I opet moj Zeljo letiiii
GOLEM SI ZELJO
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 dec 2023, 16:33
Potencijalni investitor nema veze sa ovom pricom.
ovo nije nekakav fond ili menadzerska agencija ovo je projekat kraljevine SA.
Ti bar ne moras tajnovito pricati
Ima nas koji i dalje ne znamoirfo je napisao/la: ↑11 dec 2023, 16:24Nema vise potrebe da se ovdje dijele info, potvrdit će ti pojedini forumaši kad smo mi znali za buduća pojacanjazeljovolimte je napisao/la: ↑11 dec 2023, 16:21Zakazali insajderi na ovom forumu..
Tamo vec znaju za koje timove igraju nova "pojacanja"..
Irfo dobro radi sto nema toliko mahalanja, ne brini se,strpi se jos ovo kolo patnje,onda bolja vremena aBd.zeljovolimte je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:07Ima nas koji i dalje ne znamoirfo je napisao/la: ↑11 dec 2023, 16:24Nema vise potrebe da se ovdje dijele info, potvrdit će ti pojedini forumaši kad smo mi znali za buduća pojacanjazeljovolimte je napisao/la: ↑11 dec 2023, 16:21Zakazali insajderi na ovom forumu..
Tamo vec znaju za koje timove igraju nova "pojacanja"..![]()
Ma ja samo mislim da raja previse ocekuje a da se nista bitnije nece desit al eto vidjecmoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 dec 2023, 16:33Evo izbij arape iz price, dje smo ? Ekipa katastrofa. Kako to rijesiti ?invincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:40Al bitna opaska...da sve ovo propadne njima to nista ne znaci, a mi smo izgleda sve odigrali na ovi ruku, a karte nisu nekeVirtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:38Počelo je, sad je sve do nas.
Ovaj program traje minimalno do 2034. godine i produženje saradnje zavisi isključivo od nas. Ukoliko ne budemo imali svoje Ibrakoviće i Selimoviće kojima je jedini cilj bio da se ugrađuju na svakoj fakturi onda bi moglo izaći na dobro.
Saudijci veoma dobro znaju kakva nam je krvna slika, sa koliko para raspolažemo i ono najvažnije - koliko smo dužni. Oni ni u ludilu ne bi ulazili u saradnju sa nama da ne vide veliki prostor za napredak i da nam nema spasa kako se već godinu dana provlači.
Nisu oni budale koje se razbacuju novcem tako da svako ko očekuje da će nam neko pokloniti milione, grdno se vara. Sve ćemo morati zaslužiti, svaki fening, a nagrada može biti ogromna.
Najvažnije je da su oni odradili svoj due diligence i da su dobili zeleno svjetlo da mogu sarađivati sa nama, to je dobro i po nas jer nam to govori da situacija nije ni blizu strašna koliko nam se servira.
Potencijalni investitor nema veze sa ovom pricom.
Fakat ne vidim problem, ovo nije nekakav fond ili menadzerska agencija ovo je projekat kraljevine SA. Sve je do nas, budel ko sjebo to smo mi milion %
Hvala Aco!zeljovolimte je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:20Kosoricu sretno!
187 natupa u 7 godina nastupanja za nas to je za respekta u svakom slucjau.
Hvala mu pogotovo za ove zadnje 2-3 sezone kad nije pobjegao kao dosta njih.
Kosoric Aco Manijak je pravi!
ja i ? niti prvi,niti zadnji... Ne znam sto dizete ove mahalase u zrak ?zeljovolimte je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:41Mogao je skupiti papire i podici tuzbu kao i drugi..
Kad se zaposlis vidjet ces vrijednost toga "moze i bez plate".frenky1991 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:46ja i ? niti prvi,niti zadnji... Ne znam sto dizete ove mahalase u zrak ?zeljovolimte je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:41Mogao je skupiti papire i podici tuzbu kao i drugi..
Trenutno korisnika/ca: Levin, perodeformero, tiagofaria25 i 55 gostiju.