Nije, Renan Oliveira je ubjedljivo najbolji igrac PLBiH.Suvorov je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:51Da nije klempavi Radovic najbolji?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:49Nije ni blizu najboljem igracu lige, niti je relevantno kako neko igra u ekipi kojoj se svira sve, a protiv koje se ne smije svirati nista.
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Bilbija dao tri puta više golova od njega ali eto ne treba statistiku gledati kako ti kažeš.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:53Nije, Renan Oliveira je ubjedljivo najbolji igrac PLBiH.Suvorov je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:51Da nije klempavi Radovic najbolji?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:49Nije ni blizu najboljem igracu lige, niti je relevantno kako neko igra u ekipi kojoj se svira sve, a protiv koje se ne smije svirati nista.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Rekao sam da ne treba gledati iskljucivo statistiku, ne da je ne treba nikako gledati. Za pocetak, Bilbiji su 33 godine, a Renanu 26. Razlika izmedju njih dvojice je 300k. Sta je tu nerealno?
-
- Kontakt:
Smanjiti cijenu Bilbiji koji je odigrao 14 utakmica u europi,od toga 6 u grupnoj fazi,zabio 15 golova u ligi i nastupio dva ili tri puta za reprezentaciju.Logično sasvim.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Uz duzno postovanje prema svemu sto je Bilbija postigao, igracu od 33 godine koji nikad nista nije napravio van PLBiH cijena moze ici samo dole, ja ne znam sta ocekujes. Pred Renanom je jos decenija fudbala, pred Nemanjom jos par godina u najboljem slucaju. Valjda TM treba da bude neka aproksimacija koliko igrac vrijedi na trzistu, koliko bi neko bio spreman platiti za njega. Mozes li iskreno zamisliti da neko da milion za 33-godisnjeg Bilbiju?
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 19 dec 2023, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Na stranu sad cijene i TM, Bilbija na zalasku karijere daje duplo vise golova (i kusur) od Renana koji je na vrhuncu karijere. Kako je on onda najbolji igrac lige kad nije ni blizu jednom Bilbiji? (A ni Haskicu itd.)NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:59Rekao sam da ne treba gledati iskljucivo statistiku, ne da je ne treba nikako gledati. Za pocetak, Bilbiji su 33 godine, a Renanu 26. Razlika izmedju njih dvojice je 300k. Sta je tu nerealno?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mojih top 5 za polusezonu
Bilbija
Malekinusic
Renan
Hrkac
Kvrzic
Bilbija
Malekinusic
Renan
Hrkac
Kvrzic
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
OK je.bo TM, evo najiskrenije, da je Renan u Zrinjskom mislim da bi bio napadacka zvijer kakvu nije vidjela ova liga. Hocu da kazem, ima nesto i do kluba i saigraca sto utice na statistiku, individualni kvalitet igraca na stranu. Po individualnom kvalitetu, ne vidim boljeg od Renana. Kompletniji od Bilbije u skoro svakom smislu.Suvorov je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:05Na stranu sad cijene i TM, Bilbija na zalasku karijere daje duplo vise golova (i kusur) od Renana koji je na vrhuncu karijere. Kako je on onda najbolji igrac lige kad nije ni blizu jednom Bilbiji? (A ni Haskicu itd.)NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:59Rekao sam da ne treba gledati iskljucivo statistiku, ne da je ne treba nikako gledati. Za pocetak, Bilbiji su 33 godine, a Renanu 26. Razlika izmedju njih dvojice je 300k. Sta je tu nerealno?
-
- Kontakt:
Govorim ti u updateu,prije 4 mjeseca je vrijedio više nego danas.U međuvremenu odigrao 14 utakmica u europi,u ligi za 18 kola postigao 15 golova,igrao za reprezentaciju i tu postigao gol ili asistenciju imao.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:05Uz duzno postovanje prema svemu sto je Bilbija postigao, igracu od 33 godine koji nikad nista nije napravio van PLBiH cijena moze ici samo dole, ja ne znam sta ocekujes. Pred Renanom je jos decenija fudbala, pred Nemanjom jos par godina u najboljem slucaju. Valjda TM treba da bude neka aproksimacija koliko igrac vrijedi na trzistu, koliko bi neko bio spreman platiti za njega. Mozes li iskreno zamisliti da neko da milion za 33-godisnjeg Bilbiju?
I jel tebi logično da mu spustiš cijenu poslije svega ovog samo što je stariji 4 ili 5 mjeseci?
Mislim da je ovo najrealnije.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:07Mojih top 5 za polusezonu
Bilbija
Malekinusic
Renan
Hrkac
Kvrzic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi dodao Haskića, odlična polusezona.tabba77 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:10Mislim da je ovo najrealnije.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:07Mojih top 5 za polusezonu
Bilbija
Malekinusic
Renan
Hrkac
Kvrzic
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko najbolji golman lige, treba listu od Tute proširiti

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stani, zar ne igra u najjacem, najboljem klubu u BiH? Kako bi bio napadacka zvijer kad igra u Zrinjskom ako igra u najboljem klubu?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:09OK je.bo TM, evo najiskrenije, da je Renan u Zrinjskom mislim da bi bio napadacka zvijer kakvu nije vidjela ova liga. Hocu da kazem, ima nesto i do kluba i saigraca sto utice na statistiku, individualni kvalitet igraca na stranu. Po individualnom kvalitetu, ne vidim boljeg od Renana. Kompletniji od Bilbije u skoro svakom smislu.Suvorov je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:05Na stranu sad cijene i TM, Bilbija na zalasku karijere daje duplo vise golova (i kusur) od Renana koji je na vrhuncu karijere. Kako je on onda najbolji igrac lige kad nije ni blizu jednom Bilbiji? (A ni Haskicu itd.)NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:59Rekao sam da ne treba gledati iskljucivo statistiku, ne da je ne treba nikako gledati. Za pocetak, Bilbiji su 33 godine, a Renanu 26. Razlika izmedju njih dvojice je 300k. Sta je tu nerealno?
Pa vi ste klub koji, citiram tebe moze dati specijalnu platu kome god hoce? I to je faktor po tebi ko je kakav igrac?
Odavno se niko ne prosipa po temi kao ti. Da ti jos jednom ponovim: Zukanovic ce za Beganovica gledati samo statistiku i postaviti ga na 500k. Dok ce Bilbiji zanemariti statistiku i gledati "manu" tj. godine i spustiti cijenu. Onda ce Renanu uvaziti statistiku, i reci zbog CVa ide milion.
Ne mozes gledat kako ti hoces i nekom iste parametre vrednovati vise a drugom manje. Mislim, mozes ali onda sve gubi smisao. To ti ljudi govore.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Bilbija nije napravio nista vani i radi toga cijena mu moze ici samo dole ali zato Renanu Oliveiri moze ici prema gore jer je pred njim decenija fudbalaUz duzno postovanje prema svemu sto je Bilbija postigao, igracu od 33 godine koji nikad nista nije napravio van PLBiH cijena moze ici samo dole, ja ne znam sta ocekujes. Pred Renanom je jos decenija fudbala

- tutankamon1905
- Kontakt:
Nisam zelio golmane ubacivat u izbor, tu mi je mrtva trka Hadzikic, Mijatovic i Maric
Marić
Kvržić Hrkač Aničić Oreč
Grahovac Ćavar
Hasić Bilbija Malenkinušić
Haskić
Klupa: Mijatović, Hadžikić GK, Đuričković, Cocalić, Buljubašić, Joao, Denković, Renan, Vidić, Kiš.
Ako mora U-21 onda Buljubašić unutra umjesto Grahovca.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 19 dec 2023, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bilbija je starac,secerni bolesnik. Kad je bio u prajmu ,nije mogaoo vani igrati. Njegova vrijednost je precjenjena. Renan ce se dobro prodati i odigrace par sezona vani ako solidno.Espiritosanto je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:02Smanjiti cijenu Bilbiji koji je odigrao 14 utakmica u europi,od toga 6 u grupnoj fazi,zabio 15 golova u ligi i nastupio dva ili tri puta za reprezentaciju.Logično sasvim.
Renan je klasa za Bilbiju,fizicki superioran,brzi,skocniji,zdraviji,mladji. U svakom pogledu perspektivniji. Renan je dao malo golova jer igra u neuigranom i neuskladjenom Sarajevu. Nemamo krila,nemamo centralnog veznog. Renan po citavu utakmicu ne dobije loptu. A efikasan je nevjerovatno,iskoristava 70-80 % sansi ,sto je nevjerovatno !!
Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 19 dec 2023, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Vrati Mijatovica u prvu, vidio sam te.

To bi bilo realnih 11. Na klupu jos Guliasvili i Jovic.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Doktorinho, riki46 i 16 gostiju.