Duskice puskice ko ti sad ljubi bijele obrazejurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:28Saudijski investicioni fond - osnovan zbog ulaganja i razvoja Arapskog fudbala , države Saudijske Arabije , će razvijati Arapske igrače i staf tako sto će kupovati Željezničaru igrače za 500.000 k na mjesečnom nivou iz nama susjednih država Srbije, Hrvatske ili neke druge nacije.
Dakle osnovali se da bi razvijali mlade Arape i njih stipendirali po svijetu a sad će se okrenut politici finansiranja srbijanskih i hrvatskih polovnjaka u skoro pa najgoroj ligi na svijetu za Željezničar. Čime li ste ih to zadužili ? Recite![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
O kakvom se poslu radi dovoljno govori to da je Nermin Basic Cige ubilježio 3 boda u gostima da se ta saradnja ne bi ni desila.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 11 dec 2023, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Vidio sam da je neko postavio pitanje a nisam upratio da je iko odgovorio, i mene zanima ista stvar.
Sta sad npr ako ne bude nikakvog pomaka i za 5-6 kola se desi da ste blizi ispadanju iz lige nego ostanku, imate li pravo kao klub otpustiti strucni stab s obzirom da ih ne finansira klub nego arapi?
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Nepojmljivo mi je da postoje ljudi koji veliki dio svog dana provedu tako sto napisu na nekoj nebitnoj temi na nebitnom forumu po 15-20-30 postova o klubu kojeg uopste ne vole, cak sta vise mrze, analiziraju svaki korak tog kluba i donose neke svoje zakljucke te pokusavaju dokazati da su oni upravu. Baciti malo suplje i zajebancije sa navijacima drugih klubova je normala al konstantno svaki dan ovdje pisati desetine postova o klubu prema kojem uopste nemas emocije, pratiti svaki njegov korak i sve to komentarisati je smijesno.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 11 dec 2023, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
jurisicduska
- Kontakt:
A sto će ih otpuštati mogu nastavit razvijat Al Jabera i još 2 future falcosna i u drugoj ligi … Ko da mogu gdje bolje igrat.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:40Vidio sam da je neko postavio pitanje a nisam upratio da je iko odgovorio, i mene zanima ista stvar.
Sta sad npr ako ne bude nikakvog pomaka i za 5-6 kola se desi da ste blizi ispadanju iz lige nego ostanku, imate li pravo kao klub otpustiti strucni stab s obzirom da ih ne finansira klub nego arapi?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mene zanima kako si povezao arape sa mojim postom gore.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:40Vidio sam da je neko postavio pitanje a nisam upratio da je iko odgovorio, i mene zanima ista stvar.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Simpa su koliko se brinu za nas 
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Ma ne odgovaraju ti oni na moja pitanja, ne preferirajuMostarskiSin je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:40Vidio sam da je neko postavio pitanje a nisam upratio da je iko odgovorio, i mene zanima ista stvar.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ne brinemo, svi klanjamo da ispadnete iz lige, inshallah.
Klanjat ces se nodiju brinetice kad se sagnes i kad ga
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kad bih te za taj ponytail uhvatio istjero bih te s foruma
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Nema poveznice nikakve nego nemam koga drugog pitati, samo Virtuala ili tebe. Sve ostalo je neozbiljnoKONTRASVIH je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:42Mene zanima kako si povezao arape sa mojim postom gore.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:40Vidio sam da je neko postavio pitanje a nisam upratio da je iko odgovorio, i mene zanima ista stvar.
- feniksptica
- Kontakt:
Sebe si opiso ovim
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Duskica i Kikica oikamid su trebe fino s njima momci 
Joj kad če kod nas ovsko početi sudije nokautima riješavati
- TurkishAirlines
Jel istina da je Kosoric nogu dobio jer ne zna fatihu prouciti?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Pokazatelj kakvi su pitari, Dalu i Muhamedu jbavali mrtve i zive momci im milione donijeli u klub. Kako te navijace da ne sprdas 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Treba pricekat polusezonu i potencijalna pojacanja o kojima se prica, a ako se odrade, mislim da ce biti malo jasnije u kojem smjeru cemo ici.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:59Nema poveznice nikakve nego nemam koga drugog pitati, samo Virtuala ili tebe. Sve ostalo je neozbiljnoKONTRASVIH je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:42Mene zanima kako si povezao arape sa mojim postom gore.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:40
Vidio sam da je neko postavio pitanje a nisam upratio da je iko odgovorio, i mene zanima ista stvar.
Ugovor je do kraja sezone
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.