Sta se desilo sa onim najavama i misterioznim postovima tipa "
Ja kad sa ovo citao, bio sam pravo zabrinut, tada ste bili blizu 4-tom mjestu i izlasku u evropu
da ce dragi Allah
proslavil ismo deset godina od "kad se Tan povuce vi se gasite"
decenija ima niste osvojili nista, osim liste najvecih duznika BH sportaVirtu4l je napisao/la: ↑18 dec 2023, 07:47Samo pogledaj koliko su pjenili svaku utakmicu Borca i Zrinjskog očajnički čekajući kiks i shvatićeš šta je cilj. Pa se onda vrati još malo unazad, sjeti se euforije nakon prijateljskih utakmica i onda to uporedi sa ovim danas gdje su se predali i jedina satisfakcija im je ovo što se dešava kod nas.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:23
Pa bez zayebancije, zar nisam upravu?
Zamisli na klupi ti Rogic, Durakovic, Mulalic, Serbecic, Zeljkovic, Andjusic, Ziljkic, Catakovic, Kyeremeh, Avramovski, Vrancic, otpisali Viverosa i kao cilj je europa, to ih zadovoljava ove sezone![]()
Odgovorno tvrdim da je ovo ubjedljivo najplaćenija ekipa lige već tri godine, a u dvije prethodne im je šampion pobjegao ukupno 70 bodova. To će ti najbolje reći koliko su u stvari podbacili.
Moglo se isto uraditi kao nase komsinice mislis? A i vi ste nesto slicno uradili, nema sta. Sve igraci i trener bez para vam igrajuMostarskiSin je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:01Jedna stvar mi generalno nije jasna, a to je sljedece:
Kako je moguce da vecina vasih navijaca na forumu tvrdi da vam titula nije bila cilj ove godine?
Znaci dovedes Penarandu, Renana i ostalu klapu, obaras rekorde sto se tice ulaznih transfera i vi ste navodno zadovoljni trecim ili cetvrtim mjestom? Ko je tu lud?
Mogao si isto uraditi s par igraca iz nase lige, a ne placati strane igrace mjesecno po 20k-25k eura, zar ne?
tik takTurkishAirlines je napisao/la: ↑18 dec 2023, 09:14Pitanje za komsinice...
Sta se desilo sa onim najavama i misterioznim postovima tipa "" "
" "
" "
" itd
Ja kad sa ovo citao, bio sam pravo zabrinut, tada ste bili blizu 4-tom mjestu i izlasku u evropu

tacno je, dobro si cuo
sta te boli qrac koga i koliko mi placamoMostarskiSin je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:01a ne placati strane igrace mjesecno po 20k-25k eura, zar ne?
Pusti ga, naso se ko ce pricat, poselamite rahmetli tenkistu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:09Odjavi se sam sa foruma, nestalo ti je argumenta dok takve bolesne “argumente” pokušavaš ugurati u raspravu.
![]()
Virtu4l je napisao/la: ↑18 dec 2023, 07:47Samo pogledaj koliko su pjenili svaku utakmicu Borca i Zrinjskog očajnički čekajući kiks i shvatićeš šta je cilj. Pa se onda vrati još malo unazad, sjeti se euforije nakon prijateljskih utakmica i onda to uporedi sa ovim danas gdje su se predali i jedina satisfakcija im je ovo što se dešava kod nas.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:23
Zamisli na klupi ti Rogic, Durakovic, Mulalic, Serbecic, Zeljkovic, Andjusic, Ziljkic, Catakovic, Kyeremeh, Avramovski, Vrancic, otpisali Viverosa i kao cilj je europa, to ih zadovoljava ove sezone![]()
Odgovorno tvrdim da je ovo ubjedljivo najplaćenija ekipa lige već tri godine, a u dvije prethodne im je šampion pobjegao ukupno 70 bodova. To će ti najbolje reći koliko su u stvari podbacili.
Nikad.. jos s Makazama levat
tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:27ovo ultra fazon? De tako ti svega zaustavi se na vrijememostar_mo je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:04tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:58
Kakav bola obraz, kakvo pisanje..pili ljudi s nasim navijacima, pive im kupovali, zajebancija, nemali broj ih bio na zapadu medju nasim i na donjoj i gornjoj tribini..da je ikakvog smisla i povoda bilo za uzimanje zastava simpatizerima Ville mislis da Ultrasi ne bi uradili isto.
I jos ih donijeli na tribinu i okrenuli naopako kao da su osvojene u tuci nekoj s opakim huliganima
Prejadno, a opet presmjesno, pogotovo jer su mislili da su uradili nesto golemo, a napravise samo cirkus od grupe gdje im se navijacki svijet smije.
Kao sto neko napisa, sad bi mudonje ispali da spakuju ovo sve i posalju nazad u englesku sa par svojih salova/rekvizita..
Al sabani ce ovo zapalit na nekoj utakmici ako nisu vec i ne bi me cudilo da razglase da su ugasili neku podgrupu aston ville![]()
Bola ne okreci vodu na svoj mlin...na slici se lijepo vidi da se ljudi slikaju i .k hurce pored grafita ultrasa.
Nisam vidio da su slikali.zajedno kako piju i objavili te slike
Dalje, nije istina da se ljudi smiju ..mozda ima onih u komentarima koji ne razumiju ultra fazon pa se pitaju sta i kako.
Na engleskim.portalima navijaci Birmingham Cityja se smiju i zestoko podjebaju fanove A.V zbog ovoga.
Gubitak transa i zastave je uvijek sramota za grupu u kakvim god okolnostima ga izgubili.![]()
Doduse za red army mozda jeste vrhunac ultra fazona presretat grupice od par ljudi i uzmat zastave
a onda i ovo, navijaci rivala birminghama ih pokusavaju ismijavat, kako cudno
![]()
gotovo, nemoj dalje molim te. Evo i opala je napokom doso, dopisujte se vas dvojica dalje u ultra fazonu
![]()
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 dec 2023, 10:13Virtu4l je napisao/la: ↑18 dec 2023, 07:47Samo pogledaj koliko su pjenili svaku utakmicu Borca i Zrinjskog očajnički čekajući kiks i shvatićeš šta je cilj. Pa se onda vrati još malo unazad, sjeti se euforije nakon prijateljskih utakmica i onda to uporedi sa ovim danas gdje su se predali i jedina satisfakcija im je ovo što se dešava kod nas.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:23
neko ocajnicki ceka kiks Borca, Zrinjskog a neko Goska, Igmana.. Shvatices sta je cilj![]()
![]()
![]()
Da se gleda u ovoj ligi kvalitet borili bi se sigurno,neregularna,sa najgorim sudjenjem ikad nas limit je 2 mjesto. Zamisli igras tolike playoffove i uzmes tolike titule,dok tvoj klub gura politika,milione skrse drzavnih na vas i uzmes kup i dva puta evropa,onda dodjes i zamisljas se ovdje kako se mi zadovoljavamo necimMostarskiSin je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:23Pa bez zayebancije, zar nisam upravu?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anex, fks74, Fouzi1, Marokanci58, ristagrad, Vanja8 i 46 gostiju.