Ma nisam namjerno pa kleo sam se da nisam. Zapravo i mi smo bili u nekoj kalkulacij za play off. Zasto bih to radio? Te ljude koje sam navodno pogurao ovdje uopste ne znam ni ti oni mene. Nikad u zivotu nismo komunicirali jedni s drugim. Sa kojom logikom bi ih ja kao pogurao ili namjestao za njih nema smisla?
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
ofirno i jadno, a mig kloc, skroz neozbiljna liga
Isključenja:
U 17 Kolu SS LIGE zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
Slatinash_7 (Jedinstvo Man) - Akumulirana 3 žuta kartona
Pereira (RSD Čekićari) - Akumulirana 3 žuta kartona
nerkolfc© (Crazy Legs) - Akumulirana 3 žuta kartona
2 Liga
BosniaBoston ©(Hollywood FC) -dva uzastopna žuta kartona-akumulirao 4 crvena kartona u ovoj sezoni,preporuka igracima FC Hollywood da nadju igrača
3 Liga
Igrač meepo (FK Bilder) je uklonjen od strane kapitena iz ekipe.
Napomena: igrač Rooney88 je uklonjen iz ekipe Premier FC od strane Saveza jer nije odigrao nijedan meč u ovoj sezoni, kapiten je slobodan angažovati igrača.
U 17 Kolu SS LIGE zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
Slatinash_7 (Jedinstvo Man) - Akumulirana 3 žuta kartona
Pereira (RSD Čekićari) - Akumulirana 3 žuta kartona
nerkolfc© (Crazy Legs) - Akumulirana 3 žuta kartona
2 Liga
BosniaBoston ©(Hollywood FC) -dva uzastopna žuta kartona-akumulirao 4 crvena kartona u ovoj sezoni,preporuka igracima FC Hollywood da nadju igrača
3 Liga
Igrač meepo (FK Bilder) je uklonjen od strane kapitena iz ekipe.
Napomena: igrač Rooney88 je uklonjen iz ekipe Premier FC od strane Saveza jer nije odigrao nijedan meč u ovoj sezoni, kapiten je slobodan angažovati igrača.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Cuj 3 zuta, nisam bio zadnja dva
Napokon keš nije otišao u bunar.FCB1986 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 15:56Dok ostale ekipe uglavnom muku muce sa finacijama, Spamm u pola sezone opet dovlaci novog talenta koji puno obecava. Zadnje formiranje zvjezdanog trojca za ovu ekipu je bilo skoro pogubno, da li ce ovaj put ekipa kliknuti i krenuti prema vrhu ssba lige ostaje da vidimo![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sad si me trznuo, vidim citiran, rekoh da nisam i ja osumnjicen kakvih malverzacijaArvid je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:19Napokon keš nije otišao u bunar.FCB1986 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 15:56Dok ostale ekipe uglavnom muku muce sa finacijama, Spamm u pola sezone opet dovlaci novog talenta koji puno obecava. Zadnje formiranje zvjezdanog trojca za ovu ekipu je bilo skoro pogubno, da li ce ovaj put ekipa kliknuti i krenuti prema vrhu ssba lige ostaje da vidimo![]()
![]()
Cestitke na promociji, odradili ste potrebne promjene u ekipi koje su donijele rezultat
⚽FK Garaže⚽
- Centre forward
- Kontakt:
Može li neko fino napisat' kakve su to malverzacije u pitanju, nisam baš upratio?
Sramota zaista ako ima istine u tome, i onda se čudite zašto ljudi neće da igraju ligu.
Sramota zaista ako ima istine u tome, i onda se čudite zašto ljudi neće da igraju ligu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma mislim da nisu nikakve malverzacije u pitanju, prije da Grizliji hoće na silu ući direktno.Centre forward je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:35Može li neko fino napisat' kakve su to malverzacije u pitanju, nisam baš upratio?
Preiskusni mig i amarinho slučajno odigrali 3 ista rezultata u ligi da bi izašli gromovima u susret i poklonili im 3b u borbi za plasman u veći rang.Centre forward je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:35Može li neko fino napisat' kakve su to malverzacije u pitanju, nisam baš upratio?
Iskreno, briga me u kojem ću rangu tipovati sljedeće godine, ali ovo je baš sramota
- Centre forward
- Kontakt:
To im se vjerovatno sad prvi put desilo, ono "poklopilo se".coelho41 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:54Preiskusni mig i amarinho slučajno odigrali 3 ista rezultata u ligi da bi izašli gromovima u susret i poklonili im 3b u borbi za plasman u veći rang.Centre forward je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:35Može li neko fino napisat' kakve su to malverzacije u pitanju, nisam baš upratio?
Iskreno, briga me u kojem ću rangu tipovati sljedeće godine, ali ovo je baš sramota
Sramota fakat, treba razmišljat' o napuštanju ovog projekta i formiranju neke Super Lige gdje bi samo provjerena elita tipovala.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Centre forward je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:58treba razmišljat' o napuštanju ovog projekta i formiranju neke Super Lige gdje bi samo provjerena elita tipovala.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kad ne bude Gefufne...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Pensioner26
- Kontakt:
A ko će odgovarati za ove lažne optužbe? Moja ekipa nema ništa ni sa kakvim malverzacijama. Ne želimo igrati dalje ako se ne sankcionišu akteri kleveta. Časno smo pobijedili sve ekipe u ligi, druga stvar je što su oni salty.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 18 dec 2023, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Cuj da bi izasli Gromovima u susretPensioner26 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 20:36A ko će odgovarati za ove lažne optužbe? Moja ekipa nema ništa ni sa kakvim malverzacijama. Ne želimo igrati dalje ako se ne sankcionišu akteri kleveta.
SLOBODA ILI NIŠTA
- Pensioner26
- Kontakt:
Bacaju nam ljagu na našu dominaciju. Ovo je za svake osude. Ukoliko se ne kazne amebe zvane coelho i ostali, onda ovo ništa više nema smisla. Ne mogu regularnim putem pobijediti pa daj onda da ovako zaprdimo. Ovim povodom podnosimo zahtjev da se kazne dotični.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 20:37Cuj da bi izasli Gromovima u susretPensioner26 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 20:36A ko će odgovarati za ove lažne optužbe? Moja ekipa nema ništa ni sa kakvim malverzacijama. Ne želimo igrati dalje ako se ne sankcionišu akteri kleveta.E svasta.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Pensioner26 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 20:47Bacaju nam ljagu na našu dominaciju. Ovo je za svake osude. Ukoliko se ne kazne amebe zvane coelho i ostali, onda ovo ništa više nema smisla. Ne mogu regularnim putem pobijediti pa daj onda da ovako zaprdimo. Ovim povodom podnosimo zahtjev da se kazne dotični.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 20:37Cuj da bi izasli Gromovima u susretPensioner26 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 20:36A ko će odgovarati za ove lažne optužbe? Moja ekipa nema ništa ni sa kakvim malverzacijama. Ne želimo igrati dalje ako se ne sankcionišu akteri kleveta.E svasta.
SLOBODA ILI NIŠTA
Jeste, tipujem mozda cetvrti put i prvi put mi se desilo jer nisam procitao pravila kako treba. Usao u toku sezone jer mig igra samnom NFL fantasy i pitao da li mogu. Te koje sam navodno pogurao uopste ne znam. Ako je iko ostecen to je ekipa iza njih, gdje 3 od 3 igraca igraju takodjer NFL i cujem se snjima svaki dan. Eto bas cu njih ostetit.Centre forward je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:58To im se vjerovatno sad prvi put desilo, ono "poklopilo se".coelho41 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:54Preiskusni mig i amarinho slučajno odigrali 3 ista rezultata u ligi da bi izašli gromovima u susret i poklonili im 3b u borbi za plasman u veći rang.Centre forward je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:35Može li neko fino napisat' kakve su to malverzacije u pitanju, nisam baš upratio?
Sramota fakat, treba razmišljat' o napuštanju ovog projekta i formiranju neke Super Lige gdje bi samo provjerena elita tipovala.
Desilo mi se slucajno nisam gledao, jednostavno usao i za minut tipovao. Fulio sam jednom jedo kolo jer se jos nisam uhodao kakva je frekvencija kola. Sad eto nova sezona mi pocinje gdje je sam iskusnij za iskustvo to.
Zapravo je pravilo svakako glupo. Sta ako moja liga mora zabir 15 golova radi gol razlike, nece nam bit dozvoljeno jer smo pod moranjem sto se tice diverzifikacije tipova - a ono recimo svi mi mislimo da ce Real dobit Barcu 3-0 naprimjer.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ma de ba @Amarinho ne znam sta se pravdas vise, dobar si momak. Hvala ti na svemu 
SLOBODA ILI NIŠTA
- legenda reala
- Kontakt:
Carti je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:41kako sam cuo taj drugi je stimao sebi golove koji nisu imali efekta na rezultate, a ovo je sramotaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:37@admin da trajno banuje Miga kao što su Sarmela birvaktile, da se oduzmu svi bodovi ekipama koje su učestvovale u ovoj prevari, i da se postave novi ljudi u savez.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.