Ma hajde da je picic ono sto je mirza uradio je vise piqketina. On treba da jos veceras bude opomena svima koji slicno i pomisle uraditi. Uostalom Ima svasta, i tetki i picica i hrabrih momaka ali i seljaka da se pravi seljaci ne uvrede.BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 dec 2023, 20:28buraz moj ovo su sve piciciLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:49Sutra koji istrce nek te demantuju, ako su mangupi![]()
preko 25 godina pratim klub i svaki put sve u krug
sve ti je jasno kad sam u bobu predvidio sta ce biti
yebajiga
Vrancic bi ovo uvezao ali godine su belaj, nema od njega u izlogu nista a sigurno trosi ko range rover u mjestu.
nije tako djelovalo, do prvog gola. Mirisalo je na dobro ali kad ne iskoristis svoje sanse to ova ekipa zrinjskog iskoristi u ovom modusu u kojem su bili, njima dovoljno.
Ne mogu se oteti utisku da smo poveli a nismo radi naseg brzobrazluka, sebicnosti, sujete, novog ugovora, cega li??
Taj jedan izignorisan pas utice na komplet ekipu, koheziju volju i zelju. Ne bacaju se jedan za drugog a kako ce kad jedan drugog izradi ko zadnjeg levats nema tu momcadi.
Penal za 0:2?? Igrac zrinjskog se sam sapleoo i pao teatralno, prestrogo dosudjen.
Po meni, budale smo ako opet isto dozvolimo a tj pucanje tikve.
Ovih par iz opozicije, ako volite Sarajevo kao sto tvrdite a ne pojedince u Sarajevu, pustit cete covjeka da radi godinu i po dana.
Ovo su i mirzine ispuni mi zelje momenti, Mirva se otvorio ko pastete konto evropu zaganjati, umalo ga ugasi zalizani.
Sta je zino to je dobio ebem ga u usta.