Treba realan biti da je igracu mog tima ili vasem dao tako crveni sigurno bi isto ovako pisali? Ja bi sudiji hebo sve da igracu Sarajeva najboljem zbog psovanja da crveni direktanDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:23Majku usta, familiju mrtvu, djecu. Odprilike sam mu to procitao sa usana.fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:21Svi mi koji duze pratimo ligu znamo dobro kakav riječnik ima Sipović![]()
Opustite se, herc udara lagano![]()
Ali dobro, brzo mu je dao crveni cim je majku usta opsovo![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Direktorcic
- Kontakt:
Nece imati pravo ovdje pisat, a nedostajat ce mi naprimjer virtual sa glupostima, nodi80 sa svojim kolacima i nekoliko profilababoedindzeko09 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:29Liga, a Boga mi i forum će prodisati kad plava drolja ispadne![]()
- robertkosar
- Kontakt:
Ovaj ustasa je ciljano dao kartone igracima Igmana jer Gosk je sljedeci protivnik Igmanu.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
DTzmu30 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:16Nije baš uobičajeno da se daje izravan crveni zbog prigovora. Al, hajde..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:05To je zuti,hebu i vani sudiji sve pa dobiju zuti,medjutim sa razlogom mu je hebao sve ako cemo iskreno.
Baš me zanima šta će navesti sudac u zapisniku razlog crvenog kartona.
PS
Velež je trebao ovo dobiti tri, četiri razlike..
Opsovao mu majku. To je svugdje na svijetu crveni.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Amar se nikad ovako nije zalio na navijace Zelje
Evo i Husref kaze da postuje navijaca Zelje
Uostalom duska vasi su igracima na vrata isli i razbijali prozore od kuce
Nista vi bolji nista
Cak ste i gori po tom pitanju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 dec 2023, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Direktorcic
- Kontakt:
Jarane ja sam napisao da nije bio crveni malo ranije a u ovom postu prikazao to sa zadnjom recenicom. Ne moras me citirati i pitati sto puta istu stvar. Nije bio crveni i nije nam sudija bod poklonio. Dobrom igrom smo kreirali 20 kornera i 20 suteva, nakon jednog kornera u nastavku skcije dali go. Poklanjanje bodova se redovno vrsi u Banja luci i kad Borac igra, tako da ne mozes ni pokusat da uporedis tomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:30Treba realan biti da je igracu mog tima ili vasem dao tako crveni sigurno bi isto ovako pisali? Ja bi sudiji hebo sve da igracu Sarajeva najboljem zbog psovanja da crveni direktanDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:23Majku usta, familiju mrtvu, djecu. Odprilike sam mu to procitao sa usana.fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:21Svi mi koji duze pratimo ligu znamo dobro kakav riječnik ima Sipović![]()
Opustite se, herc udara lagano![]()
A na kraju krajeva psovanje sudiji je crveni, tako da pojma nemam sta da ti kszem. Za prigovor zustar okej zuti, ali za psovku kako ce mu zuti dati. Ono dva zuta ako dva put majku opsujes, malo realnosti samo i bit ce nam svima lijepo
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 17 dec 2023, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Znam buraz,medjutim kad protiv Sarajeva sudi na strani domacina i kad nije brutalno natezanje opet poludim. Sudjenje je generalno smece,ovo rade da kad te sutra pokrade da nemas sta da kazes,da ti ovo normalno postane.JimmyPage je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:25Niko ne priča o suđenju, slažem se da je bilo domaćinsko suđenje i ja nikad to neću podržati. Mada nije bilo brutalno natezanje kakvih je bilo navlačenja drugima ove sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:17Za neko cudo u ovoj ligi danas je sudija kartonirao igrace koji su usporavali,Janketic,golmana itd tako da je to ok,inace nista valjaju se po 2 sata ni opomene,kartona. Oni su se branili,nije vam niko kriv za stative i prilike to je fudbal,sudija striktno u svakom segmentu je bio na strani Veleza.
Iskreno više bi volio da je dosudio svaki faul Igmanu koji je bio, ali da je produžio 12 minuta jer osim valjanja igrača Igmana bilo je tu još nekih prekida gdje je davao žute trenerima, zamjene igrača i ostalo.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Pretpostavljam da je yebavanje najmilijih po tvom objektivnom sudu dozvoljeni prigovor i da to sudije dopustaju redovno, a?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nas poguraju protiv Tuzle, sljedecu nas zakinu
I braca dodju s teorijom da cemo Gosk izbaciti jer su nasi otisli Vici na noge
Koliko nas guraju zadnji smo na tabeli
Svaka cast objetivnima al ovdje ima dosta sabana za šamara
I braca dodju s teorijom da cemo Gosk izbaciti jer su nasi otisli Vici na noge
Koliko nas guraju zadnji smo na tabeli
Svaka cast objetivnima al ovdje ima dosta sabana za šamara
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 dec 2023, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nađi moj post u kojem sam to pisao pa postavi ovdje. Mojne generalizovanja, nismo svi istiKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:21Jucer je vama to isto razmisljanje bilo sasvim ok. Cuj zale se na sudije a gledaj statistikeZutti je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:16
Čekaj, ako si bolji od protivnika za 3 gola sudija ima pravo dijelit nepostojeće crvene protivniku, svirat tebi nepostojeće faulove, ne svirat protivniku čiste faulove, izmišljat ti kornere, sve 50:50 situacije svirat u tvoju korist itd jer ti si bolji za tri gola razlike. Ako to govorite onda s vama nešto debelo nije uredu.
![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nisam ni uporedjivao to,pricam o ovoj danas tekmi. Ono u BL i Borcu sta se svira to je level pro,ono nikad nigdje neces vidjeti to ti odgovorno tvrdim. Zar mislis da sam stvarno lud da to uporedjujem svega ti hahaha pa ovo danas je profi sudjenje,Kolina stil za sudjenje kad Bojac igra.Direktorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:34Jarane ja sam napisao da nije bio crveni malo ranije a u ovom postu prikazao to sa zadnjom recenicom. Ne moras me citirati i pitati sto puta istu stvar. Nije bio crveni i nije nam sudija bod poklonio. Dobrom igrom smo kreirali 20 kornera i 20 suteva, nakon jednog kornera u nastavku skcije dali go. Poklanjanje bodova se redovno vrsi u Banja luci i kad Borac igra, tako da ne mozes ni pokusat da uporedis tomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:30Treba realan biti da je igracu mog tima ili vasem dao tako crveni sigurno bi isto ovako pisali? Ja bi sudiji hebo sve da igracu Sarajeva najboljem zbog psovanja da crveni direktanDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:23
Majku usta, familiju mrtvu, djecu. Odprilike sam mu to procitao sa usana.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zato jer nama igraci koji rade protiv kluba,bojkotuju,brukaju nisu ispred kluba,nismo haveri sa istima. Da smo zadnji haos bi bio jer za boljeg nisu al tesko je vama skontati jer ne radite u interesu kluba.
Nek ste nas kopirali, halal bilosvrakino1921 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 16:21
Selam ahbabu iz Zenice
Jel ovo isto ko Vas 12 igraci
Ili nije
!
- Antipolitika3
- Kontakt:
I jadni RA proslavio i pohvalio se gostovanjem Aston Ville u Mostaru.
Pijaćari

Pijaćari
Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 17 dec 2023, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:38Zato jer nama igraci koji rade protiv kluba,bojkotuju,brukaju nisu ispred kluba,nismo haveri sa istima. Da smo zadnji haos bi bio jer za boljeg nisu al tesko je vama skontati jer ne radite u interesu kluba.
Kako koji
I kod vas ima, kao i kod nas i jednih i drugih
Ne mozes mi reci da ovi sto Husrefu J*** majku rade za klub
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Da je želio da Velež pobijedi mogao je komotno dva penala svirati.Povlačenje kod kornera i ono u90 i nekoj kad onaj Brunu pokupi.Svirani su penali i za puno manje stvari.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:36Nisam ni uporedjivao to,pricam o ovoj danas tekmi. Ono u BL i Borcu sta se svira to je level pro,ono nikad nigdje neces vidjeti to ti odgovorno tvrdim. Zar mislis da sam stvarno lud da to uporedjujem svega ti hahaha pa ovo danas je profi sudjenje,Kolina stil za sudjenje kad Bojac igra.Direktorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:34Jarane ja sam napisao da nije bio crveni malo ranije a u ovom postu prikazao to sa zadnjom recenicom. Ne moras me citirati i pitati sto puta istu stvar. Nije bio crveni i nije nam sudija bod poklonio. Dobrom igrom smo kreirali 20 kornera i 20 suteva, nakon jednog kornera u nastavku skcije dali go. Poklanjanje bodova se redovno vrsi u Banja luci i kad Borac igra, tako da ne mozes ni pokusat da uporedis tomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:30
Treba realan biti da je igracu mog tima ili vasem dao tako crveni sigurno bi isto ovako pisali? Ja bi sudiji hebo sve da igracu Sarajeva najboljem zbog psovanja da crveni direktan
U prvom poluvremenu ofsajd za Suljića možda i nije bio a možda i jeste.
Tako da je stvarno bilo natezanje sa namjerom da Velež pobijedi mogao je to uraditi komotno i opet da prođe bez prevelike buke.3 situacije gdje da je to sve uradio ne bi bilo tako ofirno.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- jurisicduska
- Kontakt:
Naravno jer našu grupu ne možeš kupit za turu u Tuborgu, nit ih možeš kupit za 2 stana u prizemlju u novim neboderima. Ničim. Horde zla nisu na prodaju.
Mozes se bunit bogarat dobices zuti ali nemozes bit tolika seljacina i psovat mrtve.
Ovo je ipak sport nije korida.
Ovo je ipak sport nije korida.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Znam,uvijek nadjemo opravdanje za svoj tim,na Kosevu ste rekli da je bila brutalna kradja mi rekli da je kuk bio a ne ruka,mada nije ni bitno,obje te tekme se moglo igrati,da nije nebi bilo milion prilika rekao bi brutalna kradja. Nista ovo nije bitno jer liga nije regularna,ovo nije takmicenje ravnopravno jer kao i danss postena igra,dok se ovi iz Sloge razbole 2 puta godisnje ili se na tekmi Bojca svirne 305095 faulova.Espiritosanto je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:42Da je želio da Velež pobijedi mogao je komotno dva penala svirati.Povlačenje kod kornera i ono u90 i nekoj kad onaj Brunu pokupi.Svirani su penali i za puno manje stvari.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:36Nisam ni uporedjivao to,pricam o ovoj danas tekmi. Ono u BL i Borcu sta se svira to je level pro,ono nikad nigdje neces vidjeti to ti odgovorno tvrdim. Zar mislis da sam stvarno lud da to uporedjujem svega ti hahaha pa ovo danas je profi sudjenje,Kolina stil za sudjenje kad Bojac igra.Direktorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:34
Jarane ja sam napisao da nije bio crveni malo ranije a u ovom postu prikazao to sa zadnjom recenicom. Ne moras me citirati i pitati sto puta istu stvar. Nije bio crveni i nije nam sudija bod poklonio. Dobrom igrom smo kreirali 20 kornera i 20 suteva, nakon jednog kornera u nastavku skcije dali go. Poklanjanje bodova se redovno vrsi u Banja luci i kad Borac igra, tako da ne mozes ni pokusat da uporedis to
U prvom poluvremenu ofsajd za Suljića možda i nije bio a možda i jeste.
Tako da je stvarno bilo natezanje sa namjerom da Velež pobijedi mogao je to uraditi komotno i opet da prođe bez prevelike buke.3 situacije gdje da je to sve uradio ne bi bilo tako ofirno.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nama niko nije ispred kluba kao vama Amaw. Husrefa smo mi tjerali jer smo imali razlog,vama vase nama nase,radite sta hocete. Da imate ciste namjere kao grupa davno bi bi isplivali,nego ste Misimovica otjerali zarad licnih interesa to i budale znaju. Tad su vam smetali rezultati a sada ste na dnu i ne smetaju vam rezultati? Trener vam dobar boda u 5 tekmi nije izvukao,svako normalan bi haos napravio,proteste a kod vas tisinaNoDi80 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:41mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:38Zato jer nama igraci koji rade protiv kluba,bojkotuju,brukaju nisu ispred kluba,nismo haveri sa istima. Da smo zadnji haos bi bio jer za boljeg nisu al tesko je vama skontati jer ne radite u interesu kluba.
Kako koji
I kod vas ima, kao i kod nas i jednih i drugih
Ne mozes mi reci da ovi sto Husrefu J*** majku rade za klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.