To je samo u vašim glavama tako,gdje vidiš naše nezadovoljstvo bili treći ili četvrti,mi imamo svoj cilj i na kraju ćemo vidjeti gdje smo a vi koji ste nakon 30 godina dočekali da budete u egalu na tabeli sa Sarajevom i treba da likujete jer je to baš rijetka pojava,nećemo pričati o federalnoj i daljeAnex je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:49Dobili smo vas 1 0, a igrom ste nam bili laksi zalogaj nego ovalav Zeljo. Igman nezasluzeno izvukao bod, al odlucili su se tako da igraju, legalan nacin i za to im nmg prigovorifi nista posebno. O sudenju bi se moglo mnogo pricati tokom cijele sezone za svaki klub, pocevsi od mog Veleza pa tvog Sarajeva i nadalje. Sto se Zrinjskog tice mi smo njih izdominirali u posljednjem susretu, vi tek treba da se pokazete sutra. Tesko palo sto ste pali na 4 poziciju pa poceli da nekome moralisete, ljepota za vidjetinekoIzMostara je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:08pogledaj međusobni skor, jedna lasta ne čini proljeće dobili 1-0 kao da je 5-0,ako se zrinja naljuti opet ćete u cvajtu![]()
[/quote]
Nije nego necete da priznate realnost. Snove o tituli ste davno batalili, jer niste kvalitetni da je osvojite kao ni mi, tako da slijedi borba za to 2, 3, 4 mjesto nama i Zrinjskom. Vjerovatno ce i 4 mjesto voditi u Evropu, al ne zelite da rizikujete kao ni mi. Te price federalna okaci macku o rep, postali smo konstanta u vrhu PL zadnjih 5 6 sezona i neko ko svaku utakmicu sa vama igra egal utakmice, dakle niste kvalitetniji od nas, izuzev, barem ne igrom. Ove sezone imamo iste ciljeve, ako neces da priznas lazes sebe, mene ne mozes