Za neko cudo u ovoj ligi danas je sudija kartonirao igrace koji su usporavali,Janketic,golmana itd tako da je to ok,inace nista valjaju se po 2 sata ni opomene,kartona. Oni su se branili,nije vam niko kriv za stative i prilike to je fudbal,sudija striktno u svakom segmentu je bio na strani Veleza.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Isključenja: FK IGMAN: 20 Sipović Enes (90 - Vrijeđanje)"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jucer je vama to isto razmisljanje bilo sasvim ok. Cuj zale se na sudije a gledaj statistikeZutti je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:16
Čekaj, ako si bolji od protivnika za 3 gola sudija ima pravo dijelit nepostojeće crvene protivniku, svirat tebi nepostojeće faulove, ne svirat protivniku čiste faulove, izmišljat ti kornere, sve 50:50 situacije svirat u tvoju korist itd jer ti si bolji za tri gola razlike. Ako to govorite onda s vama nešto debelo nije uredu.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Svi mi koji duze pratimo ligu znamo dobro kakav riječnik ima Sipović
Opustite se, herc udara lagano

Opustite se, herc udara lagano

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Majku usta, familiju mrtvu, djecu. Odprilike sam mu to procitao sa usana.fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:21Svi mi koji duze pratimo ligu znamo dobro kakav riječnik ima Sipović![]()
Opustite se, herc udara lagano![]()
Ali dobro, brzo mu je dao crveni cim je majku usta opsovo

-
- Kontakt:
Zeljini izdanci pokazuju najveći stepen seljakluka u ligi.
Jučer Galić vo danas Sipovic seljačina. Standardno.
To je tak njihov DNK. Dzenis Beganovic bacanje stolica i to.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 dec 2023, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Niko ne priča o suđenju, slažem se da je bilo domaćinsko suđenje i ja nikad to neću podržati. Mada nije bilo brutalno natezanje kakvih je bilo navlačenja drugima ove sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:17Za neko cudo u ovoj ligi danas je sudija kartonirao igrace koji su usporavali,Janketic,golmana itd tako da je to ok,inace nista valjaju se po 2 sata ni opomene,kartona. Oni su se branili,nije vam niko kriv za stative i prilike to je fudbal,sudija striktno u svakom segmentu je bio na strani Veleza.
Iskreno više bi volio da je dosudio svaki faul Igmanu koji je bio, ali da je produžio 12 minuta jer osim valjanja igrača Igmana bilo je tu još nekih prekida gdje je davao žute trenerima, zamjene igrača i ostalo.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ovom samo zeljo u ustima, pusti se zelje, stavi mog obrezanka u usta mozda i zasutisjurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:25Zeljini izdanci pokazuju najveći stepen seljakluka u ligi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Liga, a Boga mi i forum će prodisati kad plava drolja ispadne 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Treba realan biti da je igracu mog tima ili vasem dao tako crveni sigurno bi isto ovako pisali? Ja bi sudiji hebo sve da igracu Sarajeva najboljem zbog psovanja da crveni direktanDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:23Majku usta, familiju mrtvu, djecu. Odprilike sam mu to procitao sa usana.fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:21Svi mi koji duze pratimo ligu znamo dobro kakav riječnik ima Sipović![]()
Ali dobro, brzo mu je dao crveni cim je majku usta opsovo![]()
-
- Kontakt:
Nece imati pravo ovdje pisat, a nedostajat ce mi naprimjer virtual sa glupostima, nodi80 sa svojim kolacima i nekoliko profilababoedindzeko09 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:29Liga, a Boga mi i forum će prodisati kad plava drolja ispadne![]()
- robertkosar
- Kontakt:
Ovaj ustasa je ciljano dao kartone igracima Igmana jer Gosk je sljedeci protivnik Igmanu.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
DTzmu30 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:16Nije baš uobičajeno da se daje izravan crveni zbog prigovora. Al, hajde..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:05To je zuti,hebu i vani sudiji sve pa dobiju zuti,medjutim sa razlogom mu je hebao sve ako cemo iskreno.
Baš me zanima šta će navesti sudac u zapisniku razlog crvenog kartona.
PS
Velež je trebao ovo dobiti tri, četiri razlike..
Opsovao mu majku. To je svugdje na svijetu crveni.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Amar se nikad ovako nije zalio na navijace Zelje
Evo i Husref kaze da postuje navijaca Zelje
Uostalom duska vasi su igracima na vrata isli i razbijali prozore od kuce
Nista vi bolji nista
Cak ste i gori po tom pitanju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 dec 2023, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Jarane ja sam napisao da nije bio crveni malo ranije a u ovom postu prikazao to sa zadnjom recenicom. Ne moras me citirati i pitati sto puta istu stvar. Nije bio crveni i nije nam sudija bod poklonio. Dobrom igrom smo kreirali 20 kornera i 20 suteva, nakon jednog kornera u nastavku skcije dali go. Poklanjanje bodova se redovno vrsi u Banja luci i kad Borac igra, tako da ne mozes ni pokusat da uporedis tomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:30Treba realan biti da je igracu mog tima ili vasem dao tako crveni sigurno bi isto ovako pisali? Ja bi sudiji hebo sve da igracu Sarajeva najboljem zbog psovanja da crveni direktanDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:23Majku usta, familiju mrtvu, djecu. Odprilike sam mu to procitao sa usana.fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:21Svi mi koji duze pratimo ligu znamo dobro kakav riječnik ima Sipović![]()
A na kraju krajeva psovanje sudiji je crveni, tako da pojma nemam sta da ti kszem. Za prigovor zustar okej zuti, ali za psovku kako ce mu zuti dati. Ono dva zuta ako dva put majku opsujes, malo realnosti samo i bit ce nam svima lijepo
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 17 dec 2023, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Znam buraz,medjutim kad protiv Sarajeva sudi na strani domacina i kad nije brutalno natezanje opet poludim. Sudjenje je generalno smece,ovo rade da kad te sutra pokrade da nemas sta da kazes,da ti ovo normalno postane.JimmyPage je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:25Niko ne priča o suđenju, slažem se da je bilo domaćinsko suđenje i ja nikad to neću podržati. Mada nije bilo brutalno natezanje kakvih je bilo navlačenja drugima ove sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:17Za neko cudo u ovoj ligi danas je sudija kartonirao igrace koji su usporavali,Janketic,golmana itd tako da je to ok,inace nista valjaju se po 2 sata ni opomene,kartona. Oni su se branili,nije vam niko kriv za stative i prilike to je fudbal,sudija striktno u svakom segmentu je bio na strani Veleza.
Iskreno više bi volio da je dosudio svaki faul Igmanu koji je bio, ali da je produžio 12 minuta jer osim valjanja igrača Igmana bilo je tu još nekih prekida gdje je davao žute trenerima, zamjene igrača i ostalo.
-
- Kontakt:
Pretpostavljam da je yebavanje najmilijih po tvom objektivnom sudu dozvoljeni prigovor i da to sudije dopustaju redovno, a?

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nas poguraju protiv Tuzle, sljedecu nas zakinu
I braca dodju s teorijom da cemo Gosk izbaciti jer su nasi otisli Vici na noge
Koliko nas guraju zadnji smo na tabeli
Svaka cast objetivnima al ovdje ima dosta sabana za šamara
I braca dodju s teorijom da cemo Gosk izbaciti jer su nasi otisli Vici na noge
Koliko nas guraju zadnji smo na tabeli
Svaka cast objetivnima al ovdje ima dosta sabana za šamara
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 dec 2023, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nađi moj post u kojem sam to pisao pa postavi ovdje. Mojne generalizovanja, nismo svi istiKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:21Jucer je vama to isto razmisljanje bilo sasvim ok. Cuj zale se na sudije a gledaj statistikeZutti je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:16
Čekaj, ako si bolji od protivnika za 3 gola sudija ima pravo dijelit nepostojeće crvene protivniku, svirat tebi nepostojeće faulove, ne svirat protivniku čiste faulove, izmišljat ti kornere, sve 50:50 situacije svirat u tvoju korist itd jer ti si bolji za tri gola razlike. Ako to govorite onda s vama nešto debelo nije uredu.
![]()

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Nisam ni uporedjivao to,pricam o ovoj danas tekmi. Ono u BL i Borcu sta se svira to je level pro,ono nikad nigdje neces vidjeti to ti odgovorno tvrdim. Zar mislis da sam stvarno lud da to uporedjujem svega ti hahaha pa ovo danas je profi sudjenje,Kolina stil za sudjenje kad Bojac igra.Direktorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:34Jarane ja sam napisao da nije bio crveni malo ranije a u ovom postu prikazao to sa zadnjom recenicom. Ne moras me citirati i pitati sto puta istu stvar. Nije bio crveni i nije nam sudija bod poklonio. Dobrom igrom smo kreirali 20 kornera i 20 suteva, nakon jednog kornera u nastavku skcije dali go. Poklanjanje bodova se redovno vrsi u Banja luci i kad Borac igra, tako da ne mozes ni pokusat da uporedis tomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:30Treba realan biti da je igracu mog tima ili vasem dao tako crveni sigurno bi isto ovako pisali? Ja bi sudiji hebo sve da igracu Sarajeva najboljem zbog psovanja da crveni direktanDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:23
Majku usta, familiju mrtvu, djecu. Odprilike sam mu to procitao sa usana.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, amypitar, Antikloc, antisisoja1919, aqarius, ASD, bhfanatic14, Bing [Bot], Burberry46, Cwirek, feniksptica, fks74, Guest1945, legendarnadruga, Orjuna, OsmanhodzicBuco, samirr, Sheyi, tutankamon1905, VolimBiH96, xinxee, ZmajOdBosne33 i 141 gost.