Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ih kako im je tada zamirisalo meso. Mislili su - Sada ce se svakoga dana, samo meso jesti.
Kada ono...qurac.
Kada ono...qurac.
- FKS -
Što kaže jedan njihov navijač, napredak je sa mesa od Brajlovića do fensi finger fud.
Nikad poraz, samo lekcija.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bas vala.. gospodar im razyeba femelijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 10:43Govorili ste kad ode Tan,pa kad ode Nam,pa kad ode Mirvic zar ti se vec sam odgovor nije dao? Niko nece otici,moze samo doci i preuzeti neko jos mocniji. Mirvica niko nije pljuvao jer su greske normalne,jer je odma uletio sa kesom da sanira dugove itd i da naravno samo sa gospodin ga oslovljavati jel problem neki? Nije to Gospodar familije da te u crno zavije1921ljoze je napisao/la: ↑12 dec 2023, 23:23Pa vi se kacite za nas pa evo ja samo pisem ono sto ste vi pisali
E zamisli pisu saopstenje mirvicu sa postovani a dole mu traze da otpusti ljude koje je on postavio Celavi,Ajla i Mirza....
Kao da udjes u trgovinu i napadas radnice zbog visokih cijena e to je to braco moja....
Niste vi mogli nista jer vas je strah bilo sta reci mirvicu jer on ako ode vi ste donji a imovine nemate....**** vas covjek 8bmjeseci sa ajlom i mirzom i opet ce...al sretno vam
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Meraak1921
- Kontakt:
-
Hansestadt
- Kontakt:
Odlican igrac Igor Savic za nasu ligu.
Mislim da je savic previse mlad i dobar igrac da se vrati u BiH. Hladno moze u drugu bundesligu
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mi zmo Zeljini i Zeljo je nas su ga ucinile legendim,Ceru modnog macka,onda Siljak i onaj cirkus,jedan je zeljkan zvani cirkusMeraak1921 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 11:44
Ne moze se porediti sa vasim klipom i Fedjom Fergunsonom , i kafa Mirvina sa Sejom
A ovo se vidi da je zaebancia .. haj vozz
- TurkishAirlines
Povjerovao bih ti da je ovo zayebancija, ali kad pogladam lica igraca zelje i njihov osmijeh i srecu sto su novac dobili. Nesto mi govori da ti nisi upravu, i da si jako postidjen ovime. Razumijem te i ja bih bio.Meraak1921 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 11:44
Ne moze se porediti sa vasim klipom i Fedjom Fergunsonom , i kafa Mirvina sa Sejom
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
Hansestadt
- Kontakt:
ma zuks se pogubio od silnih kritika, npr. da jedan oliveira kosta manje od 2 miliona je prije svega udar na ligu, a onda i na samog igraca.
Hasic samo 400k, a brat bratu 1,3mil, ali to opet moze i sacekati dok ga otkupimo od sportskih prijatelja i evropskog velikana.
Hasic samo 400k, a brat bratu 1,3mil, ali to opet moze i sacekati dok ga otkupimo od sportskih prijatelja i evropskog velikana.
NEMA NAZAD
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Bas one isprljene,gladne faceTurkishAirlines je napisao/la: ↑13 dec 2023, 12:18Povjerovao bih ti da je ovo zayebancija, ali kad pogladam lica igraca zelje i njihov osmijeh i srecu sto su novac dobili. Nesto mi govori da ti nisi upravu, i da si jako postidjen ovime. Razumijem te i ja bih bio.Meraak1921 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 11:44
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Zamisli sta su ljudi pomislili o nama kao narodu kad su vidjeli ovu delegaciju Zeljkana kako vadi meso iz kesa i sijece ga satarom po hotelu
Ljudima zavjese zamastili kako je strcala masnoca kad je Sejo poceo cijepat rebra
- TurkishAirlines
Vidi Meme sto se iza ledja Seje krije i copka
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- feniksptica
- Kontakt:
Kako se durmitorac zaletio na laznu pricu u odlasku Renana hahahahahah
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: delko, johntravolta123 i 10 gostiju.