Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel ovo na ss.ba ne smiju više pisati za suđenje ?
Postavku sudija određuje Vicko sa džojstikom i reda ih kako njemu odgovara ...Evo kladim se da će biti na kraju 2 ili 3:0 ali za Borac...Užas brate...Maradona10 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:09Ne opravdavam sudjenje, ali koliko nase sudije nemaju pojma. Pogledajte polozaje linijskih sudija prilikom svakog napada i jedne i druge ekipe.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
Direktorcic
- Kontakt:
Hahahahahha jao cirkusa ovog
- luckystrike
- Kontakt:
Joj cirkusa...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Od kad je Posušje na Mont Everestu?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- luckystrike
- Kontakt:
Ja sam se smrzo kad je Sarajevo nedavno igralo dole, više nego ikad na bilo kojoj planini
Slušam Tegeltiju neku noć priča za var. Kao pomogao bi. Jedno je kad imaš suđenje 70:30 gdje sve tvoje akcije sječe nekim nepostojećim sitnim faulima. Ne gleda to var. Var gleda ove malo veće greške kojih nije da nema, ali se ne bi desile da prije toga sudije ne ubiju u pojma drugu ekipu.Maradona10 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:09Ne opravdavam sudjenje, ali koliko nase sudije nemaju pojma. Pogledajte polozaje linijskih sudija prilikom svakog napada i jedne i druge ekipe.
Jedino gdje se slažemo on i ja to je broj stranaca, da se skine ograničenje. Ovo u 21 sranje da se skine, ako si dobar igraš pa da 17 imaš.
🇵🇸
Yebem li ti majku balijsku gdje god u svijetu je nabijanje loptom yebeni žuti karton jedino ovdje jok
-
worchester
- Kontakt:
Moze li se prekinuti utakmica zbog vjetra?
Ulazim na temu i već znam da ću čitati samo kuknjavu i kmečanje pitara. Jbt, pa imate li bar malo dostojanstva da podnesete činjenicu da su ljudi svemirski brod za vas.
Rutinski odradili sva gostovanja protiv "manjih" ekipa, na snagu i kvalitet, ali ovi kmeče li kmeče, isto kao kad igra Zrinjski.
Rutinski odradili sva gostovanja protiv "manjih" ekipa, na snagu i kvalitet, ali ovi kmeče li kmeče, isto kao kad igra Zrinjski.
VAR ne gleda malo veće greške već penal, gol i crveni karton. Nauči pravila.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Offsaid ne gleda je li, ...Ne lupetaj gluposti VirtoVirtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:42Ulazim na temu i već znam da ću čitati samo kuknjavu i kmečanje pitara. Jbt, pa imate li bar malo dostojanstva da podnesete činjenicu da su ljudi svemirski brod za vas.
Ma šta se raspravljaš sa ahmakom, ja sam to davno skino sa q, nemam namjeru ponovo da ga nabijam.Vanja8 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:46Offsaid ne gleda je li, ...Ne lupetaj gluposti VirtoVirtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:42Ulazim na temu i već znam da ću čitati samo kuknjavu i kmečanje pitara. Jbt, pa imate li bar malo dostojanstva da podnesete činjenicu da su ljudi svemirski brod za vas.
Daš gol i isti ti ponište jer je bio faul negdje tamo na drugoj polovini. 100x viđeno.
🇵🇸
- feniksptica
- Kontakt:
Var je glupost manje vise. Prostor ga manipulaciju. Opet slobodna sudijska procjena.
Ako nasa liga ne moze uvest goal line tehnologiju i automatski ofsajd gdje je sve vec savršeno i gdje sudija nema uticaj nek ne uvodw nista.
On ako ce svirst Borcu penal on ce ga svirat i nema tog vara koji ce poništiti to jer je na kraju opet sudijska procjena.
Ako nasa liga ne moze uvest goal line tehnologiju i automatski ofsajd gdje je sve vec savršeno i gdje sudija nema uticaj nek ne uvodw nista.
On ako ce svirst Borcu penal on ce ga svirat i nema tog vara koji ce poništiti to jer je na kraju opet sudijska procjena.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Davno sam najavio da je ova utakmica dogovorena. Nije jedina...
Gleda li ko Borac je li sve posteno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Joj kad naš željkan sutra uzme bod u gabeli pa se ukljuci u borbu za titulu, bit ce svega
A šta misliš šta znači ovo "gol"? Dakle regularnost gola, u šta spada i provjera ofsajda.Vanja8 je napisao/la: ↑ Offsaid ne gleda je li, ...Ne lupetaj gluposti Virto
Joj kad nazor hoćeš da nađeš grešku pa uvijek ispadneš smiješan.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.