Ne može pohvaliti nešto sto oni nemaju.
Jedino sto ti oni mogu priznat i čestitati a pogotovo on izgleda otprilike ovako :
Dobar ste napravili izlazni transfer ali mi ….
Kako sad u prici nema ovog “ali mi” onda dođemo do tog da će ismijavati.
Ne može pohvaliti nešto sto oni nemaju.
Posudit cemo pare od vas, kad vam arapi uplate.
jesi normalan ti de pregledaj moje postove i vidi jesam li spomenuo ikad hadzikica a kamoli najavio hahahah
Dobro predsjedniče
Mislis forumasi iz Linca sto misle da navijaju za zeljeznicar?
Samo se ti nadaj,baš glup trebaš biti za takvo razmišljanje, čuj preko 3 miliona ne mogu pokriti dva igrača pa nisu iz serije A,nisu nas koštali ni 300.000,boli nego šta
Do sad je akademija stvarno dobre rezultate za FKS dala.jurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:57Nemamo trenutno golmana ni nivo Sahinovica, Dizdarevica a kamoli Kovačevića , tako da ćemo sacekat sa slijedećim. I ovo je plod rada nekih drugih trenera a trenutno ti ljudi ne obnašaju funkciju ni u akademiji ni u klubu uopste. (Nažalost, zbog jedne osobe,al Hajd bilo prošlo )zeljovolimte je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:51Sahinovic je najbolji i najperspektivniji golman u ovoj ligi bio objektivno gledano.
Samo u gradu Sarajevu postoji nekakav hejt prema igracima iz vlastitih redova, Sarajevo je uzelo za zadnja tri golmana na taj nacin predobre pare. Za svakog postovanja!
E sad malo je nejasno zasto se "odustaje" od tog nacina, a ganja se neko iz Helsinkija..
Dobra stvar ovog transfera je sto vjerovatno im ode Kovačević a tu ćemo dobit i vise para nego od ovog transfera. Tu se očekuje 1.5 mil eura da se dobije.
Ne legendo, nisam ja nikakav hejter, svaka moja akcija je reakcija na maloumnike koji ordiniraju ovom temom svaki dan.
Dobili 20 km taman da se pokriju kafe u štrosi. Možda će Ismir morati dodati koji dinar. Pusti ba, prodali bi čitav tim sad da im neko milion ponudi. Čega god.
AvantiBL je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:23
Uzeću za primjer golmane, nema šanse da Šahinović i Ćetković vrijede isto, Ćetković već 2 sezone standardan na golu, dok je Šahinović redovan kikser, pri tome nije standardan.
Na kraju krajeva, jel tebe možda neko tjera na da radiš to što radiš, ili primaš pare? Mislim da je ovo drugo. Ako ti se ne sviđa, napusti jarane i mirno spavaj.
19vendetta87 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 00:58Nek si ti zato Sahinovicu digao cijenu na 400 000, brutalan je golman, a jos bolji asistent![]()
Yebo te zivot, Santos prekucao ligu prosle sezone i vrijedio 400 000 sve do maja, a ovaj kloc od golmana u septembru dobio povecanje cijene, a svaku drugu utakmicu napravi kiks kakav u pionirima ne viđaš
Kako ne znaš prodali Fejsala Mulića za čak 220 hiljada
Mislim da je poslije rata Fejsal Mulic. A prije, Meho Kodro ako nisam promasio. Ali sve je to relativno sitno bilo.
Adis Obad u Oberhausen, 2000. godine, dobili 20 lopti i 25 dresova Puma za njega.
Pa valjda gnjida iz crne gore zna bolje od nas lokalaca.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 22 gosta.