Pa primiti ćeš i više od šamara ako si frajer i ako se opireš. Ne razumijem te, to je tako vazda bilo. Ideš da skineš frajeru obilježje on neda i ti ćeš se povući... Ccc... Ne za mene ono sinoć nije šabanijada, možda se momak našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu, ali ako je hodao u obilježjima Ultrasa a ne kluba, onda definitivno nije šabanijada.Kamaga11 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 14:10Da da 2 3 samara je bilo kako da ne. Dobar si u spinovanju sto jest jest. Malo se kategorisi po ovom tvom znaci ovo sinoc nije bilo sabanluk gubis se malo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑15 dec 2023, 13:58
Nije slična jer ovaj momcic nije nosio nikakva obilježja, bio sa djevojkom i izašao da se tuče 1 na 1 kao što mu je rečeno, nije ga niko izvukao iz kafića. Upućeniji vjerovatno znaju ko je decko i sa kakvim je posljedicama poslije toga završio.
Za mene nije šabanijada kada hodaš u obiljezijima "NAVIJAČKE EKIPE" i kada te napadnu i skinu. Ako se opires primis 2,3 šamara i daš obilježje. Pa u Šeheru je to redovna pojava. Svjesno rizikuješ kada si u obilježjima kada hodaš gdje ne treba.
Pa jedan Leš je u SCC-u tako skinut relativno nedavno. Hodao u obilježjima Nove Varoši i zglajzo. Svjestan rizik.
Gdje ti vidiš da se ja gubim? Diskutujem normalno.