Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da je neko iz metropole slicno uradio,ne bi stali sa komentarima,sad fol pijacari mrtvi iz vrapcica opravdavaju ovo. Degeni mrtvi.
Fk Željezničar.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nove žestoke kazne za klubove iz Premijer lige BiH: Moraju platiti gotovo 50.000 KM
Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odredila je nove kazne za klubove Premijer lige BiH zbog incidenata koji su se dogodili na utakmicama 15. i 16. kola.
Najteže je prošlo Sarajevo i to zbog utakmice protiv Tuzla Cityja kada je zbog pirotehnike dobilo kaznu od 8.000 KM. Dodatnih 3.000 su kažnjeni zbog pirotehnike koju su Horde zla koristile na utakmici protiv Veleža pa će Bordo tim Savezu isplatiti 11.000 KM.
Zrinjski je osim dva redovna kola, odigrao i jednu zaostalu utakmica, a zbog korištenja pirotehnike na sve tri utakmice kažnjeni su sa ukupno 9.000 KM.
I Široki Brijeg je igrao tri utakmice te su navijači ovog kluba na svakoj koristili pirotehniku koju će klub koštati ukupno 7.000 KM. Željezničar je kažnjen zbog pirotehnike koju su Manijaci koristili na utakmici protiv Posušja i to će klub s Grbavice koštati 6.500 KM.
Igman i GOŠK nemaju brojne i organizovane navijačke grupe, ali će zbog više prekršaja i nereda oba kluba Savezu platiti po 4.000 KM kazne.
Tuzlu City će kršenja kodeksa ponašanja na utakmici protiv Sarajeva koštati 2.000 KM, a dodatnih 1.000 KM će platiti zbog neispunjavanja odluke nadležnih organa na susretu protiv Željezničara.
Na kraju je kažnjen i Velež zbog pirotehnike koju su Red Army koristili na utakmici protiv Sarajeva. Morat će platiti 3.000 KM.
Bez kazne su prošli Borac, Posušje, Zvijezda 09 i Sloga Meridian. Bh. premijerligaši će tako za 15. i 16. kolo platiti ukupno 47.500 KM.
Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odredila je nove kazne za klubove Premijer lige BiH zbog incidenata koji su se dogodili na utakmicama 15. i 16. kola.
Najteže je prošlo Sarajevo i to zbog utakmice protiv Tuzla Cityja kada je zbog pirotehnike dobilo kaznu od 8.000 KM. Dodatnih 3.000 su kažnjeni zbog pirotehnike koju su Horde zla koristile na utakmici protiv Veleža pa će Bordo tim Savezu isplatiti 11.000 KM.
Zrinjski je osim dva redovna kola, odigrao i jednu zaostalu utakmica, a zbog korištenja pirotehnike na sve tri utakmice kažnjeni su sa ukupno 9.000 KM.
I Široki Brijeg je igrao tri utakmice te su navijači ovog kluba na svakoj koristili pirotehniku koju će klub koštati ukupno 7.000 KM. Željezničar je kažnjen zbog pirotehnike koju su Manijaci koristili na utakmici protiv Posušja i to će klub s Grbavice koštati 6.500 KM.
Igman i GOŠK nemaju brojne i organizovane navijačke grupe, ali će zbog više prekršaja i nereda oba kluba Savezu platiti po 4.000 KM kazne.
Tuzlu City će kršenja kodeksa ponašanja na utakmici protiv Sarajeva koštati 2.000 KM, a dodatnih 1.000 KM će platiti zbog neispunjavanja odluke nadležnih organa na susretu protiv Željezničara.
Na kraju je kažnjen i Velež zbog pirotehnike koju su Red Army koristili na utakmici protiv Sarajeva. Morat će platiti 3.000 KM.
Bez kazne su prošli Borac, Posušje, Zvijezda 09 i Sloga Meridian. Bh. premijerligaši će tako za 15. i 16. kolo platiti ukupno 47.500 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KONTRASVIH
- Kontakt:
A ko kaze da nije. Sve je to slicno.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 dec 2023, 12:25A nije bio šabanluk prije 2-3 godine kada ste momku na Skenderiji glavu otvorili (još se oporavlja), kada je bio sam sa djevojkom u kafiću. Vaši ga pozvali da se izađe pobiti 1-1, momak izašao i gazali ga vas 20. Još momak sebi nije došao, jedva mu živu glavu izvukli. Korištenje policijske uniforme za akcijanje. To nije šabanluk?KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 dec 2023, 09:31Sabanluk19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 09:21
Ali zato moras biti bas inteligentan da vas 10 napadne klinca pred majkom i skinete mu majicu, a nema veze sto su vam ovi donijeli navijacke zastave i slikali se u srcu grada![]()
![]()
Daj ba @kontra, ti kao dijete.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne volim da izigravam moralistu i ne gnusam se inace od ovih navijackih furki, tuca i sl. pizdarija, toga je vazda bilo i bice, ali ljudi da li ste vi normalni? Ovo nema veze s tim. Znaci 7-8 likova cipelari momka pred starom i vi to opravadavate kao, sta bi oni radili, kako vi peti deseti isto radite itd. Koji vam je ku.rac ba? Ovo nije ok ni sa navijacke, ni sa ljudske, ni sa bilo koje druge strane. Ne mogu da vjerujem sta citam ocm. Malo se zapitajte sta pisete, koliko god je anoniman forum. Boze me sacuvaj.
Meni su te "akcije" i "grupe" uvijek bacale na wannabe bande iz meksičkih filmova. Kao, neka smo zajebana ekipa, ne možeš reći banda jer to nije IN trenutno, pa hajmo kroz klub to malo maskirati. Apsolutno sam protiv svih tih "akcija" nebitno sa koje strane dolaze.
Meni je uživancija kad na Veležovom stadionu, među njihovim navijačima proslavim gol Sarajeva u dresu, a svi okolo gledaju, ali niko ne baci ružne riječi. Onda kad mi primimo sjedi i pokrij se po ušima (a bilo je bezbroj takvih situacija
)
Meni je uživancija kad na Veležovom stadionu, među njihovim navijačima proslavim gol Sarajeva u dresu, a svi okolo gledaju, ali niko ne baci ružne riječi. Onda kad mi primimo sjedi i pokrij se po ušima (a bilo je bezbroj takvih situacija

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Željo samo 6500 na onoliko baklji? Bogami su ga Vici dobro poflautali.MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:17Nove žestoke kazne za klubove iz Premijer lige BiH: Moraju platiti gotovo 50.000 KM
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- invincible1921
- Kontakt:
Niko ziv ovo nije opravdo pa ni navijaci Veleza...evo opet cu pitat posto je najlakse moralisat iz sarajeva jer mi uporedjemo nas i vas gdje smo realno prijatelji jedni drugima...i jedino smo podjeljeni na plave i bordoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:30Ne volim da izigravam moralistu i ne gnusam se inace od ovih navijackih furki, tuca i sl. pizdarija, toga je vazda bilo i bice, ali ljudi da li ste vi normalni? Ovo nema veze s tim. Znaci 7-8 likova cipelari momka pred starom i vi to opravadavate kao, sta bi oni radili, kako vi peti deseti isto radite itd. Koji vam je ku.rac ba? Ovo nije ok ni sa navijacke, ni sa ljudske, ni sa bilo koje druge strane. Ne mogu da vjerujem sta citam ocm. Malo se zapitajte sta pisete, koliko god je anoniman forum. Boze me sacuvaj.
Odete vi na gosotvanje u Lukavicu npr, bude belaj ili ne bude...ljudi vam 90 min psuju genocid, ismijavaju se sa zrtvama opsade svaki dan...i vratite se sjedis ti na kafi kad eto ti budale neke u dukserici sokolovi, 4s ovo ono...
I pridjete momku/ djetetu sve i da je sa porodicom i kazete e haj skidaj sad to..i momak/dijete kaze necu? I sta cete vi? okrenut se i otic jel? hocete al u q
Kao prvo i osnovno sto neko rece ako nosis navijacka obiljezja budi spreman i da ih branis...a ovi sukobi kao u mostaru nose posebne konotacije zbog nacionalne i vjerske pozadine...
Znaci na stranu sportsko rivaltsvo i huliganizam...Ako ti mislis da bi sasvim regularno i ok bilo da se neko seta kroz tvoj grad sa obiljezijma grupe koja pljuje tvoj narod, nipodastava drzavu tvoju i pisa ti po najsvetijem...i ti bi mu jos to dozvolio...e bgm brate preispitaj se dobro onda
=\_1921_/=
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
i@nvincible Shvatam ja tu politicku dimenziju u Mostaru i normalno da sam uvijek na strani Veleza, na stranu zajebancija, ali jarane evo da pretpostavimo da je sve 100% tako. Opali mu samar, skini ga i cao. Da 7-8 ljudi cipelari klinca i to pred starom mu nema veze ni sa cim i klasicno je siledzijsko izivljavanje. Ja imam buraza koji je vjerovatno tu negdje s godinama kao ovi, da on ucestvuje u necemu ovakvom ja bi ga prvi polomio. Oni kao grupa treba ovoga da se stide i da se ograde.
-
- Kontakt:
Sutra ćemo po izvedbi Gigovića vidjeti koliko im je duboko natrpao kitu usta. Za sad djeluje da je do kraja.AvantiBL je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:37Željo samo 6500 na onoliko baklji? Bogami su ga Vici dobro poflautali.MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:17Nove žestoke kazne za klubove iz Premijer lige BiH: Moraju platiti gotovo 50.000 KM
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Nije slična jer ovaj momcic nije nosio nikakva obilježja, bio sa djevojkom i izašao da se tuče 1 na 1 kao što mu je rečeno, nije ga niko izvukao iz kafića. Upućeniji vjerovatno znaju ko je decko i sa kakvim je posljedicama poslije toga završio.Kamaga11 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 12:56Nije sabanluk slicna situacija na Vrbanji?OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 dec 2023, 12:25A nije bio šabanluk prije 2-3 godine kada ste momku na Skenderiji glavu otvorili (još se oporavlja), kada je bio sam sa djevojkom u kafiću. Vaši ga pozvali da se izađe pobiti 1-1, momak izašao i gazali ga vas 20. Još momak sebi nije došao, jedva mu živu glavu izvukli. Korištenje policijske uniforme za akcijanje. To nije šabanluk?
Za mene nije šabanijada kada hodaš u obiljezijima "NAVIJAČKE EKIPE" i kada te napadnu i skinu. Ako se opires primis 2,3 šamara i daš obilježje. Pa u Šeheru je to redovna pojava. Svjesno rizikuješ kada si u obilježjima kada hodaš gdje ne treba.
Pa jedan Leš je u SCC-u tako skinut relativno nedavno. Hodao u obilježjima Nove Varoši i zglajzo. Svjestan rizik.
-
- Kontakt:
Ovo je samo za Posusje ako si mislio na one bakljade protiv VelezaAvantiBL je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:37Željo samo 6500 na onoliko baklji? Bogami su ga Vici dobro poflautali.MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:17Nove žestoke kazne za klubove iz Premijer lige BiH: Moraju platiti gotovo 50.000 KM
- invincible1921
- Kontakt:
Kao prvo necu da sudim al ne djeluje mi da su ga bas previse prebili...uostlaom cim su mu skinuli duksericu otisli su..znaci da je dao dukseircu ne bi fa ni dirali...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:48i@nvincible Shvatam ja tu politicku dimenziju u Mostaru i normalno da sam uvijek na strani Veleza, na stranu zajebancija, ali jarane evo da pretpostavimo da je sve 100% tako. Opali mu samar, skini ga i cao. Da 7-8 ljudi cipelari klinca i to pred starom mu nema veze ni sa cim i klasicno je siledzijsko izivljavanje. Ja imam buraza koji je vjerovatno tu negdje s godinama kao ovi, da on ucestvuje u necemu ovakvom ja bi ga prvi polomio. Oni kao grupa treba ovoga da se stide i da se ograde.
Hoces da se junacis pa eto junaci se. Jer evo pitam ja tebe dodjete liku skidja on nece da skine? Spucas mu samar nece opet...jbg udaracete ga sve vise dok je ne skinete...nema tu sta da se polemise svako bi tako uradio
=\_1921_/=
Joj već čujem onu najavu na Areni pred tekmu!! Svaaaani!! Saaamo ti i niko više Gaabeeelaa!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da, na to sam mislio. Do mene, moja greška.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:59Ovo je samo za Posusje ako si mislio na one bakljade protiv VelezaAvantiBL je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:37Željo samo 6500 na onoliko baklji? Bogami su ga Vici dobro poflautali.MortemHz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:17Nove žestoke kazne za klubove iz Premijer lige BiH: Moraju platiti gotovo 50.000 KM
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Ne vjerujem dok neko iz Red Army ne potvrdi, eventualno sliku objave jer bi to do sad vec uradili da su im oduzeli zastaveMorgen19 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 12:51Ko kaže da ovi sa zastavama nisu dobili degenek? Jesu čak su i bez zastava ostali...19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 09:21Ali zato moras biti bas inteligentan da vas 10 napadne klinca pred majkom i skinete mu majicu, a nema veze sto su vam ovi donijeli navijacke zastave i slikali se u srcu gradatersnakvadrat je napisao/la: ↑15 dec 2023, 01:08
Sreca njihova da ne igraju u Foci, aaa drug ? To bi izgledalo kao susret modernog covjeka i plemena iz prasuma Amazona.
Valja vidjeti engleske zastave, to je svijet za sebe. Nikome nisu zanimljivi u ultra svijetu, ali i dalje su brend. Moras biti bas idiot.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Vi niste iz metropole,vi ste iz RS-a samo ste reintegrisani.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Da da 2 3 samara je bilo kako da ne. Dobar si u spinovanju sto jest jest. Malo se kategorisi po ovom tvom znaci ovo sinoc nije bilo sabanluk gubis se malo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:58Nije slična jer ovaj momcic nije nosio nikakva obilježja, bio sa djevojkom i izašao da se tuče 1 na 1 kao što mu je rečeno, nije ga niko izvukao iz kafića. Upućeniji vjerovatno znaju ko je decko i sa kakvim je posljedicama poslije toga završio.Kamaga11 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 12:56Nije sabanluk slicna situacija na Vrbanji?OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 dec 2023, 12:25
A nije bio šabanluk prije 2-3 godine kada ste momku na Skenderiji glavu otvorili (još se oporavlja), kada je bio sam sa djevojkom u kafiću. Vaši ga pozvali da se izađe pobiti 1-1, momak izašao i gazali ga vas 20. Još momak sebi nije došao, jedva mu živu glavu izvukli. Korištenje policijske uniforme za akcijanje. To nije šabanluk?
Za mene nije šabanijada kada hodaš u obiljezijima "NAVIJAČKE EKIPE" i kada te napadnu i skinu. Ako se opires primis 2,3 šamara i daš obilježje. Pa u Šeheru je to redovna pojava. Svjesno rizikuješ kada si u obilježjima kada hodaš gdje ne treba.
Pa jedan Leš je u SCC-u tako skinut relativno nedavno. Hodao u obilježjima Nove Varoši i zglajzo. Svjestan rizik.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Gošk će da iscipelari Željkana ko na ovom klipu iz Mostara! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
“Široki Brijeg se otvoreno požalio na suđenje protiv Zrinjskog: Tražimo hitnu reakciju nadležnih!“
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Vrapcici su metropola.Espiritosanto je napisao/la: ↑15 dec 2023, 14:05Vi niste iz metropole,vi ste iz RS-a samo ste reintegrisani.