Šupljaa, dolazi nam 5 mladih arapskih igraca u januarskom prelaznom roku...Meraak1921 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 20:34Prica se za bracu Mamic da bi uletili , znal se sta vise ?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zajedno sa igracima rijesit se i Bekrica.
Bio je super igrac, obradovao nas x puta sve ok ali ne bi ja njega bar ne na ovoj poziciji.
Bio je super igrac, obradovao nas x puta sve ok ali ne bi ja njega bar ne na ovoj poziciji.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Rijec 'SPEKTAKL' je i vise nego opravdana

Kakvo izdanje je*o te!
Ma kakvi oni kriminalci 🫡🫡Meraak1921 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 20:34Prica se za bracu Mamic da bi uletili , znal se sta vise ?
Fk Željezničar.
Cuj frende, ulazimo veceras sam da cugu neku skontamo. Vezite se, nemate se kaj zivcirat, budemo najbolji u ligi. Pozdrav.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 20:34Prica se za bracu Mamic da bi uletili , znal se sta vise ?
Ovo mi maminjo napisao maloprije ako ti sta znaci
- MocMahale444
Eh aferim, valjda sta biDne.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 dec 2023, 18:52Koliko cujem nafakali jeMocMahale444 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 18:28A sta ti kontas, mislis da je bio nafakali sastanak?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 dec 2023, 18:14Danas je bio sastanak sa arapima. Bitno im je da njihov covjek uradi nesto odnosno bice svega, ako znamo da iskoristimobice cistka karakternih pickica.
Sutra ce se objaviti dio detalja.
Do nas je.
Ako je do nas onda pisi propalo, znas ti nasJozak je takodjer bio na sastanku sa predstavnicima Saudijskog ministarstva sporta = drzava stoji iz njih.
Ovi fakat nisu jazavci i fakat im je bitno da Hakim nesto uradi kao trener. Usput, on je jedini arapski trener koji vodi prvi tim u Europi. To ima prilicnu tezinu, realno.
Do nas je da to iskoristimo. A moze se. Moze se i sjebati. Logicno. Znam i otprilike sta je, bilo, u planu. Al da ne granam dalje dusmana je ko u prici.
Uglavnom, optimista samAl slazem se, znas ti nas, **** ti nas.
Vidjecemo sve ubrzo, od toga koliko pickica ce biti otjerano i koga cemo dovesti. To se ne moze sakriti.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Celo je fokusiran maksimalno i svjestan svega, ali je problem sto ga igraci ne mogu ispratiti. Uskoro ce mu se i pomocnici na utakmicama pridruziti pa ce biti jos laksi, ali …
Najveci problem u svoj ovoj prici lezi u tome sto uspjeh najvise zavisi od nas. Navodno je bio neki sastanak, navodno je nesto stavljeno i na papir, ali ….
- TMmanija2012
- Kontakt:
Prica vam je tacna nekih 12% , ali dobro forumska suplja 

Puno toga ce biti rijeseno vec pocetkom Januara.
Sastanak je bio o dosta stvari se razgovaralo a najvise o zimskom prelaznom roku.
Sastanak je bio o dosta stvari se razgovaralo a najvise o zimskom prelaznom roku.
-
- Kontakt:
Arapska verzija Branimira Tulića
No Coment.Mir i tisina.
-
- Kontakt:
Kad god su poceli samo bumovima mi smo skupljali pare da se ne ugasimo..
Kakva neozbiljnsot na temi, hmm.
BTW je li moguće da sam jučer vidio Allyson do Nascimento Honória u blizini stadiona sa još jednim brazilcem, pričali su kao nešto na portugalskom.
Imamo li mi još Brazilaca u našem sastavu? Da nije neka vedeta iz fustal kluba?
BTW je li moguće da sam jučer vidio Allyson do Nascimento Honória u blizini stadiona sa još jednim brazilcem, pričali su kao nešto na portugalskom.
Imamo li mi još Brazilaca u našem sastavu? Da nije neka vedeta iz fustal kluba?
Željezničar zvanično dio programa NS Saudijske Arabije: Potpisan ugovor s Future Falcons
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /231211056
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Na hajr...
-
- Kontakt:
Koja je vuna urednicima sa ovog portala pa nisu u stanju da prenesu ovu jako vaznu vijest a koja se tice naseg kluba.
Sada su razotkrili pravo lice sa onolikim clancima od petka.
Naprijed Zeljo, vrati se na puteve stare slave, a dusmani neka pocrkaju od muke
Sada su razotkrili pravo lice sa onolikim clancima od petka.
Naprijed Zeljo, vrati se na puteve stare slave, a dusmani neka pocrkaju od muke
- TMmanija2012
- Kontakt:
Neka igre pocnu 

Potpisan ugovor za sezonu 23/24 sa mogučnošcu produženja za sezonu 24/25?
Mislim da je ovo malo vremena za bilo šta ozbiljnije!
Mislim da je ovo malo vremena za bilo šta ozbiljnije!
- TMmanija2012
- Kontakt:
A sta si ti mislio da nam uplate na racun 100 miliona i kazu eto igrajte se kuca casti

- avalPacidoroP
- Kontakt:
U biti nikakva nova informacija nije iscurila, što se već nije znalo kada smo potpisali Hakeema i pomoćnike.
Ne raduje me dužina ugovora. Pola godine u ovakvoj lošoj situaciji kluba, baš bi se morao desiti remont za 180° na zimu, da bi eventualno nastavili sa suradnjom.
Ne raduje me dužina ugovora. Pola godine u ovakvoj lošoj situaciji kluba, baš bi se morao desiti remont za 180° na zimu, da bi eventualno nastavili sa suradnjom.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Levin, sassari, Suki46 i 76 gostiju.