za sudije i suđenje NFSBiH.

Joooj sad ce ti sve po spisku
A nema vise TIK-TAK

-
- Kontakt:
Ma ova je f23 da ga **** :
Prisutan je nagli razvoj halucinacija i sumanutih ideja koji se često i brzo mjenjaju. Takođe su prisutni emocionalna uzbuđenosti i ekstaza ili anksioznost i razdražljivost.
Prisutan je nagli razvoj halucinacija i sumanutih ideja koji se često i brzo mjenjaju. Takođe su prisutni emocionalna uzbuđenosti i ekstaza ili anksioznost i razdražljivost.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
BAHAHAHAHABHABAHABAHBASuvorov je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:00Bas sam gledao podcast Marjana Mijajlovica Dribler i onaj novinar sa BH sporta Dzelil je odusevljen igrom Borca i time kakvu Borac ima ekipu? On nije javnost?jasta je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:37Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Sto rece Marko, a cija sam ja javnost?![]()
01:50

- Meraak1921
- Kontakt:
Bruka i sramota pe de ra sa foruma, nikad pohvaliti nece, pa ljudi rekord postavili sto se tice paljenja, imate video i gledajte, jel rekord ili nije? Imal ikakve pohvale? Borimo se za opstanak, a zadace svako kolo na tribini vam dajemo.
MAAA DOLEEE MIŠEVIII ! BOLJI DANI CE DOCI, A VI PAMETI NIKADA
MAAA DOLEEE MIŠEVIII ! BOLJI DANI CE DOCI, A VI PAMETI NIKADA
Mekić zaslužuje 800k minimalno, Drina najbolji stoper, tražili ga Zrinjski, Borac i Sarajevo. Nemoj da ti promakne Boljević najlaganije krilo.Zukanovic je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:22Tako i treba19vendetta87 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:20Ko da gledam, stavio Hasica i Oliveiru na preko milion, a Sahinovica na 800 000...![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Na starom forumu srpske tribine prije 15-tak godina bio je detaljan izvjestaj od starijeg člana UF koji je bio ucesnik tuče u kojem su vam ukrali udarni transparent, u tuci na ulici po pravilima. Šteta što je oboren forum i sve obrisano jer je bilo sve detaljno objasnjeno i par slika, od lokacije, satnice, brojki, itd..svrakino1921 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:38Nema potrebeTorino je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:31Nisam znao da podgrupa nosi udarni trans?svrakino1921 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:22
Nije tačno
Nemoj pricat kad ne znas
Imali smo podgrupu u Beogradu
To je od njih
Kad se islo u Beograd javljalo se Grobarima
Da je pala tako vratili bi je preko Grobara
Sta se provaljujes
Obriši post djeca ti se smiju.
Udarni je bio the maniaks
Jest da su nam se smijali al to je bio udarni
Pitaj @Pitarsam on zna
Djecace tad sam ja bio na jugu
A od Vasih sam znao Sirku Musanifa-Musu
Gdje ces sa mnom o tim stvarima
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MocMahale444
Oko sokolovo pa ti bas nisi sav svoj, znam vise nisi budalica da pises o svom klubu ovdje ali de malo ohani ubit ce te zloba.jurisicduska je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:04Ma ova je f23 da ga **** :
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dorate durmitorski ovo je za Mirvića sića i kad smo mi zadovoljni što se ti brineš,brini o plavoj fekaliji koja je na stubu srama na svim poljimaVirtu4l je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:58Prolazi još jedan mjesec u kojem FK Sarajevo i Ismir Mirvić idu u debeli minus. U titulu više ne vjeruju ni oni najzagriženiji, a podmeće im se alibi u vidu Borca i Komiteta za sudije i suđenje NFSBiH.
Da hoće ova plava sirotinja konačno nekoga pobijediti pa makar i čajnoslu da imaju o čemu pisati,pomahnitaše svi sad samo o navijačima pišu,ali što jest jest jedino su njihovi navijači članovi skupštine i uprave i gs i treba im se čestitati
-
- Kontakt:
Sta bi tek bilo da pobjeđujemo...i ovako si sad 2 posta u nizu o Zelji napisao

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- luckystrike
- Kontakt:
Čuj molim te LP ne može vratiti uloženo...
Ismir je na transferima Pidre, Mujakića, Đokanovića, Šabanovića i Dizdarevića pokrio trošak. Dala da ne spominjem. A tek ako Vladan produži u neku jaču ligu...
Ismir je na transferima Pidre, Mujakića, Đokanovića, Šabanovića i Dizdarevića pokrio trošak. Dala da ne spominjem. A tek ako Vladan produži u neku jaču ligu...
Odgovorio na pisanje o bacanju Ismirovih miliona19vendetta87 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:15Sta bi tek bilo da pobjeđujemo...i ovako si sad 2 posta u nizu o Zelji napisao![]()

-
- Kontakt:
Uuu svrakino danak neiskustvu…trans pao momcima iz Sarajeva to jest joint union, smekali ih celavci i u po tuce klepili torbu sa transom, jbg.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:38Nema potrebeTorino je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:31Nisam znao da podgrupa nosi udarni trans?svrakino1921 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:22
Nije tačno
Nemoj pricat kad ne znas
Imali smo podgrupu u Beogradu
To je od njih
Kad se islo u Beograd javljalo se Grobarima
Da je pala tako vratili bi je preko Grobara
Sta se provaljujes
Obriši post djeca ti se smiju.
Udarni je bio the maniaks
Jest da su nam se smijali al to je bio udarni
Pitaj @Pitarsam on zna
Djecace tad sam ja bio na jugu
A od Vasih sam znao Sirku Musanifa-Musu
Gdje ces sa mnom o tim stvarima
-
- Kontakt:
@Anex i @duskica dva najveca Zeljina fana na temi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nebitno. Ta "javnost" na koju se vi pozivate su kvazi novinari i navijaci iz regije Vrapcici - Sarajevo - Tuzla - Zenica. Mimo tog kruga se izvjestava drugacije. Taj klinac je izuzetak da i u tom krugu neko misli drugacije.bordobijelisampion je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:07BAHAHAHAHABHABAHABAHBASuvorov je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:00Bas sam gledao podcast Marjana Mijajlovica Dribler i onaj novinar sa BH sporta Dzelil je odusevljen igrom Borca i time kakvu Borac ima ekipu? On nije javnost?jasta je napisao/la: ↑10 dec 2023, 21:37
Nije poenta u tome. I lažov može reć istinu. Fora je u tome da javnost otvoreno priča o vašem uspjehu. Ali gle čuda, ne analizira se fantastična igra, postava, pojedinci....nego ono zbog čega i jeste tu gdje jeste. Nego reci ti meni hoćete li Posušje nabit kao slogu ili je drugačiji dogovor?
Sto rece Marko, a cija sam ja javnost?![]()
01:50
Zamisli kada moraš koristiti kao primjer nekog "novinara" koji ima 17 godina. Borac je ekipa polovnjaka
![]()
A polovnjaci su najbolji igraci u ligi. Mijatovic je najbolji golman, Grahovac i Kvrzic su ponajbolji vezni i bek, Bilbija iz Zrinjskog je najbolji napadac lige, Jakovljevic je i sad medju najboljim stoperima itd.
Ni jedan mladji igrac im ne moze prismrditi.
Bitno je samo da se ne dovode polovnjaci iz Srbije. To je losa roba.
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 11 dec 2023, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.