Evo stari ne mogu sebi doci
Suti moramo vas malo pisnuti nakon onog bahacenja

Evo stari ne mogu sebi doci
Šta fali padinama i obroncima?Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:34To je jedan od najvećih problema parlamentarne demokratije, što vi nepismeni i neobrazovani dobijate šansu da birate, pa isto vrijedi glas tebe, aneksa, avnoja i stroja, kao glas pametnog čovjeka koji bira razumom i intelektom.
Zato nam vi sa padina i obronaka birate vlast već decenijama.
Ja sam cuo 300 milionajurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2023, 12:00Eno kaže frajer 500.000 mjesečno za plate igrača , kad na to dodamo pripreme i porez prostom matematikom dođeš do investicije od 10 miliona za godinu. Tako frajer napisa. Pa sad ostaje da vidimo je li se radi od 10 miliona ili nečem drugom. Ne znam samo šta će onda na probi igrači iz treće lige.
On je napustio zato sto smijenio Mulalica, a doveo Basica
Ništa čekamo transfer rok i ta pojačanja od 500.000 km mjesečno za plate i onda tekme sa spanskim premijerligasima pa ćemo vidjet.holyman je napisao/la: ↑11 dec 2023, 12:03Ja sam cuo 300 milionajurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2023, 12:00Eno kaže frajer 500.000 mjesečno za plate igrača , kad na to dodamo pripreme i porez prostom matematikom dođeš do investicije od 10 miliona za godinu. Tako frajer napisa. Pa sad ostaje da vidimo je li se radi od 10 miliona ili nečem drugom. Ne znam samo šta će onda na probi igrači iz treće lige.
Možda ih krene kad ukinu pjesmu o onoj kuravi s kojom se Zeljkan poistovjećuje.