Rutinski odradili sva gostovanja protiv "manjih" ekipa, na snagu i kvalitet, ali ovi kmeče li kmeče, isto kao kad igra Zrinjski.
VAR ne gleda malo veće greške već penal, gol i crveni karton. Nauči pravila.
Offsaid ne gleda je li, ...Ne lupetaj gluposti VirtoVirtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:42Ulazim na temu i već znam da ću čitati samo kuknjavu i kmečanje pitara. Jbt, pa imate li bar malo dostojanstva da podnesete činjenicu da su ljudi svemirski brod za vas.
Rutinski odradili sva gostovanja protiv "manjih" ekipa, na snagu i kvalitet, ali ovi kmeče li kmeče, isto kao kad igra Zrinjski.
Ma šta se raspravljaš sa ahmakom, ja sam to davno skino sa q, nemam namjeru ponovo da ga nabijam.Vanja8 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:46Offsaid ne gleda je li, ...Ne lupetaj gluposti VirtoVirtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:42Ulazim na temu i već znam da ću čitati samo kuknjavu i kmečanje pitara. Jbt, pa imate li bar malo dostojanstva da podnesete činjenicu da su ljudi svemirski brod za vas.
A šta misliš šta znači ovo "gol"? Dakle regularnost gola, u šta spada i provjera ofsajda.Vanja8 je napisao/la: ↑ Offsaid ne gleda je li, ...Ne lupetaj gluposti Virto
Gledam finale Roma Sevilja i čist penal za Romu, sudija neće ni da pogleda var i ako insistiraju igrači Rome. Viđeno par puta kako se i pored vara našima penal za Juventus i td. Znači on i kad pogleda situaciju može se napraviti budala i uraditi po svome. Hajde kad oštete klub, već ne bude nikakvih sankcija. Ovdje vidimo sankcije Zebi, Iliću, a ne vidimo da se i jedan sudija sankcionisao po 2000KM za direktnu štetu nekom klubu. To da su nespremni i loše prate utakmicu ne treba spominjati.feniksptica je napisao/la: ↑15 dec 2023, 18:50Var je glupost manje vise. Prostor ga manipulaciju. Opet slobodna sudijska procjena.
Ako nasa liga ne moze uvest goal line tehnologiju i automatski ofsajd gdje je sve vec savršeno i gdje sudija nema uticaj nek ne uvodw nista.
On ako ce svirst Borcu penal on ce ga svirat i nema tog vara koji ce poništiti to jer je na kraju opet sudijska procjena.
Takva klima ne puse vjetar samo na satdionu nego u cijelom gradu
Šta se priča po BL...Jel pušteno?
Ako si na to mislio ,ok ,slazem se
Nemaš pojma. Fakat mi je nevjerovatno da ne znaš kako VAR funkcioniše, ali bilo je jasno i u prethodnom postu.
Nemam šta misliti, u pravilima piše gol.
Kod: Označi sve
a. Goal/no goal
b. Penalty/no penalty
c. Direct red card (not second yellow card/caution)
Kako znas da je za sredine, Borac je vecinu medjusobnih duela sa ovima iz vrha rijesio u svoju korist, popisao se po FK Sarajevo u po Sarajeva.Meraak1921 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 19:14Borac koraca ka tituli, a imaju ekipu za sredine.. Sudije savez rade veliki posao, toppp