Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pogledaj terena majko ko da je 16 vijek, boze dragi cccc
Sto se tice bodova ljudi dragi cemu se vise zamarati, borac je sampion koliko god se to nama svidjelo, nema se sta utrkivati sa vicinim pulenima
Sto se tice bodova ljudi dragi cemu se vise zamarati, borac je sampion koliko god se to nama svidjelo, nema se sta utrkivati sa vicinim pulenima
04.10.2009 !
Druže niko ovo ne podržava, morate shvatiti razliku između Mostara i Sarajeva, dole su na ratnoj nozi konstantno a kod nas osim ovog akcijanja koje radi gro grupe se ništa ne dešava ako nije derbi. Mi se ovdje družimo, imaš porodica gdje jedan brat navija za Želju drugi za Sarajevo. Ružno je reći ali što tražiš to i fasuješ. Nedavno su bili oni momci koji su došli u Sarajevo u majicama Draže pa su popili degenek i neka su jer je to provokacija, isto bi napisao da neko iz SA ode na Sokolac u majici Nasera Orića, nebitno šta ja o istom mislio ili ti, znaš kako na to gledaju tamo i nećeš sebi tovariti belaj na kosti.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2023, 17:39Ali pitari koji osudjuju sukob navijackih grupa grupa na grupu, ali zato podrzavaju ovo izivljavanje jer covjek nosi majicu Ultrasa..
Mozda sam nije ni pripadnik te grupe nego je nosi jer je povezana za Zrinski, mozda Bosnu i Hercegovinu dozivljava kao domovinu, ali treba ga ubiti jer je "ustasa". Ima katolicko ime i prezime..
**** vam porodice ko god ovo podrzava.
Jadnici!
Svakako su mi ove tuče i hvaljenje istima dokaz manjka inteligencije iz čijeg god tabora da dolazi
-
- Kontakt:
Bgt dobro vas je. Kako nekad ne pokrenete neku zdravu temu, tipa scene sa gostovanja, najgora oranica gdje ste bili i slicno
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Pa yebo vam bog majku jel realno
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑15 dec 2023, 17:35Ne pisi gluposti. VRS je do reintegracije bio u sjevernoj tribini krmetnjaka grbavica.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:20Vjernici nisu kontrolisali LJEPOTICUEspiritosanto je napisao/la: ↑15 dec 2023, 14:05
Vi niste iz metropole,vi ste iz RS-a samo ste reintegrisani.
Jer da jesu pri reintegraciji bi minirali i srušili bi sjevernu tribinu
Taj vjernik te je slagao u vezi stadiona
Pod čijom kontrolom je bio Željin stadion? Je li bio "no mans land" ?
Tako nekako.Gledao sam mu 1993/4 unutrasnjost sa Šanca( odmah iznad Tranzita), to je pravac jugozapadno od centra na stadionu.Kao na dlanu ...ni ptice nisam vidio.

Trebalo je imati damu do koljena pa bit u sjevernoj tribini
Al oni nisu imali to
- feniksptica
- Kontakt:
Nema sanse da im sad njih 14 puste da izjednače
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel ovo na ss.ba ne smiju više pisati za suđenje ?
Postavku sudija određuje Vicko sa džojstikom i reda ih kako njemu odgovara ...Evo kladim se da će biti na kraju 2 ili 3:0 ali za Borac...Užas brate...Maradona10 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:09Ne opravdavam sudjenje, ali koliko nase sudije nemaju pojma. Pogledajte polozaje linijskih sudija prilikom svakog napada i jedne i druge ekipe.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Hahahahahha jao cirkusa ovog
- luckystrike
- Kontakt:
Joj cirkusa...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Od kad je Posušje na Mont Everestu?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- luckystrike
- Kontakt:
Ja sam se smrzo kad je Sarajevo nedavno igralo dole, više nego ikad na bilo kojoj planini
Slušam Tegeltiju neku noć priča za var. Kao pomogao bi. Jedno je kad imaš suđenje 70:30 gdje sve tvoje akcije sječe nekim nepostojećim sitnim faulima. Ne gleda to var. Var gleda ove malo veće greške kojih nije da nema, ali se ne bi desile da prije toga sudije ne ubiju u pojma drugu ekipu.Maradona10 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:09Ne opravdavam sudjenje, ali koliko nase sudije nemaju pojma. Pogledajte polozaje linijskih sudija prilikom svakog napada i jedne i druge ekipe.
Jedino gdje se slažemo on i ja to je broj stranaca, da se skine ograničenje. Ovo u 21 sranje da se skine, ako si dobar igraš pa da 17 imaš.
🇵🇸
Yebem li ti majku balijsku gdje god u svijetu je nabijanje loptom yebeni žuti karton jedino ovdje jok
-
- Kontakt:
Moze li se prekinuti utakmica zbog vjetra?