Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako i kome da ove BL dr.olje prijavim da ih banuju,zatrpavaju mi inbox a nemaju damu da se nadjemo,pa onda nek ih banuju te zene vlaske,hebem i njih i ko im ovdje dozvoli ovo.
Sjetio se one prve na Grbavici pa ga izbacio tačnije onog drugog golaSuvorov je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:51Vrati Mijatovica u prvu, vidio sam te.![]()
To bi bilo realnih 11. Na klupu jos Guliasvili i Jovic.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Može se tu i Pantelić naći, 8 golova za krilo nije mala stvar.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Zrinjski ima vise igraca, prosjecno po igracu Sarajevo je najskuplje i to je tako stalno i kad je Zrinjski dominirao ligom. To samo govori o pristrasnosti i nerealnim cijenama igraca Sarajeva. Eto i primjer sa Bilbijom koji je godinama najbolji igrac ove lige i za klasu bolji od svakog drugog napadaca, dokazano golovima i asistencijama. Ako cemo dalje o brojkama ova polusezona Borca je rekorderska, da li je iko imao vise bodova na polusezoni otkad se igra u ovom formatu? I onda se napuca Hasica na 800k, Buljubasica na 600k a Blagaica ostavi na 400k.
Ti si stvarno ortodoksni idiot. Mislio sam da si provokator, al si zapravo iznimno neinteligentan.Antikloc je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:47Bilbija je starac,secerni bolesnik. Kad je bio u prajmu ,nije mogaoo vani igrati. Njegova vrijednost je precjenjena. Renan ce se dobro prodati i odigrace par sezona vani ako solidno.Espiritosanto je napisao/la: ↑19 dec 2023, 16:02Smanjiti cijenu Bilbiji koji je odigrao 14 utakmica u europi,od toga 6 u grupnoj fazi,zabio 15 golova u ligi i nastupio dva ili tri puta za reprezentaciju.Logično sasvim.
Renan je klasa za Bilbiju,fizicki superioran,brzi,skocniji,zdraviji,mladji. U svakom pogledu perspektivniji. Renan je dao malo golova jer igra u neuigranom i neuskladjenom Sarajevu. Nemamo krila,nemamo centralnog veznog. Renan po citavu utakmicu ne dobije loptu. A efikasan je nevjerovatno,iskoristava 70-80 % sansi ,sto je nevjerovatno !!

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Stari Haskic ti je na sto hiljada iako je sa 34 dao nekoliko golova vise od milionskog Renana pred kojim je decenija fudbalaRedBlue je napisao/la: ↑19 dec 2023, 17:17Zrinjski ima vise igraca, prosjecno po igracu Sarajevo je najskuplje i to je tako stalno i kad je Zrinjski dominirao ligom. To samo govori o pristrasnosti i nerealnim cijenama igraca Sarajeva. Eto i primjer sa Bilbijom koji je godinama najbolji igrac ove lige i za klasu bolji od svakog drugog napadaca, dokazano golovima i asistencijama. Ako cemo dalje o brojkama ova polusezona Borca je rekorderska, da li je iko imao vise bodova na polusezoni otkad se igra u ovom formatu? I onda se napuca Haskica na 800k, Buljubasica na 600k a Blagaica ostavi na 400k.

Pretpostavljam da si mislio na Hasica kojem su dvije greske golmana Goska otvorile put prema milionu

Hasica sam mislio, ispravio sam. Nemoj se hvatati za gluposti, zna se o cemu pricam. Eto pogledaj Cavica i Buljubasica i Hasica.
-
- Kontakt:
Đe su Aca, Coca, Štila, Buba, Ara ?
A vidim nema ni Bibe, Dube, Mufte sram vas bilo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 dec 2023, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Očito je ko odlično razumije taj vokabular,dobro te Amar s Lutvom izdresirao
Sto se tice cijena i svog posla,Zuka vas je popisao i ponizio sa pravilnom procjenom Dala Varesanovica i tu se sva prica o njegovoj i vasoj-forumskoj strucnosti i kompetenciji zavrsava.RedBlue je napisao/la: ↑19 dec 2023, 17:17Zrinjski ima vise igraca, prosjecno po igracu Sarajevo je najskuplje i to je tako stalno i kad je Zrinjski dominirao ligom. To samo govori o pristrasnosti i nerealnim cijenama igraca Sarajeva. Eto i primjer sa Bilbijom koji je godinama najbolji igrac ove lige i za klasu bolji od svakog drugog napadaca, dokazano golovima i asistencijama. Ako cemo dalje o brojkama ova polusezona Borca je rekorderska, da li je iko imao vise bodova na polusezoni otkad se igra u ovom formatu? I onda se napuca Hasica na 800k, Buljubasica na 600k a Blagaica ostavi na 400k.
Sto se bodova tice,mi smo ih imali bruku na polusezoni,prije par godina,kad nas je vodio Gospodin Vinko Marinovic. Ali nisam siguran,lahko je to izgoglat.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zato Orec asistenciju manje i tri godine manje ali igra za bolje plasiranu ekipu i vrijedi 100k€ manjeMortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:17Beganović je sa 400K trebao biti spušten na 300K. S obzirom na njegove kvalitete mislim da je to dovoljno ali on ima 4 asistencije kao bek što nije mala stvar. Kako god, ne vrijedi 500K.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:14Kunem ti se da ne zna 15 ispepati, čovjek se pobije s loptom svaki put kad je vodi. 500k za gospodina!

A tek koliko vrijedi atomski napad i najlaganiji igrač lige,valja ti Zuka na onaj svijetzeljovolimte je napisao/la: ↑19 dec 2023, 18:03Zato Orec asistenciju manje i tri godine manje ali igra za bolje plasiranu ekipu i vrijedi 100k€ manjeMortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:17Beganović je sa 400K trebao biti spušten na 300K. S obzirom na njegove kvalitete mislim da je to dovoljno ali on ima 4 asistencije kao bek što nije mala stvar. Kako god, ne vrijedi 500K.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:14
Kunem ti se da ne zna 15 ispepati, čovjek se pobije s loptom svaki put kad je vodi. 500k za gospodina!![]()
-
- Kontakt:
Zuka, jesmo l mi gledali istu polusezonu ili?
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Šta vas boli kita dovest će vam sad Arapi igrače po 3-4 miliona vrijednosti. Tako ste najavili. Bicete ubjedljivo najskuplji.
-
- Kontakt:
Pa on vas glupane i zavara. Zato i trecu sezonu uz najskuplju tim lige zavisite od osvajaca kupa i sudija.Anex je napisao/la: ↑19 dec 2023, 18:05A tek koliko vrijedi atomski napad i najlaganiji igrač lige,valja ti Zuka na onaj svijetzeljovolimte je napisao/la: ↑19 dec 2023, 18:03Zato Orec asistenciju manje i tri godine manje ali igra za bolje plasiranu ekipu i vrijedi 100k€ manje![]()
- MocMahale444
Druze lazes ko je to napisao?
Samo izmisljas Duskice pa misa mu yebem zasto? Jel te ostavila treba zbog nekog Manijaka ili nesto slicno.
Mozda si fasovo fasungu pa sad bol boli latifaga.
Samo izmisljas Duskice pa misa mu yebem zasto? Jel te ostavila treba zbog nekog Manijaka ili nesto slicno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja tebe nisam vrijeđao a ko je glupan vidi se,ko se bori za kup i evropu a ko za goli opstanak,a to najskuplji ovako onako je izgovor za budale,i da se podsjetimo,vas je sudija krađom poslao u evropu a mi smo istu osigurali kolo prije pa odigrali ležerno protiv Igmanazeljovolimte je napisao/la: ↑19 dec 2023, 18:10Pa on vas glupane i zavara. Zato i trecu sezonu uz najskuplju tim lige zavisite od osvajaca kupa i sudija.Anex je napisao/la: ↑19 dec 2023, 18:05A tek koliko vrijedi atomski napad i najlaganiji igrač lige,valja ti Zuka na onaj svijetzeljovolimte je napisao/la: ↑19 dec 2023, 18:03
Zato Orec asistenciju manje i tri godine manje ali igra za bolje plasiranu ekipu i vrijedi 100k€ manje![]()
-
- Kontakt:
Forumi sve pamte. Sad će januar. Niko ništa izmislio nije.MocMahale444 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 18:12Druze lazes ko je to napisao?
Zuka podigni Bubi na 3 miliona eura, Coci na 2 a Štili na 17.
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, rishovski i 13 gostiju.