Popuši mu kitu biće ti zahvalan
Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa evo ne dozvoljava Virtual i druzina da se o bilo čemu drugom piše. Uguše svaku normalnu raspravu svojim glupostima o dugovima, pozajmicama, koronama, filijalama. I šta ćeš tu moraš im odgovoriti. Ok mi je jučer vas zajebavali sto vas je Gosk razbio , danas sto ste na mjestu koje vodi u niži rang, et hajmo dalje sad.let3 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:38Kolegice Duska,jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:30Krene se na temi pričati o Zrinjskom , Velezu , pa i Borcu dođe Virto i kompanija i pričaju o Sarajevu, usreru svaki oblik normalne diskusije. Treba otvoriti neku temu bez njih taman da naviknemo na normalan dijalog i uvažavanje. Ne možeš ti sa budalama to uvijek nađe način da zaobiđe realnost i da se ne bavi aktualnostima kako se tema zove. Ne zove se tema PL historijat ili Pl koliko koji čovjek ima para, nego Pl aktuelno. A od aktuelnosti imamo sutra predobru utakmicu, najboljeg sudiju, dosta dobrih igrača. Danas smo gledali dobro izdanje Igmana protiv Veleza, juce goskaranje.
Konstatovali smo neki dan kako je ovo potpuno pogresan naziv teme i da ga treba mijenjati. A znamo svi o kome se ovdje iskljucivo pise, to jest kako bi se onda trebala zvati![]()
- Bazinga12345
- Kontakt:
Međusobni se gleda samo na kraju kada se odlučuju putnici u niži rang.Lavcina je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:43Mini tabela, svaka ekipa ima 19 bodova pa se mora napraviti mini tabela.
Medjusobni dueli:
Tuzla City 6 bod (7:6) +1
Igman 6 bod (5:4) +1
Željezničar 6 bod (4:6) -2
Nakon napravljene tabele vidi se, da su sve 3 ekipe osvojile po 6 bodova, ali zbog lošije gol razlike Željezničar je najslabiji u medjusobnim duelima.
Tako, da bi zamolio, da se Željezničar postavi na mjesto koje mu pripada, a to je 11 pozicija.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nećemo se bar boriti za opstanak i prositi to nije podjednaka sezonaKamaga11 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:07Pa ne znam vi ako ispadnete iz trke za Europu imat cete podjednaku sezonu kao i mi.
- TurkishAirlines
Ne cudi ova borba za opstanak, kad su zloupotrebili humanitarni broj za lijecenje i pomaganje oboljenoj djeci.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Dobili smo vas 1 0, a igrom ste nam bili laksi zalogaj nego ovalav Zeljo. Igman nezasluzeno izvukao bod, al odlucili su se tako da igraju, legalan nacin i za to im nmg prigovorifi nista posebno. O sudenju bi se moglo mnogo pricati tokom cijele sezone za svaki klub, pocevsi od mog Veleza pa tvog Sarajeva i nadalje. Sto se Zrinjskog tice mi smo njih izdominirali u posljednjem susretu, vi tek treba da se pokazete sutra. Tesko palo sto ste pali na 4 poziciju pa poceli da nekome moralisete, ljepota za vidjetinekoIzMostara je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:08pogledaj međusobni skor, jedna lasta ne čini proljeće dobili 1-0 kao da je 5-0,ako se zrinja naljuti opet ćete u cvajtuAnex je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:28Vaa smo izdominirali, izrutinirali i razvalili u svakom segmentu, i to bez pomoci sudija, ostalo manje bitno. Plus ste nas ostetili za nesviran penal na Kosevu koji se vidio iz aviona. Politicka pomoc kao i svaka ekipa u nasoj ligi.nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:23
Pa sto vam je cudno onda na Kosevu sudjenje ako vam je ovo danas normalno a za ono kazete brutalna kradja? Pusti se svega ti dvostrukih arsina,imate najbolje sudjenje sa Zrinjskim i Borcem jer ste se politicki pojacali ali nije ni bitno.
[/quote]
To je samo u vašim glavama tako,gdje vidiš naše nezadovoljstvo bili treći ili četvrti,mi imamo svoj cilj i na kraju ćemo vidjeti gdje smo a vi koji ste nakon 30 godina dočekali da budete u egalu na tabeli sa Sarajevom i treba da likujete jer je to baš rijetka pojava,nećemo pričati o federalnoj i dalje
- jurisicduska
- Kontakt:
Tačno tako da se sad prekine prvenstvo oni bi ispali.Bazinga12345 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:45Međusobni se gleda samo na kraju kada se odlučuju putnici u niži rang.Lavcina je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:43Mini tabela, svaka ekipa ima 19 bodova pa se mora napraviti mini tabela.
Medjusobni dueli:
Tuzla City 6 bod (7:6) +1
Igman 6 bod (5:4) +1
Željezničar 6 bod (4:6) -2
Nakon napravljene tabele vidi se, da su sve 3 ekipe osvojile po 6 bodova, ali zbog lošije gol razlike Željezničar je najslabiji u medjusobnim duelima.
Tako, da bi zamolio, da se Željezničar postavi na mjesto koje mu pripada, a to je 11 pozicija.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sutra sa Zrinjskim teška utakmica, sreća nam je pa Velež kasni 15 bodova za mjestom koje vodi u Evropu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
19vendetta87
- Kontakt:
Cuj zloupotrijebili broj za liječenjeTurkishAirlines je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:49Ne cudi ova borba za opstanak, kad su zloupotrebili humanitarni broj za lijecenje i pomaganje oboljenoj djeci.
Kad ste vi tako merhametli narod, a hvalite se kako imate i milione (Mirvić + Tan) i kako vam je sitnica plata za Penarandu, haj onda donirajte ovih pola miliona od kantona u humanitarne svrhe, svakako ste puni para
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ima li igdje u svijetu ,da ti u klub udju Saudijci, a da isti ispada iz lige... 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sve ok, ali mene zanima sto maca, 2024. godina
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- egocentrik
- Kontakt:
napisao bi on njemu brate ali je forum pa se pazi
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- egocentrik
- Kontakt:
[
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 17 dec 2023, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:54Zato što vam se dodvoravaju jer im trebaju "saveznici" u razmiricama sa nama na ovoj temi. S tim da vam misle/žele isto što i ja (mi), samo što su oni pogan koja nema muda to da kažu, a mi sa druge strane nemamo problem da kažemo sve što mislimo, a to je da vam želimo povratak u federalnu i ne vidim ništa loše u takvom odnosu rivalskih navijača/klubova.Bazinga12345 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:36Zašto si onda ispisao 23 posta na temi Veleža ako smo bolesnici.![]()
Odeš na njihovu temu i u pretragu upišeš riječ "filijala" pa će ti se sve samo (pri)kazati.![]()
U kost.
Jedini u drzavi koji cemo uvijek praktikovati samo strogo rivalstvo sa onima koji su nam to uvijek bili. Od Borca, Veleza, Zrinjskog, Slobode, Celika..dok ovi na sve moguce nacine zele pridobiti gore nabrojane glumeci finocu sa hinjalukom radi interesa, a imaju isto misljenje kao i mi, ako ne i gore.
Pa danas njihove utakmice evo konkretno sa Velezom postaju nesto slicno prijateljskoj.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- TurkishAirlines
Vec vam je jednom mirvic posudjivao pare...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 21:05Cuj zloupotrijebili broj za liječenjeTurkishAirlines je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:49Ne cudi ova borba za opstanak, kad su zloupotrebili humanitarni broj za lijecenje i pomaganje oboljenoj djeci.![]()
Kad ste vi tako merhametli narod, a hvalite se kako imate i milione (Mirvić + Tan) i kako vam je sitnica plata za Penarandu, haj onda donirajte ovih pola miliona od kantona u humanitarne svrhe, svakako ste puni para
Sram da vas bude, koliko male djece je moglo biti spaseno da vi niste zloupotrebili broj da bi te pare vasi navijaci trosila na razne droge.
Ovo je jos i dobro, sta vas sve ceka u buducnosti.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- egocentrik
- Kontakt:
egocentrik je napisao/la: ↑17 dec 2023, 21:11napisao bi on njemu brate ali je forum pa se pazi
Jest vala, foruma se pazim
tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑06 okt 2023, 00:11jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Željezničar nema titulu već 11 godina, neće je osvojiti ni za još toliko. Mislim da je to malo lošije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.