FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dal danas zabi dva gola i asistenciju upisao, ako ovako nastavi mogli bi opasne pare dobiti 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Odlicno

Inace Dal je prvi strijelac Rizespora

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A kako su ga nogometni strucnjaci sa istoka, a i ostalih tribina, tjerali samo zato sto je sin od zalizanog
Ma nece se on tamo zadrzati ako nastavi sa dobrim partijama sigurno, samo nek roka pa nek se sto bolje proda 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Imamo li kakav procenat? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
To su sve strucnjaci koji su tjerali Dala sa mocnom statistikom, da bi onda zivotom branili Avrama i njegov 1 gol i 2 asistencije. Samo da proradi kazu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sloboda je mrtav klub nakon pobjede protiv želje, čak se priča da im je domaće tekme uvijek sudio isti lik i isto navlačio. Nikakav strah od njih.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo Tageltija kaze ovo je tek pocetak dominacije,sta cemo sad hocel Mirvah i dalje sutiti ili se boriti? Ako se nastavi ovako dzaba nam Mane i Salah zajedno i svi neki sistemi i ocekivanja za buduce sezone.
Samo znam ako nastavi sutiti onda je vjerovatno zadovoljan da se samo evropa izbori i da je u nekom dogovoru sa Vicom.
Samo znam ako nastavi sutiti onda je vjerovatno zadovoljan da se samo evropa izbori i da je u nekom dogovoru sa Vicom.
Mi smo za ozbiljne analize. Dala kojeg smo omalovažavali i jedva dočekali da ode mi bi sad vraćali ili prodavali dalje i uzdali se u veliki postotak. - ovo je jedan klasičan komentar prosječnog forumaša. Sad ozbiljno, neknje Dalu sretno i jek se ne vraća.
Branio sam Dala i prije negomu je Caca doso za trenera, branio sam ga kad je bio conflict of interes babo -sin, i tvrdio sam da je bolji od avramovskog po svim parametrima.
I sad procita dal dao 2 gola asistencija (meni drago odem na livescore da vidim jel svom drugom babu amrinom cojeku dao il besimtasu ili galati kad ono neko ime koje nikad cuo za njeg nisam kliknem na tabeli kad ono prezadnji klub..
Nadam se i volio bi ne samo radi 15% vec radi samog Dala da ode u Bayern m i da polu oca nadmasi al on ce ko im djokanovic mujakic zavrsit u nekom timu koji je u sredini lige. Turska liga je kita teska ovu dalo u ekipu bi zrinjski sprcijo
I sad procita dal dao 2 gola asistencija (meni drago odem na livescore da vidim jel svom drugom babu amrinom cojeku dao il besimtasu ili galati kad ono neko ime koje nikad cuo za njeg nisam kliknem na tabeli kad ono prezadnji klub..
Nadam se i volio bi ne samo radi 15% vec radi samog Dala da ode u Bayern m i da polu oca nadmasi al on ce ko im djokanovic mujakic zavrsit u nekom timu koji je u sredini lige. Turska liga je kita teska ovu dalo u ekipu bi zrinjski sprcijo
Hhahaha da, nisi smjeo pogledati Avrama poprijeko da ti za vrat ne skoce a Avram prevara od igraca teska. Ovo sam za Avrama tvrdio i prosle godine kad je pola foruma odmah drvlje i kamenje na to!
U novi boj ...
Dal je bio daleko najbolji igrač Sarajeva a pljuvali ga zbog Mirze

Ne znam jesi ti možda i napisao ili neko drugi spominjalo se 10 000€, da znam da mi imamo i plačenijih igrača ali od njih malo ili skoro nimalo koristi imamo.MortemHz je napisao/la: ↑21 dec 2023, 11:33Pisao sam prije kad se tek počeo spominjati, mala mu je plata u Dinamu i mi trenutno imamo igrače koji imaju bolja primanja.
Samo se nadam da je prošlo vrijeme nerezonskog dovođenja igrača. Gomilanje igrača bez ikakvog plana vidimo da nas nigdje nije dovelo.
Ciljana pojačanja kao što je i do sada uradio trener sa ovom trojicom i od mene podrška do kraja

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne kontam brate šta bi trebao reći? Vidi se po djelima za šta se mi spremamo, mani šuplje i nekakvih medijskih istupa nepotrebnih. Ako ćemo se na ovog ćelavog bolesnika ugledati da Bog da propali sutraSanchez87hz je napisao/la: ↑21 dec 2023, 18:26Evo Tageltija kaze ovo je tek pocetak dominacije,sta cemo sad hocel Mirvah i dalje sutiti ili se boriti? Ako se nastavi ovako dzaba nam Mane i Salah zajedno i svi neki sistemi i ocekivanja za buduce sezone.

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma Dal se zamrzio radi Mirze svog zalizanog a kasnije i radi toga što se vukao po terenu ali sigurno ne bi nikad toliko ga napadali da nije Mirza došao na mjesto trenera. Momku sretno da završi u što boljoj ligi i da napravi što bolji transfer. Može samo dobro biti za nas i financijski i respektabilno.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.