On je napustio zato sto smijenio Mulalica, a doveo Basica
Kad je Igman dobio 1-0 s Mulalicem dobio Basica i Zeljeznicara
To je razlog
Nista vise

On je napustio zato sto smijenio Mulalica, a doveo Basica

Ništa čekamo transfer rok i ta pojačanja od 500.000 km mjesečno za plate i onda tekme sa spanskim premijerligasima pa ćemo vidjet.holyman je napisao/la: ↑11 dec 2023, 12:03Ja sam cuo 300 milionajurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2023, 12:00Eno kaže frajer 500.000 mjesečno za plate igrača , kad na to dodamo pripreme i porez prostom matematikom dođeš do investicije od 10 miliona za godinu. Tako frajer napisa. Pa sad ostaje da vidimo je li se radi od 10 miliona ili nečem drugom. Ne znam samo šta će onda na probi igrači iz treće lige.
Možda ih krene kad ukinu pjesmu o onoj kuravi s kojom se Zeljkan poistovjećuje.
Jeste bratesvrakino1921 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 12:09@NoDi Jel ovaj Saudijac sto potpisuje kod Juvea isti kao ovaj sto potpisuje u nasem salonu
![]()
Leti leti, al' u federalnu
Je l' ti shvataš da Juventus ne ovisi o njima, dok vi u njima vidite spas kluba?
Boldirano, pa naravno, to je ono što mi vama godinama govorimo, neće ti niko onako dati pare, pogotovo ne da se vi još pitate kao što dosta vas očekuje da se pita.NoDi80 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 12:27Potpisali smo isti ugovor ko Juventus do kraja ove sezone uz mogucnost na produzenje za narednu cijelu sezonu
Polahko nece ti niko tek tako doci da da pare u klub
Prvo da vide sta kako
Da vide kako ce se klub ponasati
Uglavnom ako budemo napredovali oni ce tu ostati
Trenutno korisnika/ca: belosevic23 i 26 gostiju.