novikolac007 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 17:56
Kako se nadala,dobro se udala.
Nemam nikakve informacije,samo logicno razmisljam prema onome sto se moze saznati iz medija i ovako.
Jozaka sam gledao na nekom podcastu,i mastao bukvalno tad da je nama neko ovakav.
Logicno,on,koji je svjetski strucnjak,od arapa uzima platu,nema sta dolaziti ovdje da nesto hajruje osim nekim profesionalnih dostignuca.
A Jozakovo profesionalno dostignuce za nas je bilo nezamislivo,a opet on da se bakce i fa gubi obraz,nema mi logike.
Tako da sa te strane nema brige.
Sto se tice trenera,nekako mi je postao simpatican kad je novinare naruzio.Ima nekakvog damara u njemu,a logicno da ako oni njega vide kao buduceg selektora neke od selekcija,nesto i zna,jos uz ove pomocnike za znanje i tu strucno-takticku stranu fudbala da kazem se ne brinem.
Logicno je i da ako misle da on vodi neki ozbiljniji klub u Europi mora sa Zeljom napraviti neki rezultat,a sa ovom ekipom sigurno nece.
Jos nesto,sigurno su i Jozak i Mamic i ostali razmisljali o tome kakva podrska a kakav horor od igre i situacije na tabeli.
Morao je i pomisliti sta bi tek bilo da je bolja situacija.
I slijep vidi koliki je tu potencijal.
Stadionu ,kad naprave jug,malo tehnickih detalja treba da bude i za ligu sampiona.
A sta bi tek bilo u ligi sampiona,jesu li to i oni pomislili?
Jer logicno,jedino to Hakimu otvara vrata za neki ozbiljan klub vani.
Cijena?
Ako oni to vide ovako kao ja,ne interesuje ih,jeftino kako god.
Ako ce za Ronaldovu mjesecnu platu imati trenera i tri mlada igraca u ligi sampiona ili europa ligi.
E onda ce vicko-gicko i ovaj cionista iz svinjskog da placu zbog pravila o domacim igracima iz Srb i Hrv.