FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko su ljudi ograničeni i puni rasizma. Da je kojim slučajem došo Englez il Španac bila bi druga priča al pošto je Arap odmah nevalja. Ljudi nam skidaju trošak priprema i stručnog štaba, koliko je samo to para mjesečno. Trener je školovan, pomoćnici školovani i puni iskustva. Imamo Al Jabera koji mlad i dobar igrača za nivo premijer lige, ako nastave takve i bolje slat koje će oni plaćat ne treba nam ništa više. Pare što si uštedio usmjeri u dug i win win.
-
- Kontakt:
odlicno, ovo je novi ZELJEZNICAR, idemoooooo
-
- Kontakt:
Vala da su i to uradili ne bi ni osjetiliTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:12A sta si ti mislio da nam uplate na racun 100 miliona i kazu eto igrajte se kuca castiMoramo i mi nesto ispostovati da bi se suradnja nastavila , nisu oni bas toliki papci koliko mi mislimo
![]()

Pročepit će negdje.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma cirkus se nastavlja, ugovor od pola godine je reklo svoje , a to da cirkus moze da pocne
-
- Kontakt:
Mene interesuje sta ce se desiti sa igracima koje eventualno dovedemo na zimu ako ovi ne produze tu saradnju na 24/25? Igraci po zakonu moraju potpisati ugovor sa klubom. Plate im se trebaju placati sa klupskog racuna. Samim tim i lova mora leci na klupski racun. Samo da ne zaglavimo jos dublje na kraju sezone. Potpisivanje ugovora na pola sezone i nije neka sigurna varijanta za cupanje iz vanago. Nadam se da smo se kao klub maksimalno zastitili. Bar cemo pripreme imati kako treba nakon niza godina budalastina, a valjda budemo imali i bolji roster od trenutnog.
Pročepit će negdje.
Mislim da ugovor od pola godine znači da su i oni oprezni, da vide kako će ići. Trener je samo dvije utakmice vodio i novinari su se već okomili na njega
-
- Kontakt:

Nismo ni svjesni kojim budzetom raspolaze Sportski Savez Saudijske Arabije
To je preozbiljna organizacija
Sad je do nas ne smijemo dozvoliti papanluk i neozbiljnost
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- TMmanija2012
- Kontakt:
Saudijci nisu kupili nas klub , mi smo dio njihovog programa i to je danas zvanicno. Ide sad faza remont ekipe i pripreme u Spaniji , bice jos oslobodjenih placanja gdje ce oni finansirati.
Sto se tice sledece sezone ,vjerujte vise je do nas nego do Saudijaca,jer i mi moramo postovati dogovoreno kao partneri.
Moguce da se pojavi neki Ali pa da nas kupi , nije nemoguce
Uglavnom te price kako ce nama neko dati svoje pare da se mi igramo i krademo zaboravite
Sto se tice sledece sezone ,vjerujte vise je do nas nego do Saudijaca,jer i mi moramo postovati dogovoreno kao partneri.
Moguce da se pojavi neki Ali pa da nas kupi , nije nemoguce

Uglavnom te price kako ce nama neko dati svoje pare da se mi igramo i krademo zaboravite

Kako sam vec najavio ovo neki dan, tako da vas obavjestim da nas ocekuje jos lijepih vijesti uskoro.
Upravo takoTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 12:20Saudijci nisu kupili nas klub , mi smo dio njihovog programa i to je danas zvanicno. Ide sad faza remont ekipe i pripreme u Spaniji , bice jos oslobodjenih placanja gdje ce oni finansirati.
Moguce da se pojavi neki Ali pa da nas kupi , nije nemoguce![]()
Uglavnom te price kako ce nama neko dati svoje pare da se mi igramo i krademo zaboravite![]()
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Početak i današnje odnosno jučerašnje proširenje saradnje je dobra podloga i jedan od koraka ka boljoj budućnosti. Na narednoj skupštini bi trebali da izglasaju daljnje smijernice oko ulaska kapitala.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam skeptican do boga al eto necu da pisem svoje strahove i observacije da ne ureknem...dabogda sve bilo najbolje i ja ih nikad ne spomeno vise.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Nista ovdje nema smisla, pa yebote gdje jos ima slucaj da fudbalski klub ne odlucuje ko ce mu biti trener, igraci i strucni stab
-
- Kontakt:
Hocemo li mi dobiti kakve love za pojacanja ili sluzimo samo kao poligon za testiranje mladih igraca iz Arabije? Nama treba par provjernih i kvalitetnih igraca, ta ocekivanja od jeftinih igraca da ce biti kvalitet su nas doveli do 3 boda od zone ispadanja
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ferroviario
- Kontakt:
Isti sam. Što je najgore nemamo pravo na kiks, sa obzirom na stanje na tabeli.invincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 12:49Ja sam skeptican do boga al eto necu da pisem svoje strahove i observacije da ne ureknem...dabogda sve bilo najbolje i ja ih nikad ne spomeno vise.
19vendetta87 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:29Hocemo li mi dobiti kakve love za pojacanja ili sluzimo samo kao poligon za testiranje mladih igraca iz Arabije? Nama treba par provjernih i kvalitetnih igraca, ta ocekivanja od jeftinih igraca da ce biti kvalitet su nas doveli do 3 boda od zone ispadanja
Nece samo gurati Arape
Za sad su tu trener i Jaber
Moguce jos jedan njihov mladji i tjt
Njima je prioritet dizanje Zeljeznicara jer stas ikog guratu u klubi koji ne moze Europu izboriti
Njima je cilj da igramo Europu svake godine
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Počelo je, sad je sve do nas.
Ovaj program traje minimalno do 2034. godine i produženje saradnje zavisi isključivo od nas. Ukoliko ne budemo imali svoje Ibrakoviće i Selimoviće kojima je jedini cilj bio da se ugrađuju na svakoj fakturi onda bi moglo izaći na dobro.
Saudijci veoma dobro znaju kakva nam je krvna slika, sa koliko para raspolažemo i ono najvažnije - koliko smo dužni. Oni ni u ludilu ne bi ulazili u saradnju sa nama da ne vide veliki prostor za napredak i da nam nema spasa kako se već godinu dana provlači.
Nisu oni budale koje se razbacuju novcem tako da svako ko očekuje da će nam neko pokloniti milione, grdno se vara. Sve ćemo morati zaslužiti, svaki fening, a nagrada može biti ogromna.
Najvažnije je da su oni odradili svoj due diligence i da su dobili zeleno svjetlo da mogu sarađivati sa nama, to je dobro i po nas jer nam to govori da situacija nije ni blizu strašna koliko nam se servira.
Ovaj program traje minimalno do 2034. godine i produženje saradnje zavisi isključivo od nas. Ukoliko ne budemo imali svoje Ibrakoviće i Selimoviće kojima je jedini cilj bio da se ugrađuju na svakoj fakturi onda bi moglo izaći na dobro.
Saudijci veoma dobro znaju kakva nam je krvna slika, sa koliko para raspolažemo i ono najvažnije - koliko smo dužni. Oni ni u ludilu ne bi ulazili u saradnju sa nama da ne vide veliki prostor za napredak i da nam nema spasa kako se već godinu dana provlači.
Nisu oni budale koje se razbacuju novcem tako da svako ko očekuje da će nam neko pokloniti milione, grdno se vara. Sve ćemo morati zaslužiti, svaki fening, a nagrada može biti ogromna.
Najvažnije je da su oni odradili svoj due diligence i da su dobili zeleno svjetlo da mogu sarađivati sa nama, to je dobro i po nas jer nam to govori da situacija nije ni blizu strašna koliko nam se servira.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Al bitna opaska...da sve ovo propadne njima to nista ne znaci, a mi smo izgleda sve odigrali na ovi ruku, a karte nisu nekeVirtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:38Počelo je, sad je sve do nas.
=\_1921_/=
Normalno nasi vode klub brate, a ne njihoviinvincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:40Al bitna opaska...da sve ovo propadne njima to nista ne znaci, a mi smo izgleda sve odigrali na ovi ruku, a karte nisu nekeVirtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:38Počelo je, sad je sve do nas.
Prepisi njima klub vidio bi kako bi se brinuli
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 45 gostiju.