Bojim se da je upravo deluzija o Mamićima, Jozacima, Arapima i inim vanjskim spasiocima vaš daleko najveći problem. Put za spas je u spoznaji istine, pokajanju i iskupljenju. Na vašu žalost daleko ste od istog.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Navijač desete ekipe na tabeli o deluzijama. Likovi imaju knjigu mitova 

Zeljo da je pametan, vratio bi Sablju, jedino on ih moze spasiti federalke...
Da ne bude po stranim portalima," Nakon priprema u Spaniji,nekadasnji polufinalista Kupa UEFA, ispao u drugu ligu..."

Da ne bude po stranim portalima," Nakon priprema u Spaniji,nekadasnji polufinalista Kupa UEFA, ispao u drugu ligu..."

- feniksptica
- Kontakt:
Nigdje veze. Azmir ti je pokazo ovih par posljednih kola da ako hoce pobijedt i ostat uradit ce to.Maradona10 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:34Igraci platu primili posljednji put kad je bila papirna marka. Imate srece samo sto je Vico odlucio poslati tuzlu u drugu, a zvijezdi ni Abramovic ne bi sada pomogao.
Kad kupi utakmicu direktno od protivnika nema tog Vice da ga izbaci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
To cemo vidjeti u narednom periodu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Golem dužnikjurisicduska je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:45Sta vam je kompleksasi ???
30 stranica o tom sto je zeljeznicar 10. na tabeli , niti jedna o kontejnerima u trening kampu ako se moze nazvat kampom ??
Golem si zeljkanee
Zeljkan nije velik on je golem

Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
Rođenje djeteta mogu propustit, ovu danas tekmu nisam mogao!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Lik je nakucao 60k postova. Na forumu 15 godina. Od tih 15, dobih 8-9 pise o gasenju Sarajeva i kako investitori samo sto nisu trazili "pozajmice" nazad. Uz to, kroz sve te godine njegov klub jedva egzistira i osvojio je 0 (nula) titula. Kako to objasniti? Mozda lik potajno navija za neki deseti klub, mozda je samo troll s viskom slobodnog vremena. Ne znam. Ali eto njega za 2-3 dana s teorijama kako Mirvic ide Tanu na noge da ga moli za pare, sav u suzama jer mu se investiicija nije isplatila....mnon46 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:46Na željinom forumu ga ismijavaju, nazivaju svakakvim imenima, toliko o njemu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:42Sto je najgore, Picku4al ce za dan-dva krenuti opet s tom pricom. Lik je neumoran i opsjednut do te mjere da mu se i njegovi smiju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:36Vazno je da Mirvic pere pare i da imamo 2 ves masine u Butmiru u kojima peremo pare.
mi se mozemo zayebavati na nas racun, a imamo razloga, ali ljudi iz drugih tabora koji su najsretniji kad vide zelju ovakog slabog i nemocnog, radi njih ce proraditi nas inat na proljece, radi mrzitelja iz komsiluka u sarajevu, iz mostara, iz banja luka iz zenice, iz tuzle, iz fudbalskog saveza, iz sudijske organizacije, samo radi njih ce zeljo ostati u ligi. nemate pojma koliko je jednom prosjecnom pitaru draze da zeljo ispadne nego da mu sarajevo osvoji ligu. to nema ni u glasgovu ili rimu. ali zeljo nije umro 1941. nije umro 1947. nije umro 1966. nije umro 1992. pa nece ni sad.
Svi ih mrze , jbg , moraju ostati onda u ligi
Svi ih mrze , jbg , moraju ostati onda u ligi

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Eno ne valja ni sto voditelj zna Engleski pa moze postavit pitanje hahahahahahah
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:

Nemoj ga tako Mladene ovaj im je degenerik najveci grehota je

Jedino lose kod utakmica naseg Zeljkana je sto zavrse i sto onda moramo cekati iducu!! Ti si svjetlo naseg dana!!1921!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vidi, drago mi je sto se zajedno pronalazite pod ovim “podanici”, ali je jedan od rijetkih sa vase strane koji nije saban.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:52
Nemoj ga tako Mladene ovaj im je degenerik najveci grehota je![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
"Koje su vam ambicije u ligi?"
"Ambicije su mi da budem više strpljiv i da ne govorim loše riječi jer sam dobro odgojen i dolazim iz dosta dobre porodice."
Jel se ovo neko zajebaje?
"Ambicije su mi da budem više strpljiv i da ne govorim loše riječi jer sam dobro odgojen i dolazim iz dosta dobre porodice."

Jel se ovo neko zajebaje?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Ma pusti ga naucio novu rijec pa da se pohvaliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:52
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Spominjanje Semsudina Hasica i njegovih zasluga za sve sto je Velez postigao za vrijeme njegovog mandata (od kandidata za ispadanje iz Prve lige Federacije do 2 izlaska u Evropu i osvajanje Kupa BiH) treba i mora biti konstantno. Taj covjek i ono sto je uradio su temelj onoga sa cime Kevelj danas raspolaze. Takodjer i ovo sto Kevelj (zajedno sa saradnicima i UO) radi je za svaku pohvalu, a moze se reci da je upgrade na sve sto su Hasic i ekipa uradili.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:46Vala i vi Rodjeni placete za Hasicem kao oni Zeljkanovi botovi za Misketom. Ubiste u mozak jbt, ko da je lik Perez. Kevelj ionako radi bolji posao, po onome sto ja vidim. Covjek je beton, uvezan sa svima.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Al-Tuwaijri: Ja sam trener, nisam mađioničar

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne zayebavajte i sutra pustite Igman. Svakako ćete u Evropu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:52

Ovi lopovi su se sami doveli u tu situaciju, tačan minut gola se znao.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, jurisicduska, leo1946, MaroonBjelave, rishovski i 41 gost.