Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I kazu ja guram cijene za igrace Sarajeva. 

-
- Kontakt:
Nekq nam je ziv i zdrav,sta ovo laze sportsport da smo 4 mil eura zaradili na transferima a jos ce ih biti. Pa kako 4 miliona evra nase kone drage? Zar nije mirvic do sad skrsio 350 mil? Joj jes konama voda u usima,covjek prodaje i dovodi top igrace oni doveli nastavnika fizickog,dovodice igrace koje ce razvijat i koji nisu ni9hovi,tacnije bice razvojni kluba.holyman je napisao/la: ↑13 dec 2023, 08:07Vi ste guzicu dali nekakvom lgbtu iz londona, ministarstvu sporta druge drzave, azmiru kolektivno pusili u simin hanu na koljenima za posudbu od mrtvih 200k, a sta bi tek bilo da neki milioner sa partnerima milijarderima hoce uloziti u krmetnjak, a pritom pazi sad ovo - svaku tekmu privatnim letom leti 10h da isprati voljeni klub.
Gospodin je iz aviona upumpao 1 milion eura da stanemo na noge, djela a ne suplje!
Budi mi pozdravljen![]()
Kako se na Zuku okome hahaha a jedino Sarajevo i proda igraca,onda kao u cudu cuj Sahinovic ovoliko,Kovacevic haha
- TurkishAirlines
Ti ih podcjenjujes, bola.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Govorili ste kad ode Tan,pa kad ode Nam,pa kad ode Mirvic zar ti se vec sam odgovor nije dao? Niko nece otici,moze samo doci i preuzeti neko jos mocniji. Mirvica niko nije pljuvao jer su greske normalne,jer je odma uletio sa kesom da sanira dugove itd i da naravno samo sa gospodin ga oslovljavati jel problem neki? Nije to Gospodar familije da te u crno zavije1921ljoze je napisao/la: ↑12 dec 2023, 23:23Pa vi se kacite za nas pa evo ja samo pisem ono sto ste vi pisali
E zamisli pisu saopstenje mirvicu sa postovani a dole mu traze da otpusti ljude koje je on postavio Celavi,Ajla i Mirza....
Kao da udjes u trgovinu i napadas radnice zbog visokih cijena e to je to braco moja....
Niste vi mogli nista jer vas je strah bilo sta reci mirvicu jer on ako ode vi ste donji a imovine nemate....**** vas covjek 8bmjeseci sa ajlom i mirzom i opet ce...al sretno vam
-
- Kontakt:
To svaki pravi njihov nav8jac zna,ovdje su najgluplji od njih,na drugom forumu su ovi pametniji. Oni su svjesni da cim su Kovacevica sklonili sta se sprema,medjutim ima ovdje bizona koji ne vide dalje od ovog sto im se servira,ali neka ih nisu za boljeg.donDondon je napisao/la: ↑13 dec 2023, 00:08Malo se priča o pravim ambicijama arapa, samo ponegdje na kafi.
Paravan je razvoj mladih arapskih talenata na našim njivama jer u Arabiji nemaju uslove,liga slabija od naše,sve sami neprofesionalizam ,vidjeli da zeljo dobro radi sa mladima,pa u prvom timu su sad imali nekoliko talenata,turanjanin,gasal,beca,drina...
Uz to će ih i iskusni nastavnik odgajati,koji je već izbacio na desetine mladih, doduše skolskih generacija.
A iza paravana trzni centar na uskoro bivšem pomocnom terenu.
I sve to dobise jeftinije nego što je davao amerikanac, ove će to koštati jedne pripreme blizu barselone, da se osjećaju kao profesionalci.
To je sve sad bivši predsjednik znao pa nije htio biti dio toga
Kad se udari kamen temeljac ovaj KONTRASVIHAZASVE će misliti da su to novi reflektori
-
- Kontakt:
Hahahha ma cirkus od kluba,kad se sjetim kako mase satarom pred igracima,pa onda dijeli im pare na ruke haha nema veceg cirkusa od zeljkana,menalitet Hadzici i Donji SemizovacTurkishAirlines je napisao/la: ↑13 dec 2023, 07:26Joj ljoze2119, kad se sjetimo kako je zamirisala tada Grbavica, a tek igracima.
![]()
Kasapi janje u izraelu, sipović k'o malo dijete snima oči mu se cakle k'o da je Nusretmosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 10:48Hahahha ma cirkus od kluba,kad se sjetim kako mase satarom pred igracima,pa onda dijeli im pare na ruke haha nema veceg cirkusa od zeljkana,menalitet Hadzici i Donji SemizovacTurkishAirlines je napisao/la: ↑13 dec 2023, 07:26Joj ljoze2119, kad se sjetimo kako je zamirisala tada Grbavica, a tek igracima.
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ma caklile mu oci nisu jeli par dana,nisu imali da im plate avion letili ljudi pvim niskobudzetnim. Dodje Sejo onda i islasapi janje,to se jos izucava na svim akademijama,oporavak organizma uz iskasapljenju janjetinu,nove metode sportske ishrane.mnon46 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 10:54Kasapi janje u izraelu, sipović k'o malo dijete snima oči mu se cakle k'o da je Nusretmosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 10:48Hahahha ma cirkus od kluba,kad se sjetim kako mase satarom pred igracima,pa onda dijeli im pare na ruke haha nema veceg cirkusa od zeljkana,menalitet Hadzici i Donji SemizovacTurkishAirlines je napisao/la: ↑13 dec 2023, 07:26Joj ljoze2119, kad se sjetimo kako je zamirisala tada Grbavica, a tek igracima.
![]()
Ih kako im je tada zamirisalo meso. Mislili su - Sada ce se svakoga dana, samo meso jesti.
Kada ono...qurac.
Kada ono...qurac.
- FKS -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bas vala.. gospodar im razyeba femelijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 10:43Govorili ste kad ode Tan,pa kad ode Nam,pa kad ode Mirvic zar ti se vec sam odgovor nije dao? Niko nece otici,moze samo doci i preuzeti neko jos mocniji. Mirvica niko nije pljuvao jer su greske normalne,jer je odma uletio sa kesom da sanira dugove itd i da naravno samo sa gospodin ga oslovljavati jel problem neki? Nije to Gospodar familije da te u crno zavije1921ljoze je napisao/la: ↑12 dec 2023, 23:23Pa vi se kacite za nas pa evo ja samo pisem ono sto ste vi pisali
E zamisli pisu saopstenje mirvicu sa postovani a dole mu traze da otpusti ljude koje je on postavio Celavi,Ajla i Mirza....
Kao da udjes u trgovinu i napadas radnice zbog visokih cijena e to je to braco moja....
Niste vi mogli nista jer vas je strah bilo sta reci mirvicu jer on ako ode vi ste donji a imovine nemate....**** vas covjek 8bmjeseci sa ajlom i mirzom i opet ce...al sretno vam
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odlican igrac Igor Savic za nasu ligu.
Mislim da je savic previse mlad i dobar igrac da se vrati u BiH. Hladno moze u drugu bundesligu
-
- Kontakt:
Mi zmo Zeljini i Zeljo je nas su ga ucinile legendim,Ceru modnog macka,onda Siljak i onaj cirkus,jedan je zeljkan zvani cirkusMeraak1921 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 11:44
Ne moze se porediti sa vasim klipom i Fedjom Fergunsonom , i kafa Mirvina sa Sejom
A ovo se vidi da je zaebancia .. haj vozz
- TurkishAirlines
Povjerovao bih ti da je ovo zayebancija, ali kad pogladam lica igraca zelje i njihov osmijeh i srecu sto su novac dobili. Nesto mi govori da ti nisi upravu, i da si jako postidjen ovime. Razumijem te i ja bih bio.Meraak1921 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 11:44
Ne moze se porediti sa vasim klipom i Fedjom Fergunsonom , i kafa Mirvina sa Sejom
A ovo se vidi da je zaebancia .. haj vozz
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ASD, Balorda, Beli98, bvsic, ErosViverosViv, Vanja8, VivaLaLiberta, worchester i 59 gostiju.