Mi smo potpisali ugovor sa njima do kraja sezone. I kako sam ja skonto mi ovog Hakima ne možemo izbaciti. Jedina mogućnost da ostanemo u ligi je da nas poguraju sa nekim igračima.let3 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:35Pa evo, uletio je arap i svuko nas u zonu ispadanja haman. Odakle iskopase ovog strucnjaka da mi je znati.ferroviario je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:30Eto vas isto pitari ocm. Kad si loš svi krivi sudije savez teren vrijeme. Ne kažem da nema i toga, ali ljudi jeli gledate vi teren. Mi stojimo i bolje nego što naša igra pokazuje. Hajde recite kolko bodova bi više imali sa normalnim suđenjem, 3 u vrh glave.
U yebenoj smo situaciji. Nemamo pravo na kiks što se tiče rekonstrukcije ekipe. Ako arapi ne ulete, mi ćemo teško ostati u ligi realno.
Arapi moraju da izlete, a ne da ulete. A ko ce zbog para ulijetati, a mi igrati dogodine za Gorazdem, TOSKom i Gradinom, jer kako nas ovaj celo vodi to je neminovnost - onda neka Hvalabolje da ne ulijecu.
Ako se to ne desi ne kontam što smo tjerali Bašića, sa kojim smo makar domaće utakmice pobjeđivali. A i igra je bila bolja, kolko god i tada bilo loše.