FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
52
25%
Grupnu fazu
65
31%

Ukupno glasova: 208

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 18 dec 2023, 20:43

BegovicRamiz je napisao/la:
18 dec 2023, 20:28
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
17 dec 2023, 23:49
BegovicRamiz je napisao/la:
17 dec 2023, 23:42

nece valjda bas ovako bit
Sutra koji istrce nek te demantuju, ako su mangupi :mrgreen:
buraz moj ovo su sve picici
preko 25 godina pratim klub i svaki put sve u krug
sve ti je jasno kad sam u bobu predvidio sta ce biti
yebajiga
Ma hajde da je picic ono sto je mirza uradio je vise piqketina. On treba da jos veceras bude opomena svima koji slicno i pomisle uraditi. Uostalom Ima svasta, i tetki i picica i hrabrih momaka ali i seljaka da se pravi seljaci ne uvrede.
Vrancic bi ovo uvezao ali godine su belaj, nema od njega u izlogu nista a sigurno trosi ko range rover u mjestu.
nije tako djelovalo, do prvog gola. Mirisalo je na dobro ali kad ne iskoristis svoje sanse to ova ekipa zrinjskog iskoristi u ovom modusu u kojem su bili, njima dovoljno.
Ne mogu se oteti utisku da smo poveli a nismo radi naseg brzobrazluka, sebicnosti, sujete, novog ugovora, cega li??

Taj jedan izignorisan pas utice na komplet ekipu, koheziju volju i zelju. Ne bacaju se jedan za drugog a kako ce kad jedan drugog izradi ko zadnjeg levats nema tu momcadi.

Penal za 0:2?? Igrac zrinjskog se sam sapleoo i pao teatralno, prestrogo dosudjen.

Po meni, budale smo ako opet isto dozvolimo a tj pucanje tikve.
Ovih par iz opozicije, ako volite Sarajevo kao sto tvrdite a ne pojedince u Sarajevu, pustit cete covjeka da radi godinu i po dana.
Ovo su i mirzine ispuni mi zelje momenti, Mirva se otvorio ko pastete konto evropu zaganjati, umalo ga ugasi zalizani.
Sta je zino to je dobio ebem ga u usta.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 dec 2023, 20:46

jurisicduska je napisao/la:
18 dec 2023, 19:40
Dosta se bolji vezni red može napraviti od otpisanih Vrančića Balte Zeljkovica i Avramovskog. Ova trojica ne mogu skupa
Igrati, i maksimalno jedan može igrat od njih trojice.
miky_hz je napisao/la:
18 dec 2023, 20:06
Ja se smijem kladit da ekipa otpisanih ako nebi bila bolja od ovoga da nebi ni lošija sa bilo kojim trenerom lige.
Slažem se, nepotrebno ljudi otpisani

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 dec 2023, 20:49

ThrillerHz je napisao/la:
18 dec 2023, 20:27
Cemu ba da damo podrsku??? Julardziji od kojeg je, da cunj postavis, korisniji, bekovima koji ne znaju centrirat? Plejmejkeru koji ne zna dodat? Krilima koja su bezidejna? Treneru koji nema ni jasan plan nit viziju, a da ne pricamo o plan B, covjeku kojeg je Vlado Jagodic nadmudrio, cija ekipa Velezu sut nije uputila?? Mi za cijelu polusezonu 1 akciju nismo odigrali, nijednu! Nasi prekidi su opasniji po nas gol, nego protivnicki! Imao bih pisati jos mnogo toga, s obzirom da je rezime polusezone i da se sutilo i pruzala prilika do sad. Jedini koji su zasluzili podrsku su mali Buljubasic i Renan.
Ovaj post je pravi primjer svog debilizma gledanja fudbala ovdje.
Julardzija najbolji igrac na terenu danas, jedini sa iznad prosjecnom ocjenom.

Nece biti lako da se napravi ekipa koja je bas skup profesionalaca a ne zvijezda. Zato jbg koliko god i mene nervira, nuzno jeste da trener po toj zamisli i bira igrace. Iako na mislim da nece biti vise od 2 do 4 igraca na prelaznom roku.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 18 dec 2023, 20:49

Sad kaze ne trebamo zvijezde nego igrace koji ce ginuti za nas klub,a takve je otjerao Ikic,Zeljkovic,Balta :crazy:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 dec 2023, 20:52

Madafaka je napisao/la:
18 dec 2023, 20:46
Dosta se bolji vezni red može napraviti od otpisanih Vrančića Balte Zeljkovica i Avramovskog. Ova trojica ne mogu skupa
miky_hz je napisao/la:
Ja se smijem kladit da ekipa otpisanih ako nebi bila bolja od ovoga da nebi ni lošija sa bilo kojim trenerom lige.
Ima li ko na radaru? Špani nam :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 dec 2023, 20:53

Madafaka je napisao/la:
18 dec 2023, 20:46
miky_hz je napisao/la:
Sta je Avramovski pokazao, vjeciti majstor fudbala? Jedno veliko nista. Evo oporavio se, ufatio kontinuitet igara iiii? Nidje ga.!
Balta koji dolazi mamuran na trening, nije ga trebalo odstraniti?
Vrancica nije dzaba otpisao Jakir. On jeste vizionar, zna sta sa loptom ali za ovaj nivo trke na sredini koji hoce Rozman, definitivno nije. I siguran sam da to nista bolje nebi bilo s njim na terenu.
Jedino se Zeljkovicu nije dala konkretna sansa. A ja koliko znam i on i Ziljkic su povrijedjeni i zato nisu tu.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 dec 2023, 20:54

Al fkt sto su neki igrači otpisani skoro bez minute odigrane. Pa jbt nisi Klopp da fol odmah Nesta procjenis. Previše se digao ko da ima 15 titula
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 dec 2023, 20:54

nokee je napisao/la:
18 dec 2023, 20:49
Cemu ba da damo podrsku??? Julardziji od kojeg je, da cunj postavis, korisniji, bekovima koji ne znaju centrirat? Plejmejkeru koji ne zna dodat? Krilima koja su bezidejna? Treneru koji nema ni jasan plan nit viziju, a da ne pricamo o plan B, covjeku kojeg je Vlado Jagodic nadmudrio, cija ekipa Velezu sut nije uputila?? Mi za cijelu polusezonu 1 akciju nismo odigrali, nijednu! Nasi prekidi su opasniji po nas gol, nego protivnicki! Imao bih pisati jos mnogo toga, s obzirom da je rezime polusezone i da se sutilo i pruzala prilika do sad. Jedini koji su zasluzili podrsku su mali Buljubasic i Renan.

Nece biti lako da se napravi ekipa koja je bas skup profesionalaca a ne zvijezda. Zato jbg koliko god i mene nervira, nuzno jeste da trener po toj zamisli i bira igrace. Iako na mislim da nece biti vise od 2 do 4 igraca na prelaznom roku.
Julardzija od kad je dosao, nije dvaput imao iznad prosjecnu ocjenu. Ovo sto on igra je kriminal, kao sto rekoh ma kakav cunj, busen trave je korisniji od njeg. Covjek koji nema muda da pogleda prema naprijed, a kamol doda pas ili povuce loptu, sva njegova igra je vracanje lopte stoperima, cak i u situacijama kad to nije moguce, pa ih fino ukopa bratski onako. Igrac manje na terenu!
1946~

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 dec 2023, 20:54

Berisha, Gojak, Menalo, Cavar , Velkoski , golmana smo doveli

Avramovski, Ziljkic i ostatak otpisanih out

I taman da završimo četvrti do godine.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 dec 2023, 20:55

Trener nevalja dobio ga ovaj 3-0 dobioga onaj igraci picke sta je tu je narkoman nezna da prica ovaj samo fino prica 200-400 k km stete klubu radi birotehnike..

Uvjek kriv trener ss igraci navijaci bez gresno a istu gresku 25 godina radimo.

Jednom smo rekli navijacima NE i bili smo prvaci 2 godine zaredom

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 dec 2023, 20:56

Mi da smo igrali evropu u cetvrtak ne bi mogli potrcati ovo a kamoli uzeti .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 dec 2023, 20:58

18 dec 2023, 20:54
nokee je napisao/la:
18 dec 2023, 20:49

Julardzija od kad je dosao, nije dvaput imao iznad prosjecnu ocjenu. Ovo sto on igra je kriminal, kao sto rekoh ma kakav cunj, busen trave je korisniji od njeg. Covjek koji nema muda da pogleda prema naprijed, a kamol doda pas ili povuce loptu, sva njegova igra je vracanje lopte stoperima, cak i u situacijama kad to nije moguce, pa ih fino ukopa bratski onako. Igrac manje na terenu!
02 avg 2023, 22:41
Povedi nas šefee, nek pucaju čirevi :opaopa: :opaopa:

slika
Ma vozdra ba. Komentarises jedinog igraca kojeg je bas Rozman trazio i koji je jedan od boljih na terenu, izuzev mozda 2 utakmice na kriminalnim terenima. To je realnost a to sto ti idiotarije pises jer ti se ocito nije ispunio san da nas Husref opet vodi po 29ti put to je druga stvar. I gle cuda nakon toliko vremena sad nam pise ovdje opet? Ofiran si ba! Kako iz rupa izadjete to je cudo.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 18 dec 2023, 21:03

Sportski direktor je klučna figura kluba. Da li Senijad Ibričić ima kompetenciju? Sumnjam

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 18 dec 2023, 21:03

Rožmana ne bih dirao do kraja prvenstva pa kako god zavrsilo, medjutim nikakva ni on nije pljacka, i dalje standardna boljka naseg kluba su prekidi, auti, izvodjenje kornera, nikakvog pomaka apsolutno. Gubis na poluvremenu 2:0 i ne vidim da je on nesto takticki i pokusao da uradi da bi okrenuo utakmicu. Skupina preplacenih igraca ali nema tu tima, ovi ofanzivci za statistiku igraju "daj da se ja proslavim". Jako puno rada je ovde pred Rožmanom da nas odvede u Evropu, ne treba se zamarati sudijama i Borcem i mastom o tituli, mi i nemamo igru za nesto vise od treceg mjesta samo sto je nazalost ovo preskupa ekipa da bi se covjek zadovoljio trecim mjestom.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 dec 2023, 21:06

Kako misliš da ce se ovo riješiti sa vezom,ocigledno je da skupa nemogu igrat Julardzija i Buljubasic,oba su pojedinacno jako dobri,a kada su skupa guše jedan drugog evidentno.

Buljubasic je iduci za prodaju dakle igrat ce pošto poto,Julardzija je "njihov" i on je tu svakako i kad ima Buljubasica i kada ne a i dobar je realno igrac.

Ja u ovom trenutku tu nemogu neko riješenje pronaci,opet kažem pojedinacno su dobri skupa kada igraju nije to to.Dakle nevalja sad ni da ih se skloni a opet nevalja ni kad su skupa,po meni zeznuta situacija.

Mozda ce izgledati skupa bolje uz nekog treceg a da taj nije Mustafic :hmmmmm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 dec 2023, 21:06

Vidjet ćemo na proljeće rad Rožmana i Ibričića, zadovoljan sam Julardžijom i Đuričkovićem, Anđušić može samo sa klupe i to je to od njega.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 dec 2023, 21:07

Ne moze Vrancic da prati trku kakvu Rozman trazi, a mi trcimo ko qrac..
Bahati, bahati Željkan!
1946

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 dec 2023, 21:09

Peljto keru strumfovski.Ne delegirajte nam ga vise bolje da je draza mihajlovic sudio nego ova prodana balija koja nas okasapi kad god sudi.Mozes se samo sageti i popusiti qurac citavoj istocnoj tribini stadiona Kosevo kao i mnogi ovdje koji stite ovog debila

Ljudi nemaju trenera za stalno,fali im 5 igraca koji bi danas zauzeli mjesto u prvi 11,odigranu 14 evropski utakmica(dodatna polusezona u polusezoni),igraju 4 dana ranije sa top 3 ekipom svijeta i dobiju te rutinski bez imalo znoja.
I opet se zadovoljavaj sa 4.mjestom.Dosta igraca ovdje ne zasluzuje da nose dres Sarajeva.Skripi na par pozicija.

Simone sve si vidio i upoznao se.Ni ti od proljeca neces bit postedjen kritika.Hocemo igru.FK Sarajevo nije klub koji se moze zadovoljiti 4.mjestom to vam mora bit svima jasno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 18 dec 2023, 21:11

Nismo bili konkretni, fino smo mi igrali na početku, ali ništa konkretno prema naprijed. Rožman je to sam vidio, zato je i bocnuo ovom izjavom. Sterilno je to naprijed bilo, ne znam zašto se Hasić čudio kad ga je zamijenio.

Biće ovdje dosta promjena siguran sam, trebaće doći najmanje 4-5 igrača. Lijevi i desni bek, vezni igrač, te lijevo krilo se po meni moraju pojačati. Ovom utakmicom je i Rožman vidio na koga može ozbiljno računati, samo mi je zbog toga u jednu ruku drago, jer će se nakon ove utakmice pogotovo morati dovesti dobri igrači.

Podrška Rožmanu, sve je ovo dio procesa u kojim vjerujem da će na kraju uspjeti. Sada mali predah i onda punom parom na jako bitne pripreme. Nadam se samo, kao i Rožman, da će se sva pojačanja dovesti u što kraćem roku.
Idemo dalje momci, nije smak svijeta. Na proljeće će to morati biti bolje. Imate sad vremena, imate uslove, nema više zezancije i izgovora.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 dec 2023, 21:11

Simon Rožman: Promjena će biti, ne tražimo superzvijezde nego igrače koji će ginuti za naš dres

Kratko i jasno
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, feniksptica, insimadop, juka55 i 66 gostiju.