Ti smrdiš i dalje …opalaopala je napisao/la: ↑15 dec 2023, 11:05Joj brate kako piše sastave, ima mi mali pismenu iz bosanskog pa da sastaviš ovako lažu jednu.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑15 dec 2023, 10:47Polazi se na utakmicu u Vrapčiće , može se ići samo s autobusom. Busevi se redaju u Vojnom prije mosta , budući da je veliki broj navijača autobusi voze jednu grupu i vraćaju se po ostale , dok se čeka raja stoji vani zajebancija ... ( a promet se odvija normalno ) , kad u jednom trenutku pojavi se automobil ( koliko se sjećam KADET ''suza'' ) , stoji i ceka da prođe , zastavica Veleža na retrovizoru , vozač ( vjerovatno otac ) u dresu veleža , i 3 dječaka , momčića 12-13 godina u dresovima , a na zadnjoj šajbi šal Veleža , vozač u šoku gleda i ne vjeruje gdje je zapeo . Slijedeće što se dešava kad se skontalo tko je u autu i koja su obilježija , pravi se ''špalir'' i aplauzom se propušta automobil ... Moje iskustvo sa sličnom situacijom od sinoć !
Iz rubrike nije se desilo![]()
Nemoj da se lažemo, pogtovo mi medjusbono.
Napadate momka sa curom koji nije nikako navijač, pa napadate momka koji prodaje kraj ceste, pa napadate strance u dresu BiH, napadate omladinca Veleza bez ikakvih obilježja koji je došao sa curom i sestrom u gladne oci da jede.
Ove price možeš prosipat ovim levatima koji se još loze na bratstvo i jedinstvo nama koji smo sa vama teško.
P.s. Napisao sam situaciju u kojoj sam se ja zadesio i ja bio svijedok … nisam nigdje niti branio UM ( naravno koji nisu cvijeće , svugdje ima hajvana ) niti lajao na nekoga , ali definitivno ne dno dna napadati nekog momka / dječaka nebitno uz prisustvo majke . Definitivno osuda za bilo kakvo nasilje sličnog tipa ! Navijačke bitke zaboli me K…. nek se svi međusobno poubijaju al ovo je dno dna .